reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek nic sie nie stresuj, wszytsko bedzie dobrze, my juz tu bedziemy za Ciebie trzymaly.

Wiecie co wsciekla jestem. Przyszly dzisiaj do mnie dziewczyny na sniadanie, a raczej lunch. Przygotowalam rozne przysmaki i mialysmy spedzic fajny dzien. Moj maz wstal lewa noga i zaczal czepiac sie swojej siostry, jak to w rodzenstwie bywa ona nie pozostala mu dluzna. Poklocili sie, ona poplakala i poszla do domu, oczywiscie zaraz poszla za nia siostra mojego szwagra i tyle z udanego dnia. Rozszarpalabym swojego meza. Jestem taka wkurzona, ze az mi chyba cisnienie skoczylo. Kazalam mu spieprzac do pracy i trzasnelam drzwiami. Opieprzyl siostre przy mnie i zonie ich brata, nie dziwie sie, ze miala dosc i poszla. Wrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
MOU - no ja właśnie tego się boje, że mam tak poprzestawiane w organizmie, że dostanę @...
w zeszłym cyklu owu miałam 9 dni przed @... to na upartego w najdłuższym zagnieżdżaniu by nie zdążył się wytwarzać beta HCG... skoro dopiero 10 dni po owu potrafi się zacząć wytwarzać. A co do tego cyklu - zobaczmy... Ale jak faktycznie @ dostanę, to się wkurzę... tym bardziej, że poza śluzem (śluz płodny miałam wcześniej niż owu...) to owu miałam wzorową - test pozytywny, dwa dni mnie jajnik prawy kłuł, a jeszcze dodatkowo miałam piersi wrażliwe jeden dzień... ehhhh

IiM - też bym się wściekła, jakby mi mąż takie coś wywinął...

IM - to tak jak ja z moim bratem. My się bardzo kochamy ale na odległość. Ostatnio jak u nas był z żoną i synkiem, to też się z nim tak pokłóciłam, że jego żona się popłakała... wiem co przeżywasz, bo mi było wtedy strasznie głupio. Ale następnego dnia znów wstało słoneczko i wszystko już było dobrze. Tak to już jest z rodzeństwem, a jeszcze mąż przewiany to i humor ma do d... :):):):) mój jak ma katar to już świat staje na głowie...

Właśnie listonosz test wrzucił do skrzynki!!!!!!!! BIEGNĘ !!!!

Przykro mi, ale wyszło że nie jestem. Kupię dziś płytkowy lub paskowy i zobaczymy. Ten był cyfrowy i na dodatek przeterminowany !!! o rok !!!

MOU - pisz o zwrot kasy!!! No jak można komuś przeterminowany test wysłać?? niech Ci wyślą jeszcze jeden a męża wyślij po 2 testy - na popołudnie i jutro rano
biggrin.gif
biggrin.gif

hmmm - u mnie już śluz biało-żółty -już jaśniejszy... ale jeszcze nie mogę odetchnąć... zobaczymy jutro...

O MOU co za chamstwo! Dlatego nie zamawiam nic przez neta...
Kup w sklepie i zrob jeszcze raz ale ja w sumie na Twoim miejscu poszlabym do gina od razu.

Rysiaca - właśnie idziemy po testy - dokładnie dwa jak piszesz. I zrobię na mieście jeden, a drugi faktycznie rano...
Oby ten się mylił... 4 dni przecież spóźnienia i plamienia dwa dni wcześniej... przecież to nie może być nic innego. Nigdy mi się @ nie spóźniała...
No to pa pa. Trzymajcie kciuki żeby mi ten na mieście wyszedł.... hlip hlip...

No cos Ty przeterminowany test Ci wyslali?! To dupki. @ juz sporo Ci sie spoznia, wiec mysle, ze zwyczajny test spokojnie wystarczy.

Ja wlasnie uspilam core, wiec ma troche luzu:-)

reklama
Mou przysłali ci przeterminowany test? i to jeszcze o rok! nie dziwiłabym się jakby to w Polsce było ale w uk?! trzymam kciuki za miastowe siusianie po teście oby ten się nie pomylił :)

Do góry