Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek - u Ciebie właśnie ładnie tempka się trzyma na wysokim poziomie, więc ja tam widzę dużą szansę, ale ja to się nie znam tak jak Nikola - jak tempka jest na wysokim poziomie przez 18 dni to wtedy jest możliwa ciążaale póki ja tam widzę dużą szansę ;]
a MOU gdzie??
IiM - wstaw jakieś fotki Wasze i Melisy, pokażcie się![]()
a ja postanowiłam, że kupię termometr taki z dokładnością do 0,01 stopnia (nawet się nazywają termometry owulacyjne) i też tempkę zacznę mierzyć
biorę z Was dobry przykład
i poproszę gina o skierowanie na badania na prolaktynę i prolaktynę w obciążeniu, czy coś jeszcze powinnam zbadać?? w sensie hormonów? jak myślicie? czy póki co te badania wystarczą, żeby zobaczyć, czy po antykach mi wszystko do normy wróciło??
syn śpi a mąż w pracy - ale dziś mój brat pojechał do rodziny znajomego po ćwiartkę świniaka ;] i mąż po nią jedzie (dla siebie i rodziców brat wziął pół świniaka)
ale będzie wyżerka ;]
wiesz co ja polecam termometr microlife mt -ogolnie wsyztskie te mt sa dobre i z taka dokladnoscia ;] wiem ze juz pisalam ale ta dokladnosc 2 miejsc po przecinku jest wazne bo jest roznica miedzy 36,6(0 )a np 36,6(9) przy termometrach z dokladnoscia do jednego miejsca ...a to juz prawie 1 stopien jest roznicy