reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek - ja nienawidzę słodyczy, ostatnio w styczniu zjadłam słodki tort, który sama zrobiłam na urodziny drugie Natalki ( i ze cztery herbatniki ostatnio) . Od dwóch lat zjadłam może ze 20 kromek chleba. Nienawidzę pieczywa !!! przez jakieś 730 dni zjadłam jakieś 20 kromek... masło przy tym jakby zero, oczywiście dodaję - sklarowane do potraw, żadnego innego. Frytki - tak - z ziemniaków, polane łyżką oleju pieczone w piekarniku. Lekarz opirdzielił moją koleżankę (ten sam co mój) , bo faktycznie hormony do d.. waga do d.... i chce mieć dzidzię, ale wpierdziela, co jej w rękę wejdzie. Mi nawet słowa nie pisnął, bo przy mojej nadwadze hormony są idealne, płodność idealna, tylko bzykać się... hi hi hi...

reklama
Witam się wieczorowo dziewczynki - wreszcie się ogarnęłam o tym naszym urlopie, już wszystko poprane, prasować będę jutro! Dziś znów miałam zwariowany dzień, byłam z Szymkiem na rehabilitacji, u lekarza po zwolnienie ale się okazało, że jej nie ma i muszę iść w poniedziałek do innej... A potem jeszcze w sklepie. Ale Szymuś był mega grzeczny i kochany i wszyscy na rehabilitacji go uwielbiają :p
a ja sobie chyba kupię testy owu na allegro. poleca ktoś jakieś? te co Ilona miała? Tylko ja nie pamiętam jakie to były...

Witam się wieczorowo dziewczynki - wreszcie się ogarnęłam o tym naszym urlopie, już wszystko poprane, prasować będę jutro! Dziś znów miałam zwariowany dzień, byłam z Szymkiem na rehabilitacji, u lekarza po zwolnienie ale się okazało, że jej nie ma i muszę iść w poniedziałek do innej... A potem jeszcze w sklepie. Ale Szymuś był mega grzeczny i kochany i wszyscy na rehabilitacji go uwielbiają :p
a ja sobie chyba kupię testy owu na allegro. poleca ktoś jakieś? te co Ilona miała? Tylko ja nie pamiętam jakie to były...

obojetnie wsyztskie w tej samej cenie sa prawie i ten sam efekt ;]

Dzięki Kasiurek!
Zamawiam bo szkoda mi kasy na te z apteki...
Zamówione, a ja dupa zapomniałam, że to weekend idzie... Dobrze, że mam długie cykle :p bo dziś dopiero 6 dc ;) a wcześniej niż w 20 dc owu się nie spodziewam... Ale korekcyjnie będę robić wcześniej - od dnia kiedy mi przyjdą ;) Ciekawe w ogóle jaki będę miała teraz cykl... 34 dni to już "prawie mój" bo ja mam 30-31 dniowe zwykle... Może w końcu się u mnie unormuje.
Zakupiłam 30 owu i 8 ciążowych ;)

Dzięki Kasiurek!
Zamówione, a ja dupa zapomniałam, że to weekend idzie... Dobrze, że mam długie cykle :p bo dziś dopiero 6 dc ;) a wcześniej niż w 20 dc owu się nie spodziewam... Ale korekcyjnie będę robić wcześniej - od dnia kiedy mi przyjdą ;) Ciekawe w ogóle jaki będę miała teraz cykl... 34 dni to już "prawie mój" bo ja mam 30-31 dniowe zwykle... Może w końcu się u mnie unormuje.
wow,jankupilam 10 i 3 ;p ale ci nie gadajcie mezowi ;p hahahah bo zas bedzie bucal ;p ze zero spontanu ;p ale no co ;p ja od 13 dni bede testowac teraz mialam 31 dni

