reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziendobry:-)

U mnie @zbliza sie wielkimi krokami, cycki mi zaraz eksploduja:-)))) Zrobilam test - negatywny. Potem mialam leciutkie plamienie i czuje sie tak, ze na 100% dostane. W sumie to dobrze, bo jakos tak pewniej sie czuje, gdy obserwuje swoj cykl. Moze nawet zaczne mierzyc temperature, ale jeszcze nie wiem...

A ja dzisiaj mialam strasznie ciezka noc. Moj maz dostal takich boli plecow, barku i lewej reki, ze musial jechac na ostry dyzur. jako, ze to lewa strona to wzieli go na EKG az 3 razy, mial arytmie. Te bole jednak nie od serca ( na szczescie!!!), prawdopodobni go zawialo w samochodzie. Zepsula sie nam klima i jezdzi z otwartymi oknami robiac sobie przyjemny przeciag...A, ze pol dnia spedza w samochodzie jezdzac od klienta do klienta, to porzadnie go wychlodzilo. Dostal jakies zastrzyki i ma nadzieje, ze mu sie poprawi.
Ja oczywiscie zostalam z dzieckiem w domu, ale mialam stracha i znow nie moglam spac. Wrocil do domu o 6 rano i spi...

a ja dziś wam ciężarówki narobię winkiem pyszniutkim a macie zdrówko

Zobacz załącznik 370034
zamierzam wypić dziś liter wina muszę zatopić moje wszystkie smuteczki bo przez tą zakichaną pogodę mam depresje do tego debilny chłop mnie wkurzył i jeszcze z co najmniej raz miałam ciśnienie podsinione dzisiejszego dnia wiec robię sobie winno filmowy wieczór
któraś nie ciężarna jeszcze się dołącza ;-):-D
wiecie ostatni jestem strasznie nie zorganizowana i nic mi nie idzie czuje że znów prolaktyna skoczyła znów @ dalej nie przyszła jak jeszcze do końca tygodnia nie dostanę to znów lutka i do gina po tabsy na prolaktynę z tym że te droższe bo bromku już nie zniosę
rysica to fajnie że jako tako się ułożyło z kosiarką a jak tam ze starankami bo jestem naprawdę do tyłu ostatnio

wygadalas ;> ;p zarcik

oto co mnie spotkalo ;] przedwczoraj cien cieia, wczoraj popoludniu ladnie widac (na zdjeciach) i dis rano to samo - z gratylacjami wstrzymajcie sie do usg az bede widziec serduszko

Kasiurek :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Suuuper!!!Ale sie ciesze.:-)Udało Wam sie!;-)

Kasiurek ty niedobra no! przedwczoraj cień cienia, wczoraj ładnie było widać a ty nam dopiero dzisiaj mówisz! dostałabyś po łapkach ale ciężarnych bić nie wolno :) tulę mocno i nie gratuluję na razie ale na pewno wszystko będzie dobrze :)

Kasiurek ty niedobra no! przedwczoraj cień cienia, wczoraj ładnie było widać a ty nam dopiero dzisiaj mówisz! dostałabyś po łapkach ale ciężarnych bić nie wolno :) tulę mocno i nie gratuluję na razie ale na pewno wszystko będzie dobrze :)

moja kulpa a własciwie wina operatora bo nie mialam ani ineta ani kablowki ;/ i nie mialam jak sie"pochwalic"

kasik -no ja sie ciesze teraz czekac na usg pozniej jak wyjdzie ze serducho jest to L4 i tyle mnie widzieli w pracy ;>

Kasiurek to oby teraz się wszystko poskładało po twojej myśli :) A jak mąż zareagował? pewnie bardzo się ucieszył :) superowo się dzień zaczął :)
Teraz Mou!

reklama
Kasiurek - SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER !!!!!!!
A nie mówiłam Wam dziewczyny że się nie ujawnia bo test jej pozytywny wyszedł??? Ale miałam czutkę he he he he !!!
GRATULACJE !!! GRATULACJE !!! GRATULACJE !!! GRATULACJE !!! GRATULACJE !!! GRATULACJE !!!
w końcu optymizmem powiało !!!! :):):):)
Buźka mamuśka :-D

A ja czekam na listonosza - jak zwykle :-D może też się pochwalę :-D
Kasiurek - jakby co to będziemy rodzić w tym samym terminie !!!!

Do góry