reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny mamy trola z tureckim nikiem. Nie wiem, czy ma to cos wspolnego z tym, ze ja pisze z tego kraju, ale napisze do moderatorow... Logowalam sie tylko z domu, wiec mam nadzieje, ze nie ma to nic wspolnego ze mna:-(

reklama
Witam się i ja :)
no i co? ... @ przylazła... to znaczy na razie to nawet nie plamienia, ale już już. Wiedziałam bo z rana tak mnie kręgosłup zabolał, że byłam pewna. Cóż - mój organizm oszukał mnie w tym cyklu w bardzo nieładny sposób...
IM - ten trol pojawia się co jakiś czas, i nie ma nic wspólnego z Tobą, więc się niczym nie przejmuj ;-)

ach! - cykle miałam 28 dniowe zawsze, ale od 4 cykli mam 25 dniowe. Ten był 26 dniowy.

Ostatnia edycja:
Mou no szkoda, ale idziemy do przodu:-) Ja tez juz napuchlam, na wadze 1.5 kg wiecej i brzuch jak balon, wiec tez lada moment powinno sie zaczac.

Pocieszylas mnie z tym trolem. Choc faktycznie zobaczylam, ze sa na forum dzialy, gdzie pisza dziewczyny z Turcji, lub w zwiazkach z Turkami i tez domyslam sie, ze to nie ma ze mna nic wspolnego. Na szczescie:-)

Witam dziewczynki z rana :)

MOU - to w końcu @ przylazła czy nie, bo już zgłupiałam?? bo objawy @ mogą być mylące - ile to razy ktoś był pewny, że @ przyjdzie a okazało się, ze to ciąża... a ja zrozumiałam, że jeszcze nawet nie masz plamienia...

IiM
- trollem się nie przejmuj - to się co jakiś czas ot tak pojawia.

Kasiurek
, jak tempka??? aaa już widzę :D zapowiada się bardzo ciekawie :D:D:D:D bardzo mocno trzymam kciuki!!! ;]

ja wymęczona wczoraj przez męża tak, że ledwo wstałam :p w zasadzie dalej leżę z lapkiem w łóżku, Szymek leży obok i Boba Budowniczego ogląda ;P
a mąż już wstał i mi kawusię zrobił :D:D:D kochany :)

Ostatnia edycja:
Rysica - bo plamienia jeszcze nie ma na zewnątrz że tak powiem :) . Mierzyłam tempkę (a jak wcześniej wspominałam ja mierzę dopochwowo) Za każdym razem dezynfekuję termometr takimi chusteczkami specjalnymi, no i po przejechaniu chusteczką po termometrze była jakby zabarwiona baaardzo delikatnie na na lekko jakby żółty kolor, ale to po spotkaniu ze środkiem dezynfekującym taki kolor był, czasami już tak było, i to już jest początek krwawienia u mnie.
Oby mąż wcelował dziś w Twoje jajo :-D przydadzą nam się jakieś fluidki :) myślałam - nawet byłam pewna że ja Wam kilka podeślę, a tu nici z tego.
Jak będzie lekkie plamienie tylko i nie będzie przypominać mojej normalnej @ to zrobię teścior - a jak! :)

rysica- nie moja tempka to chyba od przeziebienia zoabcze jutro jak bedzie na razie sie nie stawiam ani nie czuje sie na @ ani na nic zupelnie- cos czuje ze mis ie cykl zas wydluzy ;p/

mou ty sie chyba za bardzo nakrecasz cio ?? ja juz to jakos olewam nie chce kolejnego niepowedzenia......

Ostatnia edycja:
ja tylko na momencik bo zaraz przychodzi koleżanka wiec muszę się przygotować nie mam czasu nadrabiać wiec wszystkich przepraszam

kasiurek wiesz że ja ostatnia do nakręcania ale napawa wszystko to optymizmem mocno trzymam kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiurek - pewnie że się za bardzo nakręcam ale z cyklu na cykl jest ze mną coraz lepiej :-D a poza tym ja się lubię nakręcać - bo to fajna zabawa przy okazji jest :)

reklama
Hejka,
ja tez dostalam dzis @,w 66dc.No i narazie odkladamy staranka bo wczoraj mielismy z mm powazna rozmowe o przyszlosci;-) i zdecydowalismy ze wracamy jednak do PL juz teraz.Oboje sie tu meczymy,z praca M tez kiepsko sie porobilo.
Kasiurek Widze ze wykresik obiecujacy,trzymam kciuki:-)

Sorki ze nie odpisuje wszystkim,ale nie mam teraz czasu na neta za bardzo,mignal mi tam filmik twojego synka Rysica na rowerku.Super!:-) Jak na takiego malucha swietnie sobie radzi.

Ostatnia edycja:
Do góry