Dzięki Kasiurek!
wow,jankupilam 10 i 3 ;p ale ci nie gadajcie mezowi ;p hahahah bo zas bedzie bucal ;p ze zero spontanu ;p ale no co ;p ja od 13 dni bede testowac teraz mialam 31 dni cykl wiec tego kolo 14 mam sie testowac ..zreszta zaczne jak tempka cos zacznie pokazywac ;>

rysica ja mam 5 dzien haha to jak dobrze pojdzie to razem testujemy i razem sie kroliczyc bedziemy - tzn nie razem w tym samym czasie ;>

Kasiurek - haha - ale się uśmiałam z tego "nie razem tylko w tym samym czasie" :p a ide dni u Ciebie trwa cykl? Ja nie wiem jak u mnie będzie, bo ostatnio liczyłam na cykl 38 dniowy, w 25 dc miałam owu (czyli idealnie jak na cykl 38 dniowy) po czym @ dostałam w 35dc... Ba, dopóki @ się nie rozkręciła, miałam cichą nadzieję, że to plamienie implantacyjne, a tu dupa :p
a mój mąż wie, że kupiłam (jego konto allegro i jemu na maila przychodzą info o kupnie, poza tym my każdy większy wydatek konsultujemy :p) i nie ma nic przeciwko. Ba, jego info, że "to być może dziś" jeszcze bardziej podnieca ;]

Ostatnia edycja:
Kasiurek - haha - ale się uśmiałam z tego "nie razem tylko w tym samym czasie" :p a ide dni u Ciebie trwa cykl? Ja nie wiem jak u mnie będzie, bo ostatnio liczyłam na cykl 38 dniowy, w 25 dc miałam owu (czyli idealnie jak na cykl 38 dniowy) po czym @ dostałam w 35dc... Ba, dopóki @ się nie rozkręciła, miałam cichą nadzieję, że to plamienie implantacyjne, a tu dupa :p
a mój mąż wie, że kupiłam (jego konto allegro i jemu na maila przychodzą info o kupnie, poza tym my każdy większy wydatek konsultujemy :p) i nie ma nic przeciwko. Ba, jego info, że "to być może dziś" jeszcze bardziej podnieca ;]

hihi ,ja mam konto osobno i te z allegro i te w banku ;> czego oczy nie widza....teraz mialam 31 dniowy wczesniej 28 dniowe a teraz ? kto to wie ?

Witam z rana :)
Jak tylko wstałam zrobiłam tę Waszą szóstkę Weidera :) ale nic nie czułam... hmmm tak ma być? Dodatkowo zrobiłam 30 brzuszków i masaż brzuchola :)
Ja też zaraz wskakuję na ebay i kupuję teściorki, ale kilka sztuk, bo w przyszły piątek będę miała clearblue - 10 sztuk, więc starczy na razie. Mam nadzieję że to ostatnie testy będą. :)

reklama
No i mówiłam, że jak was zostawię to piszecie dużo, ale jestem na bieżąco :p O wadzę dyskutowałyście to ja tylko napiszę, że jak urodził się Mikołaj i woziłam mu mleczko to osiągnęłam wagę 65 kg przy wzroście 175 cm a jak się nie chciał w domu cyca złapać i na modyfikowane przeszliśmy całkowicie to mi waga do 69 kg podskoczyła :x ale u mnie to słodkości nie mogą na widoku leżeć bo obojętnie nie przejdę :D łasuch jestem :)
I raportuję, że wczoraj cały długi dzień czekałam na tą @ wstrętną a ona co? przylazła cichaczem w nocy! wstrętna! no nic narazie się rozkręca i pewnie niedługo uderzy mocniej. A już po cichutku się cieszyłam, że jednak zapomni sobie o mnie na kilka miesięcy a tu zonk. To nic, nie teraz to następnym razem :) Tylko jutro idziemy na komunię i nie dość, że jeszcze nowiutka sukienka kupiona w tamtym roku na wesele siostry odpada bo kremowa :D i będę się w niej źle czuć to teraz w ogóle nie wiem jak się ubrać, ehh...

Do góry