reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

mou wlasnie ogladalam na necie zdjecia pozytywnych testow tych co ja mam,i kreska jest tam gdzie powinna,tylko ze jest bardzo cieniutka,mam jeszcze jeden test ale powtorze go za kilka dni...,moze jezeli to ciaza,to bardzo wczesna.Ale sama niewiem,temperatura mi dzis spadla o 0,2 kreski w dol.

najlepiej beta w laboratorium jest pewna a tyle samo kosztue co dobrej jakosci test z apteki

ja bede testowac w piatek kupilam test ale okazalo sie ze ma czulosc 20 a to chyba "srednia"czulosc jelsi mi sie wydaje

mou a ty kiedy tescisz? no i czy jeszcze ktos teraz tesci ?

reklama
Kasiurek - ja dopiero w sobotę. Ósmego dnia po... :) Ponoć już 6 dni po można, ja się aż dwa dni wstrzymam :-D a jak nic nie wyjdzie to w dniu spodziewanej @ 12 czerwca.
P.s mój ma czułość - ponoć 10 :)

Kasiurek - ja dopiero w sobotę. Ósmego dnia po... :) Ponoć już 6 dni po można, ja się aż dwa dni wstrzymam :-D a jak nic nie wyjdzie to w dniu spodziewanej @ 12 czerwca.
P.s mój ma czułość - ponoć 10 :)

gdybym wiedziala kiedy jest implantacja to nie potrzebowalabym testow wiec nie wiem tak dokladnie keidy bedzie ten 8 czy 6 dzien ..... ja w piatek ale jakos czuje w kosciach ze raczej .....

Ja przed mogłabym zjeść konia z kopytami. Dlatego na ten czas zaopatruję się w kosmiczne ilości owoców :) ... a od kilku dni już tak mam, a owoców brak - więc wypatruję konia... :-D

reklama
nie juz kupiłam miedzy czasie pojechałam ale zatestuje najpredzej w piatek bo nie chce tam I zobaczyc ahh

skreca mnie z niepewnosci nie lubie tych ostatnich dni

Do góry