reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

nocanka jestem w Irlandii, w Stanach mieszkalam 2 lata w NY i strasznie tesknie:( zaluje ze nie moge tam narazie byc...ale moze kiedys choc na chwile. Stracilam zielona karte i moge tylko pluc sobie w brode! no i $ to bylo ostatnie co tam lubilam;)

reklama
Cześć Dziewczynki! :)

A mnie wczoraj wieczorkiem nie było, bo sąsiedzi przyszli i gadaliśmy do 2 w nocy! :D Sąsiadka ma synka 4 m-ce, a sąsiad (jej mąż) jest na kontrakcie w Belgii i właśnie wrócił do PL na miesiąc. Szymek spał a Julek został z babcią, no i żeśmy posiedzieli i pogadali i było bardzo śmiesznie :)
Położyłam się o 3 :p I temp musiałam dać jako zaburzoną, ale nawet syspałam :) Mąż tylko skacowany buahahahaha ;]
Zaraz idę jajecznice robić, żeby mężowi przeszedł ten kac :p

Miłego dzionka kochane! :)

hejka :)
a my siedzimy z tyłkami na kanapie i skaczemy po programach. Miało nie padać dziś, no i nie pada... tylko leje!!! Co za weekend... wrrr :) koszmar.
Nawet z mamuśką nie możemy pozwiedzać bo aż nieprzyjemnie się łazi w taką pogodę.
Za dwie godzinki kolejny tescik zrobię owu. Ciekawe czy pojawi się druga krecha :)

No jak NY to jakoś się nie dziwię, Saco to była mała dziura, pracę mieliśmy dobrą dlatego tam byliśmy, a teraz mieszkamy w Pile, tam skąd pochodzimy, w międzyczasie jeszcze 6 lat mieszkaliśmy w Poznaniu, ale jakoś tak względy rodzinne, towarzyskie i trochę zawodowe zadecydowały o tym, że spakowaliśmy się, sprzedaliśmy mieszkanie i mega szczęśliwi od ponad 3 lat w Pile jesteśmy, tu jest moje miejsce na ziemi :)

MOU Ty czekasz na drugą krechę - oby się pojawiła i do dzieła :)

A ja czekam na @...... Oby już przyszła.......

Wy tak o tym USA - naprawdę jestem pełna podziwu, bo ja nienawidzę dużych miast, dlatego mieszkam w yorku a nie np. w Leeds - którego osobiście nienawidzę. Wszędzie smród samochodów papierochów itp. Dlatego cieszę się że mieszkam - w sumie można powiedzieć na obrzeżach miasta może milę od zupełnych wsi.... i ...ojjjj jak mi dobrze z tym :-D mnóstwo krówek koników i samo zdrowe powietrze.

Nocanka - my już zaczęliśmy starania (4 miesiąc w sumie ) ale tak - teraz czekamy na owu :) będzie najpóźniej (powinna być najpóźniej ) za 3 dni, więc już działamy... :-D

widzę że wszystkie na spacerach - a mi niunia śpi M śpi, mamuśka zaraz uśnie, deszcz przestał niedawno padać... ale pewnie jeszcze zacznie ha ha, więc siedzimy - to znaczy niektórzy siedzą a niektórzy leżą... :-D

...puk puk - jest tam kto?

U nas była ogólnorodzinna drzemka :)

Teraz szykujemy się na basen, Mała już szaleje z radości, dobrze, że ten Aquapark w Pile otworzyli bo inaczej oszalałabym :) Piła nie jest wielka jakieś 60-70 tys mieszkańców, więc jest w miarę spokojnie, bez korków na ulicy itp.

Ja nie wiem??? chyba Was gdzieś wymiotło. Nie podoba mi się to że pojawiacie się tylko jak coś się udaje, jak zbliża się @ i testowanie lub jak owu... wrrr.... pojawiać mi się tu !!!! :-D:-D:-D
Zrobiłam przed chwilą drugi test owu, i jest druga ale znowu słaba, za to śluz się pojawił - może niezbyt dużo ale jednak - i to płodnego... na testach owu na razie w sumie nic, ale skoro jest śluz - znaczy że owu dłuuuugimiiii krokami się zbliża.

reklama
hehe. No u mnie @ się zbliża od jakiegoś czasu i zbliżyć się nie może :( Już 3 dni temu powinna być a tu cisza i jakoś niesety się na @ nie zanosi :(

Mou - skoro jest śluz płodny to i owu zaraz będzie więc do dzieła :)

Do góry