reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Rysica - dzięki :-D:tak: - mam nadzieję że ja jestem ta "poterminowa" ... no i śluzu coraz więcej, takiego zdrowego białego jak śnieg i gęstego. Jutro zmierzę tempkę. W zeszłym cyklu spadła mi o 3 kreski dzień przed @ dokładnie, jak jutro będzie niższa niż 37,4-5 to nici z tego.

...i proszę mi tu nie rzucać wielorybami na lewo i prawo - bo Wam rzucę z hipopotama i dopiero się nie pozbieracie :-D:-D:-D:-D:-D

Co wy laski, ja ma caly czas nadwage i to nie taka wyimaginowana, mam BMI prawie 26 :-) Ale juz sporo schudlam, wiec nie czekam ze staraniami. Obiecuje jednak sobie, ze bede sie zdrowo odzywiac w ciazy. Zachodzac w ostatnia ciaze mialam 9 kilosow wiecej niz teraz. Trudno! Wielorybki tez chca miec wielorybiatka:-)

Ja nigdy nie mierzylam temperatury, ale przed pierwsza ciaza prowadzilam pracoholiczy tryb zycia i nie mialo to sensu, zreszta zaraz zaszlam w ciaze. Fakt faktem, ze mialam super regularne @. A teraz od 2 miesiecy kompletnie zglupialam i nawet nie zapisalam ostatniego okresu i wstyd sie przyznac, ale juz sie pogubilam. Decyzja o ponownych staraniach byla spontaniczna. I dzisiaj juz nawet nie wiem, czy pierwsze przytulanie bez zabezpieczenia na 100% bylo po owu. Jak jakas nastolatka....ehhhh

IM - ja bym była przeszczęśliwa gdybym miała BMI 26. :tak::tak::tak:
Idę się kłaść kobitki, dziś był dość męczący dzień. Jutro muszę zmierzyć tempkę, więc chcę być wypoczęta :)
Miłych pogaduszek. Do jutra PA PA Buźka :)

reklama
ale popisałyście
a z wagą
kaludusia ty laska ja sie patrzy ja ci cały czas zazdroszę ale nie tak złośliwe tylko tak pozytywnie;-)
IiM no co ty ja ty bmi 26 nie wierze normalnie wyglądasz fantastycznie na mam bmi 24 a w połowie nie wyglądam tak dobrze jak ty
kasiurek a ty jak pokazywałaś zdjęcie to wcale nie wyglądasz jak wieloryb fajna laka z ciebie
a ogólnie to szczerze to m sie podoba też rysica bo ona choć nie chuda to świetnie wygląda to tak jak Merlin M choć nosiła 44 wyglądała fantastycznie po prostu niektóre kobiety fajnie wyglądają mając zaokrąglone kształty ja np jak tyje to przede wszystkim widać to na twarzy mojej i wyglądam ohydnie
mou czekam na twój test
ollena pajka buziaczki

Do góry