reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny a ja sie nakrecam :( Do @ zostalo 5-6 dni, chwilami mnie mdli, dzis padam na pysk, usypiam w locie chociaz to na pewno cisnienie...krzyz mnie boli i podbrzusze. To na 100% @ a ja sie nakrecam juz i mam nadzieje glupia :( mam ochote zrobic test ale nie chce sie stresowac tak to przynajmniej zyje w niepewnosci do @..
O ja glupia!

reklama
Kasik dziekuje :* Nie mierze temperatury, nie chce az tak sie nakrecac, liczyc zapisywac itd. Wystarczy, ze juz ciagle patrze w kalendarz, licze ktory mam dzien cyklu, kiedy bedzie nastepna owu i wariuje ;)
Ja twierdze, ze nie ma szans, 'starania' skonczylismy na 8dc, owu byla 14-15dc.

A wiesz na 100% ze owulka byla w 8dc?Głowa do gory:) Za kilka dni sie przekonasz.

Ja dziewczyny jutro lece do internisty po skierowanie do endokrynologa,i mam nadzieje ze juz niedlugo u mnie sie wszystko unormuje.

A ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w 5ty ciazy:-).Tez sie dlugo starali i nie wychodzilo,a w tym udanym cyklu dlai sobie spokoj i sie udalo.Nawet testu nie robila-bo myslala ze to znowu nie to.Poszla do gina jak jej sie juz misiac spoznial a tu taka niespodzianka:-) Oj,jak ja tez bym chciala juz;-)
czepiam sie teraz ale jak moze byc w 5 tygodniu ? jak ma sie przecietnie cykl 4 tydnie plus ona \miesiac czekala na @ to wychodzi 8 ;>

Kasik dziekuje :* Nie mierze temperatury, nie chce az tak sie nakrecac, liczyc zapisywac itd. Wystarczy, ze juz ciagle patrze w kalendarz, licze ktory mam dzien cyklu, kiedy bedzie nastepna owu i wariuje ;)
Ja twierdze, ze nie ma szans, 'starania' skonczylismy na 8dc, owu byla 14-15dc.

jesli owulka byla 14 dnia a mowisz ze na 8 skonczyliscie to raczej sa nikle szanse , chyba ze mialas owulke zancznie wczesniej a sluz plodny pozniej tez sie tak zdarza,ale dopoki jest brak @ dopoty jest nadzieja ;]

Hej dziewczyny, jestem nowa na forum. Mam 29 lat. Za około 3 miesiące zamierzam rozpocząć starania o 2 dzidzię. Mam nadzieję, że drugie staranka będą podobne do pierwszych, bo wtedy udało się nam za drugim razem;-) Mam 1 synka, który jest naszym oczkiem w głowie;-) Pozdrawiam:tak:

reklama
Rysica wita tygryskową - się dwie kocice dobrały hehe

A ja dziś macałam brzuch ciążowy - mam nadzieję, że się zarażę, bo ten brzuch zaraża - a przynajmniej już kogoś zaraził ;) :D:D:D

poza tym mąż w pracy a ja sama siedzę - ale dziś zrobiłam kompletny remanent w akwarium - tło zmieniłam na czarne, dokupiłam dwie roślinki i dwie dostałam :D
tak wyglądał pierwszy dzień w akwarium:
DSC06254.jpg
a tak dzisiaj :)
DSCF0092.jpg
jestem z siebie bardzo dumna :D

Do góry