reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka,
ja tez dostalam dzis @,w 66dc.No i narazie odkladamy staranka bo wczoraj mielismy z mm powazna rozmowe o przyszlosci;-) i zdecydowalismy ze wracamy jednak do PL juz teraz.Oboje sie tu meczymy,z praca M tez kiepsko sie porobilo.
Kasiurek Widze ze wykresik obiecujacy,trzymam kciuki:-)

Sorki ze nie odpisuje wszystkim,ale nie mam teraz czasu na neta za bardzo,mignal mi tam filmik twojego synka Rysica na rowerku.Super!:-) Jak na takiego malucha swietnie sobie radzi.

no to hmm gratuluje @ w koncu !!!!!!bo to niekonczonca sie opowiesc byla ;]
co do powortu do pl - to chyba tez pozostalo pogratulowac aczkolwiek nie wiem czy teraz wracacie czy pozniej ? w kazdym razie fajnie ze jakies decyzje zostaly podjęte ;]

reklama
Kasiurek No,musimy pozamykac tu sprawy do konca,ja mam jeszcze lapka tu na raty,ale bede go splacac z Polski.Mysle ze z kilka miesiecy bedziemy musieli tu jeszcze posiedziec,moze calo lato a na jesien bedziemy juz w PL.

No i mam pytanko,ja zaczac nowy wykres w enpr?

Kasiurek No,musimy pozamykac tu sprawy do konca,ja mam jeszcze lapka tu na raty,ale bede go splacac z Polski.Mysle ze z kilka miesiecy bedziemy musieli tu jeszcze posiedziec,moze calo lato a na jesien bedziemy juz w PL.

No i mam pytanko,ja zaczac nowy wykres w enpr?
na staym naciskasz na dzien w skotrym jest @ dodajesz tempke zaznaczasz krwawienie i tam u gory w lewym rogu na tym wyskakujacym okienku jest symbol @ naciskach isie samo robi

Ja 2 lata temu wlasnie jakos na tych dniach dowiedzialam sie o swojej ciazy.Pamietam, ze bylam cala nabuzowana od rana i klocilam sie z mezem. Potem pojechalismy na sniadanie do takiej knajpki, gdzie robia pyszne tosty, a ja nie moglam nic zjesc. Myslalam, ze nie jestem w ciazy, bo wczesniej robilam testy i byly negatywne. W domu tak dla picu zrobilam kolejny i zobaczylam 2 kreski... A dzisiaj moj maz znow pjechal tam na tosta, cholera moze trzeba bylo pojechac razem z nim i po powrocie testowac:-))) W sumie nie zabezpieczylismy sie w zeszym miesiacu 2 razy, a bez kalendarza i obserwacji ( mam bole jajnikow na zmiane przy owu.) to nie wiem czy moze cos sie nie przesunelo.
A tak na serio to juz chce ta @ i nowy cykl i starania.

Kasiurek - dobrze, ze podjeliscie taka zgodna decyzje. Jesli nie jestescie tam szczesliwi, to najlepiej wrocic tam, gdzie Wam bylo najlepiej.

Mou ja mam takie podejscie jak Ty - uwielbiam to podniecenie zwiazane z testowaniem i zastanawianiem sie czy sie udalo. Choc pewnie jesli potrwa to zbyt dlugo, to bede inaczej spiewala:-)

Kasiik - dziękuję :) i cieszę się, że ten cykl się w końcu skończył. Może teraz, jak się starać nie będziecie, to zaskoczycie? ;) Ja bym chciała do UK albo DE wyjechać, ale tylko z całą rodziną - wraz z rodzicami :p Więc chyba muszę na ich emeryturę poczekać ;) Bez nich niestety nie dalibyśmy sobie rady...

Kasiurek - to Ty się wykręcaj przeziębieniem, a ja będę trzymać kciuki... A czy mi się wydaje, czy dziś powinnaś mieć @? czy jutro?? Bo wiesz, jeszcze nie ma@ więc wszystko jest możliwe ;]

IiM
- to ja w zeszłym cyklu miałam nadzieję na ciążę, bo mni testy owulkę pokazały, i tak w poprzedniej ciąży jechaliśmy do Szklarskiej do rodziny męża a tu du** więc nie wiem czy tosty Ci pomogą :p:p:p

MOU - uwielbiam Cię wariatko!!!! :D:D:D

Hej dziewczynki!
MOU nadal @ nie ma? SUuuuper!
IiM fajny taki dreszczyk emocji co miesiac? a i sex jest bardziej podniecajacy bez zabezpieczenia ;) moj maz uchachany na sama mysl ;))
dziewczyny dzis bylam na zakupach z kuzynka, ona ma 3 miesieczna Kalinke, ja mojego Patryka i glupie wybralysmy sie z dziecmi...Patryk biegal po sklepach, pchal wozek w ludzi, Ola poszla mierzyc ubrania ja zostalam z dwojka i normalnie 3 swiaty! jeden biegal i uciekal a Kalinie nie pasowala zadna pozycja na rekach nie mowiac o wozku.... Opowiedzialam mm a on spytal czy nadal chce drugie? ;))) nie wiem! ;) chwile mozna pobawic, ale ciagle z dwojka bez chwili odetchniecia...o maj Gad ;)

reklama
Hej dziewczęta :) :) :) Właśnie wróciłam od znajomych, tych samych co też się starają, tyle że ona ma stwierdzone policystyczne jajniki, i nie ma owulacji.
I wiecie co??? @@@@@@ dalej nie ma. Dwa dni spóźnienia :)
to rano to było śladowo i jak już pisałam nie było w kolorze krwi, tylko jakby ciemne żółte, jak się krew utlenia dopiero, no i nie było na bieliźnie tylko na termometrze.
No nic - na razie się nie cieszę, a test przyjdzie pewnie pojutrze więc pojutrze zrobię, jeśli dalej @ się nie pojawi :) DWA DNI SPÓŹNIENIA!!! jUPI :) :-D:-D:-D
Kasiik - może do jesieni się z robotą wyjaśni :) i wszystko będzie oki. Liczyłam na Twój cykl, ale faktycznie widziałam że tempka szła Ci w dół... najważniejsze że @ jest, bo to trochę już długo było. Bierzesz dalej leki? Czy jak przyjdzie @ miałaś przestać.
IM - ja się ciągle Tobą sugeruje - że testy po @ były pozytywne :) Trza było jechać na tosta !!! :-D no właśnie - ja to polubiłam - takie oczekiwanie :) - troszkę stresiku, niepewności, czekani... dla kury domowej to fajne spędzanie wolnego czasu :-D
Kasiurek - a co u ciebie? Sytuacja w pracy klaruje się jakoś ?
Rysica - Dzięki :) :) :) potrzebowałam takich słów :-D:-D:-D
Klaudusia - a Ty coś dzidziusiowych fluidków mało wysyłasz że zafasolkować nie możemy !!! Dawaj no te fluidki !!! :-D

... no proszę jak to się humor człowiekowi poprawia jak @ nie ma - hi. i jak się obiad w sumie sam gotuje a na dodatek dziecko śpi, i jeszcze 2 godziny pośpi... hi :):):)

Do góry