reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
A jak !! nie będę żałować :-D tylko jak ten też nie wyjdzie (a obecnie to najlepszy teścior) to znów kupię zestaw tanich ebayowskich :) Jeszcze z rana zmierzę kolejną temperaturę i jak znów będzie wysoka to będzie dobrze :):):) ale @-iszon przylezie w nocy... tak to już z nami staraczkami jest i już :)

o, MOU, nowy suwaczek! ;) fajna żaba! ja tam za Ciebie dalej trzymam kciuki ;]
zaraz nadrobię resztę, ale chciałam przywitać oficjalnie zyrraffkę - WITAJ :)

i uwaga, chcę się pochwalić jak Szymuś jeździ na swoim rowerku biegowym i jak potrafi długo utrzymać równowagę ;]
[video=youtube;Q73sO69p7Ss]http://www.youtube.com/watch?v=Q73sO69p7Ss[/video]
[video=youtube;FfYF1iHesCE]http://www.youtube.com/watch?v=FfYF1iHesCE[/video]

Rysica - super!! Ale swietnie utrzymuje rownowage Szymus. Nawet nie wiedzialam, ze sa takie fajne rowerki.

Ja dzisiaj pol dnia spedzilam u tesciowki, bylam na plotach u siostr meza. Teraz robia grilla na tarasie, ale ja musialam isc do domu z Melisa, bo ona o tej porze juz spi, a u nich tyle gwaru, ze nie bylo by szans na sen. Maz ma mi przyniesc kawalek mieska:-D

Mnie znow chwycil bol glowy, wiec pewnie niedlugo nadejdzie @. A potem to bede juz szalec jak MOU :-)))) Chyba tez kupie testy owulacyjne, choc waham sie, bo cena jest dosc wysoka - okolo 90 zlotych w przeliczeniu. Mialam jedno opakowanie z Polski, ale wlasnie zauwazylam, ze jest przeterminowane:-( Moze poprostu w tym cyklu pojde na zywiol, jak ostatnio:-)

zyraffka mialam Ci napisac co do planowania plci, ze udaje sie dziewczynom zaplanowac :-) sa przypadki wyjatkowe, ale raczej czesciej wychodzi plec jaka sobie wymarzyly. Ja jestem na bierzaco z tamtym watkiem, Tobie tez polecam lekture ;-)
IiM maz zostal a Ty wrocilas sama? a to cfaniaczek ;) ze tez my kobiety zawsze musimy sie poswiecac, przerywac zabawy i isc z dziecmi do domu:(
Rysica my tez przymierzamy sie do kupna rowerku biegowego, tyle ze drewnianego. Przymierzalismy Patryka do takiego jak ma Szymus i za duzy byl na niego...nie dosiegal od pedalow do siodelka:(

IiM, żyrafka - dziękuję za gratulacje dla Szymcia :))) IiM - może sobie zamów przez internet taki rowerek gdzieś w okolicach 2 urodzin córci? Ja jestem nim ZACHWYCONA - Szymek też!!! 199 zł kosztował, ja kupiłam tu - AktywnySmyk.pl - największy wybór rowerków biegowych w sieci! u nas jest szał na te rowerki, a w wielu krajach Europy to już standard :) Za rok się przesiądzie od razu na taki z pedałkami ale bez bocznych kółek :)

Słuchajcie, ale jaja - WŁAŚNIE MI WYSZEDŁ MEGA POZYTYWNY TEST OWULACYJNY!!!!!! WTF?!?!?!?!?!

Ollena -
nie zawsze kobieta ;) Jk w Szklarskiej byłam, to mąż go kąpał ;] a właściwie obydwóch kąpał, bo razem kąpał Szymka i Rafałka - swojego chrześniaka - a właściwie głównie pilnował, żeby powodzi nie zrobili w łazience chlapaniem :p Bo mycia to było kilka chwil, a zabawy 20 min. Potem ich usypiał i schodził na ognisko do nas, a ja mu w tym czasie kiełbaski piekłam :D

Ostatnia edycja:
Ollena moj maz nie z tych:-) odwiozl nas do domu i kazalam mu wracac, bo mial taka ochote na miesko, w sumie przyjechal na tego grilla, akurat jak ja sie zbieralam do domu. Normalnie pracuje do 20-21. A grill jest na pozegnanie jego siostry, bo wraca do Niemiec i pewnie znow jej nie zobaczymy z rok:-( Ma 2 synow i rzadko przylatuje do Turcji. Szkoda, bo baaardzo ja lubie, taka fajna wariatka, a z drugiej strony dojrzala kobieta.

Rysica, to Ci nie mowimy co robic:-))) Bierz sie za chlopa hahahah Ale Ci fajnie!

Rowerek swietny, juz wiem jaki prezent kupia Melisie dziadkowie. Zawsze pytaja co by je kupic, a tak, roweIr to swietny pomysl. Teraz mamy taki z podporkami na nogi - dla maluszkow. I tak jest w nim cala happy, przyciska sobie klakson rozglada dookoloa - a my pchamy.

reklama
rysica -to meza za rogi i fru hahaha ;] i super synek radzi sobie na biegowym rowerku ;]

IiM- no to niefajnie ze szwagierka ze tylko co jakis czas sie pojawia ale tak zawsze jest ;/

oleeeena -przykro mi ze @ przylazla wredota jedna no!

klaudusia -ojj chyba mi spadnie ta tempka

Do góry