nocanka jestem w Irlandii, w Stanach mieszkalam 2 lata w NY i strasznie tesknie zaluje ze nie moge tam narazie byc...ale moze kiedys choc na chwile. Stracilam zielona karte i moge tylko pluc sobie w brode! no i $ to bylo ostatnie co tam lubilam
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Cześć Dziewczynki!
A mnie wczoraj wieczorkiem nie było, bo sąsiedzi przyszli i gadaliśmy do 2 w nocy! Sąsiadka ma synka 4 m-ce, a sąsiad (jej mąż) jest na kontrakcie w Belgii i właśnie wrócił do PL na miesiąc. Szymek spał a Julek został z babcią, no i żeśmy posiedzieli i pogadali i było bardzo śmiesznie
Położyłam się o 3 I temp musiałam dać jako zaburzoną, ale nawet syspałam Mąż tylko skacowany buahahahaha ;]
Zaraz idę jajecznice robić, żeby mężowi przeszedł ten kac
Miłego dzionka kochane!
A mnie wczoraj wieczorkiem nie było, bo sąsiedzi przyszli i gadaliśmy do 2 w nocy! Sąsiadka ma synka 4 m-ce, a sąsiad (jej mąż) jest na kontrakcie w Belgii i właśnie wrócił do PL na miesiąc. Szymek spał a Julek został z babcią, no i żeśmy posiedzieli i pogadali i było bardzo śmiesznie
Położyłam się o 3 I temp musiałam dać jako zaburzoną, ale nawet syspałam Mąż tylko skacowany buahahahaha ;]
Zaraz idę jajecznice robić, żeby mężowi przeszedł ten kac
Miłego dzionka kochane!
Kasiurek1983
Fanka BB :)
my dzis na zakupy jechac musimy i moze o zoo zahaczymy zeby mlody mial teraz cos z wakacji ;] w przyslzym tygodniu do Krakowa jedziemy ;]
hejka
a my siedzimy z tyłkami na kanapie i skaczemy po programach. Miało nie padać dziś, no i nie pada... tylko leje!!! Co za weekend... wrrr koszmar.
Nawet z mamuśką nie możemy pozwiedzać bo aż nieprzyjemnie się łazi w taką pogodę.
Za dwie godzinki kolejny tescik zrobię owu. Ciekawe czy pojawi się druga krecha
a my siedzimy z tyłkami na kanapie i skaczemy po programach. Miało nie padać dziś, no i nie pada... tylko leje!!! Co za weekend... wrrr koszmar.
Nawet z mamuśką nie możemy pozwiedzać bo aż nieprzyjemnie się łazi w taką pogodę.
Za dwie godzinki kolejny tescik zrobię owu. Ciekawe czy pojawi się druga krecha
nocanka
Mama Klaudii
No jak NY to jakoś się nie dziwię, Saco to była mała dziura, pracę mieliśmy dobrą dlatego tam byliśmy, a teraz mieszkamy w Pile, tam skąd pochodzimy, w międzyczasie jeszcze 6 lat mieszkaliśmy w Poznaniu, ale jakoś tak względy rodzinne, towarzyskie i trochę zawodowe zadecydowały o tym, że spakowaliśmy się, sprzedaliśmy mieszkanie i mega szczęśliwi od ponad 3 lat w Pile jesteśmy, tu jest moje miejsce na ziemi
MOU Ty czekasz na drugą krechę - oby się pojawiła i do dzieła
A ja czekam na @...... Oby już przyszła.......
MOU Ty czekasz na drugą krechę - oby się pojawiła i do dzieła
A ja czekam na @...... Oby już przyszła.......
Wy tak o tym USA - naprawdę jestem pełna podziwu, bo ja nienawidzę dużych miast, dlatego mieszkam w yorku a nie np. w Leeds - którego osobiście nienawidzę. Wszędzie smród samochodów papierochów itp. Dlatego cieszę się że mieszkam - w sumie można powiedzieć na obrzeżach miasta może milę od zupełnych wsi.... i ...ojjjj jak mi dobrze z tym mnóstwo krówek koników i samo zdrowe powietrze.
Nocanka - my już zaczęliśmy starania (4 miesiąc w sumie ) ale tak - teraz czekamy na owu będzie najpóźniej (powinna być najpóźniej ) za 3 dni, więc już działamy...
Nocanka - my już zaczęliśmy starania (4 miesiąc w sumie ) ale tak - teraz czekamy na owu będzie najpóźniej (powinna być najpóźniej ) za 3 dni, więc już działamy...
widzę że wszystkie na spacerach - a mi niunia śpi M śpi, mamuśka zaraz uśnie, deszcz przestał niedawno padać... ale pewnie jeszcze zacznie ha ha, więc siedzimy - to znaczy niektórzy siedzą a niektórzy leżą...
...puk puk - jest tam kto?
...puk puk - jest tam kto?
nocanka
Mama Klaudii
U nas była ogólnorodzinna drzemka
Teraz szykujemy się na basen, Mała już szaleje z radości, dobrze, że ten Aquapark w Pile otworzyli bo inaczej oszalałabym Piła nie jest wielka jakieś 60-70 tys mieszkańców, więc jest w miarę spokojnie, bez korków na ulicy itp.
Teraz szykujemy się na basen, Mała już szaleje z radości, dobrze, że ten Aquapark w Pile otworzyli bo inaczej oszalałabym Piła nie jest wielka jakieś 60-70 tys mieszkańców, więc jest w miarę spokojnie, bez korków na ulicy itp.
Ja nie wiem??? chyba Was gdzieś wymiotło. Nie podoba mi się to że pojawiacie się tylko jak coś się udaje, jak zbliża się @ i testowanie lub jak owu... wrrr.... pojawiać mi się tu !!!!
Zrobiłam przed chwilą drugi test owu, i jest druga ale znowu słaba, za to śluz się pojawił - może niezbyt dużo ale jednak - i to płodnego... na testach owu na razie w sumie nic, ale skoro jest śluz - znaczy że owu dłuuuugimiiii krokami się zbliża.
Zrobiłam przed chwilą drugi test owu, i jest druga ale znowu słaba, za to śluz się pojawił - może niezbyt dużo ale jednak - i to płodnego... na testach owu na razie w sumie nic, ale skoro jest śluz - znaczy że owu dłuuuugimiiii krokami się zbliża.
reklama