kasiurek no to dowaliłaś i chodzi o literkę h ? mnie na szczęście też idą lata pracy tak jakbym normalnie pracowała i bede mieć własną emeryturę!!!!! po prostu sciągnełam i zaczełam pytać co chwile czy chcce siusiu nie jedne majtki zlała aż w końcu załapała chyba jedyny sposób jest lato wiec masz pole do popisu możne całymi dniami latać tylko w majtkach... a w nocy przyszedł i sama zażądała usunięcia pampersa
mou no wiesz to nawet do rana nie poczekałaś nie ma żadnej szansy żeby ci wyszedł test po południu przed terminem@ jak chcesz cień zobaczyć przed terminem to tylko z pierwszego porannego moczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do beta hcg to od zagnieżdżenia rośnie falowo co 48 h o mniej więcej 66% o ile się nie mylę!!!!!
mou no wiesz to nawet do rana nie poczekałaś nie ma żadnej szansy żeby ci wyszedł test po południu przed terminem@ jak chcesz cień zobaczyć przed terminem to tylko z pierwszego porannego moczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do beta hcg to od zagnieżdżenia rośnie falowo co 48 h o mniej więcej 66% o ile się nie mylę!!!!!
Ostatnia edycja: