reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

trix
www.enpr.pl tam zakladasz swoj wykres,a pod Moje cykle masz link do swojego wykresu ktory mozesz wkleic na forum.Ja tez prowadze wykres na www.28dni.pl tyle ze tam jest to płatne,ale jakbys chciala zajrzec no i 1 miesiac jest za darmo.Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
reklama
trix- na enpr.pl polecam bardzo intuicyjna jest ta stronka jest jeszcze skarb mamy ale u mnie ta srtona chodzi jak chce ;/

Mou - hmmmmm no to zaznacze ze dzis test + , kurde i zas łapie doła bo maz mi wyjezdza wiec dzis bedzie tylanko i dopiero w srode przy dobrych wiatrach i boje sie ze w sorde bedzie za poźno .......

Kasik -jajnik moze kłuc i na owulke i na @ , ja niekiedy przed sama tez mam BJ (białko jaja) sluz i potem dnia nastepnego @ ja bym stawaial ze u ciebie bedziejednak @ bo zwiekszylas castangusa - ale moze sie myle , bo wykres masz zagmatwany i jak tak dlaej pojdzie ot mi sie na stronie www nie zmiescisz;p i bede musiala twoj wykres przesuwac non stop swoja droga zazdroszcze pozycia z chlopem haha ja moje koniami bym nie zaciagla tak duzo razy hahahahah ;] ale to chyba od temperamentu zalezy ;]

Rysica NIkola :*

Dzieki dziewczyny:*

a tak a propo ciagniecia chlopa wolami...;p ja akurat ze swoim nie mam z tym problemu to raczej ja po calym dniu nie zwasze mam po prostu sily bo ochote to i owszem mam:) ale kiedy waszym zdaniem jest najlepiej sie kochac zeby zajsc? w dniu owulacji czy przed albo po? no i co 3 dni czy codziennie? bo czytalam ze codziennie to zmniejsza szanse bo plemniki sa mniej wartosciowe czy tez nasienie mniej bogate w plemniki jakos tak;p

KasiurekPrzez lata z moim bylym mialam mało to teraz nadrabiam;-) a trafil swoj na swego wiec jest bardzo czesto;-)

to chyba najwazniejsze zeby trafic temperamenty na temperamentnego ;] hihi my sie chyba zmoim hclopem dobralismy ;]

trix najlepiej co dwa dni wtedy jest szansa ze trafisz na dni plodne, owulacje a plemniki sa w stanie przetrwac nawet i 72 godziny , wiec nawet jakbys z jakis przyczyn co trzy dni sie przytulala to tez powinno starczyc ;]

Hej Wam!
syn śpi, ja już wykąpana, głowa umyta w turban zawinięta ;) mieszkanko aż lśni (ale dziś fazę na sprzątanie miałam, a Szymek mi dzielnie pomagał :D) i teraz jeszcze czekam aż się ostatnie pranie skończy wirować, żeby powiesić, i mam wolne :D
mężuś w pracy, to mogłam spokojnie wszystko porobić, bo jak mąż w domu, to zawsze coś trzeba załatwić, i zazwyczaj nas pół dnia nie ma...
a jutro na rehabilitację idę na 7, bo już mnie wkurza chodzenie na rehabilitację w połowie dnia - rano wstać nie mogę, potem się wyszykować nie mogę, a jak już pójdę na tę rehabilitację i wrócę, to już jest po 15 i jak obiad zrobię i zjemy z Szymkiem, to już na nic czasu nie ma :/ a tak - wrócę i jeszcze cały dzień będę mieć :)

a co do chłopów - mój jest kochany :) nie ma na szczęście takich odpałów, na imprezy rzadko chodzi, a jeśli już ma wyjść pźóniej, to sam do mnie dzwoni i mówi, że posiedzi jeszcze troszkę (ale to jest zwykle pół h do 1h, więc co to jest. A no i zawsze wie kiedy przestać pić - nigdy się nie upił, żeby mieć następnego dnia kaca czy żeby chociaż chrapać w nocy... no i po alko jest zawsze wesoły, beztroski, milusi i w ogóle - lubię go po alko :D jedyne, co mnie wkurza, to że sporo czasu przed kompem siedzi, ale już lepiej niech gra w swoje gierki niż po knajpach by miał chodzić ;) No i się czasem miga od prac domowych - szczególnie teraz jak na L-4 lestem a według niego stan mojej kostki nie przeszkadza mi w wykonywaniu prac domowych... No ale nie powiem, miło by było, gdyby mnie czasem w prasowaniu wyręczył, jak wtedy co pracowałam :p:p:p No, ale, chyba mi za dobrze, że na takie pierdoły narzekam, bo on złoty człowiek jest - czuły, kochający odpowiedzialny :)

za to mój poprzedni facet (jedyny przed moim mężem - ale to były moje nastoletnie lata) to była totalna porażka, klapa i w ogóle, aż sama nie mogę uwierzyć w to, jaka kiedyś byłam głupia i naiwna :p:p:p

A ja pomeczylam i zlapal mnie tak silny skurcz po stosunku w dole brzucha,a glownie w okolicach jajnikow:-( niewiem co to bylo.Juz na szczescie przeszlo,ale wspomne o tym u gina.Ja mykam dziewczynki spac.Dobranoc:*

reklama
no a ja meczylam ale nic nie wyszlo i powoli mam tego dosc u nas chyba nic nie wyjdzie w tym cyklu znow wiec stwierdzilam ze zawieszam starania bo ja za bardzo wsyztsko przezywam , dzis to oznajmie mezowi i od nastepnego cyklu powracam do antykow bo to nie na moje nerwy trzeba uwazac na to co sie je i co sie pije . Bardzo chcialam miec drugie dziecko ale chyba los tak chcial ze nie mozemy ja przez Co maz no coz on sie chyba za bardzo stara albo serce jego chce a podsiadomosc tak naprawde nie ....

Do góry