reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

A to super :) Ciekawa jestem, czy Tobie też w razie czego ta druga jaśniejsza się pokaże, czy będą obydwie ciemne krechy. Ja w zeszłym miesiącu miałam testową jaśniejszą, ale bardzo dobrze widoczną, to nie był cień kreseczki. Dlatego czekam z niecierpliwością na Twoje dwie :) daj znać jak tylko się pokażą :)

reklama
MOU - w zeszłym cyklu wyszła mi taka sama prawie jak kontrolna na owu - może odrobinkę jaśniejsza, a wszystkie poprzednie w tamtym cyklu, te negatywne, przed owu, były to takie cienie, więc różnica była znaczna :)
ale najbardziej się cieszę, że owu była, i cykl krótszty wtedy też był, jest szansa, że organizm wraca do normy po antykach ;)

Coś ta firma jest do d... od której kupiłam testy, zawsze wszystko mam na drugi dzień, a tu proszę - drugi dzień i nie ma. Listonosza też jeszcze nie było...

Ja zamówiłam testy w piątek na świętą noc, w poniedziałek wysłali a we wtorek o 10 już nam listonosz przyniósł :D Nawet nie chcieliśmy domofonu odbierać, bo do nas często dzwonią ulotkarze, żeby na klatkę wpuścić. Ale tak usilnie dzwonił, że odebraliśmy a tu listonosz... Nieźle się zdziwiłam, bo wysłali w poniedziałek ok 17tej :p nie spodziewałam się tak błyskawicznej przesyłki :)

rysica- ja bede chyba od jutra robila, a co do testow to w zeslzym cyklu mialam odbie takiej samej grubosci i tego samego koloru ta jasniesza mialam jak nie mialam owulki tak mi sie wydaje .

Hejka,
ale jestem zla,:wściekła/y: nie jedziemy do Pl,bo znajomemu sie przypomnialo ze musi wziasc opony do Polski i auto bedzie mial cale zaladowane,i dla nas miejsca juz nie bedzie:-(.Normalnie plakac mi sie chce,tak sie juz nastawilam na ten wyjazd.:-(.Bede musiala isc tu do gina,dzisiaj obdzwonilam wszystkich,i tylko u jednej bede najszybciej mozliwy termin to dopiero na 30.czerwca.Tam tez pojde,i nie wyjde teraz dopoki mi tych badan nie zrobi,zastanawiam sie tez czy nie znalezc sobie jakigos endykronologa i tam tez sie umowic?Potrzene jest do niego tez skirowanie od gina?
A i wczoraj na wkladce zauwazylam brazowe plamienie,moze to przed @?

KAsiik - no to nie fajnie... ale uszy do góry :)
A jak to jest ze skierowaniami w Niemczech, to pojęcia nie mam zielonego... W PL na pewno musi być takowe, niekoniecznie od ginekologa, może być też od internisty.
Listonosz nie przyszedł więc ja spadam z niunią na spacerek.
Do zobaczenie później :)

Mam tez tu polskiego lekarza interniste i zalatwie sobie skierowanie do endykrynologa,to wybiore do niego przed ginekologiem,i z wynikami pojde do gina.Tak chyba zrobie.

Ostatnia edycja:
mummys ... I came back ... :-D
Jak jutro testy nie przyjdą to rozszarpię tego babiszona z ebaya, i witaminki !!! Miały być w ciągu 24 godzin od zamówienia, jeśli się zamówiło z rana !!! Ach ! - 6 godzina to chyba jeszcze rano jest!! wrrr :-p

reklama
A ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w 5ty ciazy:-).Tez sie dlugo starali i nie wychodzilo,a w tym udanym cyklu dlai sobie spokoj i sie udalo.Nawet testu nie robila-bo myslala ze to znowu nie to.Poszla do gina jak jej sie juz misiac spoznial a tu taka niespodzianka:-) Oj,jak ja tez bym chciala juz;-)

Do góry