reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

OllenaTo czemu nie testujesz?A to ze sie czujesz jak na @ to dobry znak,bo to najczesciej tez oznacza fasolke.Trzymam kciuki:*
lolciaNo @ gdzies zaginela,ale pewnie wkrotce przyjdzie.Ja tez mierze tam na dole;-)ale myslalam o mierzeniu w ustach,niewiem gdzie jest bardziej wiarygodne.

reklama
dziewczyny to wcale nie jest tak ze ja czekam z zegarkiem w reku i kaze mu sicagnac portki czy cos ja zawsze na luzie podchodze i nie daje mu do zrozumienia ze juz teraz tzn ostanio powiedzialam zeby nie jechal na delegacje bo jak pojedzie to ja bed emiala owulacje.

Wiem tez ze to nie sa wyscigi- ale - no wlasnie ja nie wiem czy w lipcu pracodwaca mi nie powie pa pa pa czy tam w sierpniu a tak to beda musieli mnie trzymac czy chca czy nie. a wkurza mnie fakt taki ze jak nie trzeba to maz sie spouje a jak trzeba (poprzendio nie mowilam ze juz teraz dzis) to ......

Kasiurek a czemu chcesz od razu anty brac? Nie lepiej na luzie do tego podejsc, nie liczyc owu itd? po co od razu anty? bedzie co ma byc:)
kasik nie testuje, bo jeszcze @ moze przyjsc dzis w nocy lub jutro wiec nie nastawiam sie. zreszta powinnam raczej modlic sie zeby fasolki nie bylo bo z tym moim chlopem to niewskazane teraz w ciazy byc...dopoki on nie zmadrzeje, jesli w ogole zmadrzeje :(
dziewczynki znacie stronke http://www.kinomaniak.tv/ ? Nie wiedzialam, ze tak takie kinowe nowosci mozna ogladac bez limitu! Dzis z Patrykkiem ogladnelismy RIO, ja pozniej ogladne jakis film wieczorkiem, nie moge sie doczekac :-)

Dziewczyny,moj organizm wariuje,znow mam sluz baardzo plodny,baaardzo rozciagliwy,przejrzysty.Szyjka mieciutka,moge ja bez problemu dosiegnac i jest otwarta.czuje to wyraznie.I o co kaman?
Ollenadzieki za link,nawet nie wiedzialam ze sa takie stronki gdzie mozna za darmo ogladac filmy i seriale,i znalazlam na niej Dr.House:-)moj ulubiony serialik.Ja w Polsce czesto siedzialam na Onet Vod,ale tu niestety nie moge go ogladac bo jest dostepny tylko w PL.

ollena - ja juz kiedys tu pisalam - to jest ostatni miesiac jelsi chodzi o spokojne planowanie pozniej tzn do konca czerwca w firmie jest statystyka a wiec mam jescze prace po statystyce roznie bywa ....a nie chciabym byc kobieta w ciazy bez pracy na zasilku .....nie stac mnie na taki luksus a jedyna rzecza zabezpieczajaca jest antykoncepcja w moim wypadku tabletki

Hejka - właśnie wróciłam z poradni. Nawet mnie nie zbadała, dostałam krem i jedną globulkę clotrimazolu. Mam używać 3-5 dni.
Niby ma nie szkodzić w razie czego w ciąży, i potwierdziła że faktycznie takie infekcje zdarzają się zaraz po zapłodnieniu.
Zrobiłam jak tylko wróciłam kolejny teścior, bo nie piłam nic przeszło 3 godziny, i godzina jest w sumie wieczorna, więc powinno coś wyjść, szczególnie że powinno wyczuć 46 godzin do przodu. A tu nic, ta druga kreseczka to cień taki, trzeba się przyjrzeć. Mam pewne wątpliwości czy oby się owulacja pojawi. Jutro będzie 14 dzień cyklu, jeśli jutro wykaże - to znaczy że owulacja będzie 15-16 dnia. Nie wiem co już mam myśleć. Cały czas mam nadzieję, że owulka była przed 10 dniem. To bardziej możliwe niż po 15 dniu, przy cyklu 25 dniowym... co o tym myślicie???

Kasiurek - to trzymam kciuki równie mocna za fasolkę, i za pracę, na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry