reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou trzymasz nas w niepewności :D dostaniesz za to po łapkach :p ale dopiero za 9 miesięcy bo ciężarnych się nie bije :p
No tak tylko jeden dzień więcej i tyle ani jednej godziny :) i nawet się mi humor poprawił bo młody zasnął i wróciłam na górę i nie muszę siedzieć z nimi na dole :D
Rysica fajnie, że się wam udało załatwić sprawy pieniążkowe :)
A dla odmiany lewy jajnik mnie boli :) ha świruję już pomału...

reklama
MOU - wysyłaj męża do sklepu/apteki po testa, raz dwa już! Jak tak można nas w takiej niepewności trzymać?!?!?!?! :p:p:p

Ollena - póki co sytuacja opanowana ;) ale u nas cholera non stop jakieś duże nieprzewidziane wydatki... a zaoszczędzić nie ma kiedy, ehhh

Kasiurek - Ty jutro zatestuj, bo ja z daleka u Ciebie fasolkę czuję!!! :D

Rysica domyśliłam się, że to do mnie było :)
Mou u mnie to test w grę nawet nie wchodzi ja się nie czuję fasolkowo to bardziej mój rozumek mi psikusy robi :) zresztą już pisałam kiedyś, że nawet z @ się będę cieszyć bo to znaczyłoby, że się coś mój organizm zaczyna sam regulować.
Mężuś wrócił już się nawet zdążyliśmy poprzytulać a teraz on smacznie śpi a ja się też wybieram tylko travkę sprawdzę i kimonko :)
Dobranoc kobietki :)

a ja dziś wam ciężarówki narobię winkiem pyszniutkim a macie zdrówko

Zobacz załącznik 370034
zamierzam wypić dziś liter wina muszę zatopić moje wszystkie smuteczki bo przez tą zakichaną pogodę mam depresje do tego debilny chłop mnie wkurzył i jeszcze z co najmniej raz miałam ciśnienie podsinione dzisiejszego dnia wiec robię sobie winno filmowy wieczór
któraś nie ciężarna jeszcze się dołącza ;-):-D
wiecie ostatni jestem strasznie nie zorganizowana i nic mi nie idzie czuje że znów prolaktyna skoczyła znów @ dalej nie przyszła jak jeszcze do końca tygodnia nie dostanę to znów lutka i do gina po tabsy na prolaktynę z tym że te droższe bo bromku już nie zniosę
rysica to fajnie że jako tako się ułożyło z kosiarką a jak tam ze starankami bo jestem naprawdę do tyłu ostatnio

Nikola - u mnie jak to u mnie - nie może być łatwo. Ten cykl jest jakiś dziwny - owu miałam dopiero w 31 dc, natomiast poprzedni cykl miał 34 dni a owu miałam wtedy w 25 dc więc ja już nie wiem kiedy teraz powinnam mieć @ :p

reklama
Dzień dobry :) co to się dzieje, że to ja dzisiaj pierwsza?? :) U nas wreszcie słoneczko wyszło dzięki wielkie IiM :)
Nikolaa chętnie bym się z Tobą napiła, ale po niewielkich nawet ilościach alko mam problem żeby w nocy wstać do synka bo mi ciężko kuperek z łóżka zedrzeć :)
Mou i IiM ja tu liczyłam na radosne nowiny z rana a wy gdzie??
Miki miał spać a wojuje w łóżeczku :D skąd on ma tyle siły? :)
Pa dziewczynki :)

Do góry