reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IM - ja po kawie - zawsze wtedy zapalałam papieroska dzień w dzień bez zmian, a tu nagle... to mogła być tylko fasolka, test kupiłam tylko dlatego że lekarz o pierwsze co pyta to właśnie "czy robiła pani test" :):):):)
- no i przywiózł Ci mąż tosta??? JAk nie to jedź - i jedz !!! Te tosty jakieś zapładniające są :):):)

reklama
Ale jaja MOU! Ale jeszcze Ci nie gratuluje, poczekam do jutra! choc w sumie na Twoim miejscu wyslalabym meza po test zeby zrobic z porannego meczu:-))

tak właśnie bym zrobiła, ale biedny siedzi i umiera na ból kręgosłupa... raz na kilka miesięcy tak ma, dopóki kręg mu się nie odblokuje - chodzę i mu służę.. a to herbatka a to jabłuszko... :-D

No wreszcie optymizmem zaleciało :) Mou oficjalnie pogratuluję jutro ale ślij już od dzisiaj do nas ciążowe fluidki - przydadzą się oj przydadzą :)
A ja się muszę wyżalić, mogę? Bo mieliśmy się dzisiaj przenosić do siebie a tu lipa :/ mężuś niewiadomo kiedy wróci z roboty bo mieli 4 bramy zamontować a dopiero trzecią montują! jeszcze jeden dzień więcej z teściową... już jestem psychicznie zmęczona tym ciągłym pilnowaniem się żeby jej nie wyjechać... w dodatku od kilku dni mnie katar i gardło męczą i nie jestem w stanie funkcjonować jak powinnam. buuu! to wszystko to jakaś złośliwość losu :/

Lolcia - jeszcze nie wysyłam - bo ja tu się cieszę, a może nic z tego... więc nie wysyłam, bo jeszcze okaże się że wysyłam antyfasolkowe fluidki :-D
Nic się nie martw, jeden dzień i będziesz wolna :-D:-D:-D
Ollena - nie mam ani samochodu ani prawka, ani roweru bo się zepsuł :) :-D czekam do jutra - o jeden dzień więcej hcg się wytworzy... i musi wyjść :) albo wysyłaj ten telegram !!! i to już :-D

Kochana on mi przywiozl "testa", a nie tosta:-) rano zrobilam i byl negatywny, ale mi juz tez sie spoznia, wiec zobaczymy co bedzie. Narazie sie nie ekscytuje, bo w zeszlym miesiacu tylko 2 razy bylo bez zabezpieczenia i do tygo CHYBA po owu. Jesli nie nadejdzie, do jutra, to znow zrobie test, ale nie ma wielkich nadziei, bo zakladalismy, ze starania zaczna sie w lipcu i nie przylozylismy sie nalezycie do roboty w zeszlym miesiacu. No byly by jaja gdyby sie okazalo, zejestem zafasolkowana. czuje sie przedziwnie i tylko dlatego zrobilam ten test.

reklama
Do góry