reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam popoludniowo ja juz z pracy wrocilam pogoda do duszy sie robi, ale z psem bylam pranie pochowalam no i testy przyszły ;]

ja mam pytanie odnosnie testow owulacyjnych ....nie wiem kiedy mam zaczac testowanie bo .......nie wiem jaki ze tak powiem moment mam wybrac na testowanie poniewaz poprzendie cykle byly 28 dniowe a ten ostani 31 trwal .... jak czytalam na necie to niby mowia zeby od 15 dc testowac ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :) My też właśnie wróciliśmy, więc wzięłam się za obiadek, i ... no cóż, listonosza nie było... będzie jutro. Zresztą zaczepiłam go na przystanku, to mu powiedziałam że jutro mnie odwiedzi :-D ha ha
u nas pogoda z kolei - taki skwar, że aż trudno było iść!
Na obiadek robię po raz pierwszy.. ciekawe czy mi wyjdzie... gulasz z soczewicy z wołowinką, podsmażaną na sklarowanym masełku, papryką, pomidorami, cebulką i pieczarkami... i czarnym kardamonem. Zobaczę co mi z tego wyjdzie :)
Od kilku dni masuję sobie brzuszek na masażerze, i powiem że efekty widać, bo brzuszek jest bardziej zbity i jędrny, a rozstępy duuużo mniej widoczne, bo po każdym masażu wcieram krem na rozstępy Gelanic Elancyl serum. Naprawdę skuteczny.
No i jeszcze dziś - po dniu nie zaglądania do mojej mini szklarenki - wlazłam, i ... dżungla !!! Wejść się nie da. Za misiąc- dwa będę chrupać moje własne pomidorki ogóreczki i cukinie he he he

Mam nastrój do d... a Was nie ma... szkoda, że jak tylko się pojawiam - to forum znika...

... no i wypiłam mnóstwo wina... więc zmulona jestem - zgwałcę lubego na pewno :-D większość dzieci jest robiona po pijaku :-D:-D:-D
Teraz żegnam. Jak zniknę to się wszystkie pojawią, i będę miała co czytać z rana... idę się popluskać do wanny :-D
Moje jajeczka czekają na "chłopaków" ... i się doczekać nie mogą... ;-);-);-).. no i materac niewypróbowany czeka....
Pa pa...

Ostatnia edycja:
ja małą powoli szykuje do spania głowa nie ziemsko mnie boli....listonosz był ale nie miał paczuszki cholercia...zaraz spadam spać dobranoc!!!!

Witam porannie :)
Ha ha - Kasiurek - ja mało piję, więc dlatego się trochę opiłam :-D:-D:-D A wczoraj mieliśmy ku temu okazję, bo luby dostał podwyżkę !!! (nie zapeszam, więc trzymajcie kciuki) bo jeszcze góra może zmienić zdanie, dopóki nie dostanie na piśmie :) Trzymajcie kciukasy, i za moje jajeczka i za lubego, to na pewno się uda :) :) :)

Witam się dziewczynki!
Mnie wczoraj nie było bo pazurki robiłam.
Kasiurek - ja bym Ci radziła robić wcześniej te testy, tak około 13 dc... przy 28 dniowych cyklach piszą nawet, żeby od 11 dc testować. A ile masz testów? Bo jak te z allegro tanie, to zacznj od 11 dc, żeby być pewną, że nie przegapisz ;)
A u mnie chłopaki już pojechali do żłobka, ja zaraz idę pazurki u nóg pomalować, do sklepu, na rehabilitację i po Szymka do żłobka :) Mimo iż na L-4 - to dzień pełen zajęć ehh...
MOU - gratuluję podwyżki męża :) Super!!!trzymam kciuki i za sformalizowanie podwyżki i za jajeczka :) a u mnie dziś 12 dc już :) ciekawe kiedy owu - czy ok 15 dc czy ok 20 dc...

Ostatnia edycja:
Rysica - a Ty się nie pokusisz na testy owu??? Ja będę testować od dzisiaj (znów czekam na listonosza) Dziś jest 7 dzień cyklu a ja mam 25 dniowe. Wiem że dzisiaj może być za wcześnie, ale lepiej wcześniej jak później :)

reklama
MOU - wczoraj przyszły zamówione z allegro ;] mąż jak otworzył przesyłkę, i je wysypał na rękę (bo to takie pakowane pojedynczo), to zaczął nimi tasować jak taią kart i powiedział, że mi nimi tarota chyba postawi, żeby wywróżyć czy chłopak czy dziewczynka będzie i kiedy :p Tak się z tego uśmiałam :p A tak na serio - robię testy od wczoraj, więc zobaczymy kiedy będzie owu ;]

Do góry