kasik ale wiesz to byś musiała wszystkie plastikowe rzeczy z domu wyrzucić bo te talany sa we wszystkich plastikach i podobno nawet noszenie plastikowej może być szkodliwe niestety w naszym środowisku jest zbyt wiele szkodliwych czynników i niestety nie da przed nimi uchronić myślę że niestety człowiek popadłby w jakąś paranoje próbując się chronić przed gównem całego świata
reklama
Mou??
kasik teraz wiekszosc chorob bierze sie z jedzenia! no i trzymam kciuki zeby to nie bylo to co podejrzewasz...
Ja tez mam dosc wszystkiego...do wyjazdu meza jeszcze 2 dni a ja juz odliczam godziny...mam dosc! Wole byc sama z dzieckiem i nie denerwowac sie nim ehh
kasik teraz wiekszosc chorob bierze sie z jedzenia! no i trzymam kciuki zeby to nie bylo to co podejrzewasz...
Ja tez mam dosc wszystkiego...do wyjazdu meza jeszcze 2 dni a ja juz odliczam godziny...mam dosc! Wole byc sama z dzieckiem i nie denerwowac sie nim ehh
Jutro dziewczyny... jutro..
mam kryzys "małżeński" ... więc z przytulań nici...
Jutro się Wam wyżalę, bo potrzebuję tego - ponarzekać troszkę.
Tak tylko troszkę...
Będę mogła??? To nie forum o tym, a ja nie mam komu się wyżalać. Muszę ponarzekać o lubym, bo doprowadził mnie do furii... wrrrrr...
A ponieważ jest obok mnie - w pokoju to czuję się skrępowana, żeby go obgadać.
Więc do jutra.
Ale .....ach ... dobra...
Do juterka kobitki ...
Kryzys - a może zepsuć dobrze przygotowany cykl...
mam kryzys "małżeński" ... więc z przytulań nici...
Jutro się Wam wyżalę, bo potrzebuję tego - ponarzekać troszkę.
Tak tylko troszkę...
Będę mogła??? To nie forum o tym, a ja nie mam komu się wyżalać. Muszę ponarzekać o lubym, bo doprowadził mnie do furii... wrrrrr...
A ponieważ jest obok mnie - w pokoju to czuję się skrępowana, żeby go obgadać.
Więc do jutra.
Ale .....ach ... dobra...
Do juterka kobitki ...
Kryzys - a może zepsuć dobrze przygotowany cykl...
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Nikola ;] :* Rysica :*
Mou - duzo cierpliowsci ;]
Witam nowa staraczke ;] no i humor no ze tka tak powiem srendi ale sobie poprawilam kupnem punpow a co hihi ;] wieloryb tez sie w nie zmiescil ;]
Mou - duzo cierpliowsci ;]
Witam nowa staraczke ;] no i humor no ze tka tak powiem srendi ale sobie poprawilam kupnem punpow a co hihi ;] wieloryb tez sie w nie zmiescil ;]
mou ah rozumiem wiem jak to jest wyżal się ja juz nie jeden raz tu na forum na mojego psioczyłam
ollene ty tak samo
kasiurek no zakupy najlepiej poprawiają humor ja to mam lekkie skłonności do zakupoholizmu hahahahahahahaa
ollene ty tak samo
kasiurek no zakupy najlepiej poprawiają humor ja to mam lekkie skłonności do zakupoholizmu hahahahahahahaa
reklama