reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Cześć dziewczynki!
MOU?!?!?!?!?! my tu na wieści czekamy!!!!!!!!!!!!!
Mamunia Kubunia - gratuluję!!!!!

a mi się okres nie rozkręcił... dziwne, bo od wczoraj rano już dawno powinien, jeśli to okres... Czyżby to faktycznie plamienie okołoowulacyjne?? Plamienie jest raz bardziej czerwone raz brązowe i jest go mało... Na papierze jest malusieńko zabarwione - ba, jakbym miała mocz ciemniejszy a nie jakby to plamienie było :p ale jak sobie pogrzebię tak jak MOU :-D:-p to jest bardziej brązowe - ale nie dużo taka kulka 3x3 mm :p
No nie wiem co to...
Dziś 35 dc, owu w 31 dc...

Edit : Du*a du*a du*a!!!!!!!!! Wredna @ przyszła!!!!!!!!!!! 4 dni po owu, niech to szlag, pierdzielony organizm!!!!!!!!!!!!!! Ja już nawet nie wkurzam się na sam fakt, że w ciąży nie jestem, ale że @ przyszła ZA WCZEŚNIE!!!!!!!!!!!!! Nawet jak doszło do zapłodnienia jajeczka, to ta wredna @ nie dała mu szans na zagnieżdżenie się!!!!!!!!!!!!!!!!
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

NIKOLA - MASZ JAKIEŚ POMYSŁY CZEMU 4 DNI PO OWU DOSTAŁAM @????

Ostatnia edycja:
reklama
lolcia maly jeszcze w nocy je? oducz go, bo juz duzy chlopak! ja mojego oduczylam jak pierwszy az wyszedl, od 8 miesiaca juz nie jadl w nocy. ale wszelakie szkoly mowia, ze dziecko po 6 miesiacu juz jesc w nocy nie musi. Oducz go, wyspicie sie wszyscy!

Rysica no nieciekawie, wstrętna okropna @ jakabym umiała to bym ją od ciebie przegoniła :)
Ollena to jak od 6 m-ca to jeszcze ma prawie miesiąc czasu na oduczenie się, bo mimo, że 9 miesięcy ma urodzeniowych to traktuje się go jako 5cio miesięcznego bobaska :)
Mou!!

Ollena różnie ostatnie dwie nocki to 2 razy a wcześniej to po 2-3 a nawet 4 :D w nocy ma największy apetyt ale zobaczymy może się mu zacznie normować, nie powiem chciałabym bardzo bo faktycznie takie wstawanie jest uciążliwe :)
Ullana - witaj i nie przejmuj się gadaniem innych, jeżeli twój lekarz mówi, że jest szansa to się tego trzymaj i wiesz mocno, że wszystko będzie dobrze :)

MOUUUU gdzie jestes ?? Jak siedzisz i sie dolujesz, to oberwiesz po dupie od nas, odzywaj sie!!

U mnie standardowo o tej godzinie, Melisa spi, obiad sie gotuje i wlasnie siadlam na troche do komputera. Brzuch mnie juz pobolewa, @ sie rozkreca.

Dziewczyny pytalam Was o te zdjecia, wy juz sie widzialyscie i tylko ja Was nie widzialam:-)

No a Meliska juz sie obudzila, nawet godziny nie przespala, chyba te upaly tak na nia wplywaja. Oj bedzie mi dzisiaj marudzila...

Kurcze Rysica no faktycznie, cholera z niej. A moze testy owu sie pomylily ( nie wiem czy to mozliwe..). Wyglada na to, ze bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie testowaly za miesiac...

IiM - to ja wrzucę swoje fotki (akurat sprzed m-ca bo dziewczynom nową fryzurkę pokazywałam :p) swoje i Szymka
DSC05939.JPGDSC05949.JPG DSC06314.JPGDSCF0117.jpg103370810.jpg

a czy testy owu się pomyliły - nie wiem - czułam kłucie jajników 3 dni, i mrowienie w piersiach... a wcześniej wszystkie testy wyszły negatywne, a dopiero w 31 dc wyszedł pozytywny. A tu @... ehhhh

Ostatnia edycja:
Ale z Ciebie sliczna kobitka, fryzure masz bardzo fajna i kolorek tez. A Szymusia to zaklepie dla mojej Melisy:-)))))) patrzac na miniature obok suwaczka inaczej sobie Ciebie wyobrazalam:-))) Rysica Lisica hahaha

Ja chyba bede zmykac z mala na spacer, bo marudzi jak nie wiem co, a juz nie zasnie. Nie chce mi sie w tym upale lazic, na dodatek brzuch mnie boli, ale cos zrobic...z dwojeczka to dopiero bedzie zabawa:-)

reklama
Do góry