reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja tylko wpadłam na chwilę powiedzieć, że plamienie mi się zwiększa, więc wygląda na to, że mimo owulki 4 dni temu już jutro dostanę @...

a teraz lecę pazurki robić... więc będę jak już wszystkie się wygadacie ;)

MOU - trzymam kciuki nadal!!!

reklama
IiM super, ze Twoj maz sam moze sobie ustalac terminy wyjazdow pracowych :-D oby to byl owocny cykl!
MOU tez twierdze, ze jeszcze nic straconego! mowilam Ci, ze mi dopiero test pozytywny wyszedl 2 tyg po terminie @!

Ollena moj maz faktycznie ma "wygodna" prace. Jego firma znajduje sie w innym miescie, a on jest szefem handlowym regionu, w ktorym my mieszkamy ( Stambul i szeroko rozumiane okolice), ma tez klientow z dalszych miast. Pracuje na zasadzie homeoffice i na szczesie do poludnia mamy go w domu. Z wieczorami gorzej, ale nie narzekam. Kurcze,niesamowite, ze test wyszedl Ci tak pozno, ale ja musialam miec tez niski poziom HSG, bo dluuuugo mialam blade kreski.

Rysica, a co robisz z pazurkami? Robisz moze sama zele? Ja bedac w Pl kupilam zestaw i robie. Oczywiscie nie profesjonalnie, ale i tak mam przy tym zabawe, tylko z czasem gorzej:-(

Ja ide nalozyc farbe na odrosty, mam balejaz, ktorego nie zrobia mi dobrze w Turcji i musze troche rozjasnic odrosty. Od 5 lat nie moge znalesc tu dobrego fryzjera, nie wspominajac o kosmetyczce czy manicurzystce.

Bedzie dobrze, ale masz racje, ja tym razem tez bede inaczej podchodzic do ciazy. W pierwszej bylam nieswiadoma wielu zagroze i jak zaczelam czytac fora w internecie, to malo nie padlam ze strachu. Niepotrzebnie sie tak stresowalam, ale niepotrzebnie tez zaraz wygadalam sie rodzinie i znajomym, ze jestem w ciazy. Tym razem nie popelnie tego bledu, poczekam kilka tygodni. Wiadomo, ze powiem np. mojej mamie, ale ciotki i inne klotki dowiedza sie w 12 tygodniu.

Kurcze dziewczyny nalozylam ta farbe i jestem cekawa co z tego wyjdzie...kolor to taki ciemny blond ( chce miec jasniutki braz ), odrosty mam ciemne, a reszte balejaz blondu z jasnym brazem i srednim brazem( do fryzjera szlam ze zdjeciami wlosow J.Lo. hahaha) Troche mi sie juz wyplukaly te kolory i sa nijakie, wiec moze farba jakos je ozywi...

Widze, ze nikogo nie ma, wiec tylko melduje, ze wlosy sa w kolorze, jakiego nie przewidzialam, ale bardzo mi sie podobaja:-) Uciekam spac.

UFF - skończyłam :) mam znów frencha, ale lepiej mi wyszedł - jednak fotki jutro ;)

IiM - ja też sama robię pazurki, al nie żele a akryle ;) też amatorsko, ale nawet mi się trzymają
specjalnie dla Ciebie kilka moich :
DSC05781.jpgDSC06055.jpgDSCF0020.jpgDSCF0130.jpg

i koniecznie kolorkiem się pochwal :D bom ciekawa :)

dobra, ja idę spać, bo znów jutro do 10 będę spała :p

no z farbowaniem to roznie wychodzi ja tez jak farnbuje to nie wiem co sie stanie ;] ale ja zawsze blond,jasny badz bardzo jasny hahah ;]tipsy tez kiedys robilam ale teraz juz nie robie pokonczyly mi sie rzeczy to raz a dwa jak badalam szyjke to musialam tipsy sciagnac zebys obie nie zorbic krzywde(nie zadrapac, nie wniesc jakis bakterii)

ja wstalam dzis cuzje sie lepiej o niebo lepiej!!!!!!!!!!!przedwczorajsza noc nie przespana zostala odespana ;] pije wywar z czosnku i syrop dla kobiet w ciazy i katar jakby mniejszy ;]

reklama
Witam z rana :)
Kasiurek cieszę się bardzo, że masz lepszy humorek i oby taki był już każdego dnia :) Mnie też pomału smarkate lata przechodzą.
Rysica pazurki śliczne! zazdroszcze pewnej ręki bo ja nawet wymalować równiutko nie umiem bo mnie trzęsie :)
Trix nieciekawie z tym ginem, ale jak jego nie będzie to może postaraj się gdzieś indziej wbić?
Nikolaa jak dzieciątko, lepiej dzisiaj?
Mou to czekamy na poranny teścior :)
IiM to zmieniałaś kolor odrostów tylko na jaśniejszy czy całościowo?
A ja coś czuję, że @ wkrótce zawita. Wczoraj obydwa jajniki dawały znać o sobie, brzuch czasem zabolał i cyce zaszczypały, ale co tam przyjdzie to pójdzie i nowy cykl przede mną :) ha! trzeba być optymistą :)

Do góry