Witam z rana
Wczoraj niestety nic nie było
bo niunia nie chciała zasnąć ... i baraszkowałą po nas, aż w końcu wszyscy usnęliśmy
... ale rano... ha ha. Właśnie zeszłam po półgodzinnym leżakowaniu "po" i na brzuchu, i z nogami w górze. Ale już nigdy nie będę próbować z nogami w górze !!! Tak mnie skurcz złapała że hej ! A brzuch tak mi się napiął, że aż nospe przed chwilą wzięłam !!! do tej pory mnie boli - no normalnie kondycja na 5 z plusem
Oby się udało
wczoraj pokazało owulację, a dopiero po 20 godzinach było przytulanko, czyli powinno byś idealnie w czasie - zobaczymy co z tego wyjdzie... hmmm... wieczorem powtórka...
Iza - diklofenac jest bardzo dobrym lekiem przeciwzapalnym.
Ale nie mam pojęcia dlaczego lekarz Ci go przepisał!!! Lek utrudnia w dużym stopniu zajście w ciąże. Nie poleca się go kobietom planującym dzidzie. A tym które planują muszą natychmiast odstawić !!! Poproś lekarza o inny przeciwzapalny lek - bo koniecznie takowy musisz brać !!! Np. ibuprofen - ma baaardzo podobne działanie do diklofenaku, przeważnie - błędnie stosowany tylko na różnego rodzaju bóle - ma działanie mocno przeciwzapalne również. Zapytaj lekarza czy możesz zamiast diklofenaku - pobrać ibuprofen. OOOO - tu znalazłam potwierdzenie w ulotce leku "
Wpływ na płodność
Stosowanie diklofenaku może niekorzystnie wpływać na płodność u kobiet i nie jest ono zalecane u kobiet, które planują zajście w ciążę. W przypadku kobiet, które mają trudności z zajściem w ciążę, lub które są poddawane badaniom w związku z niepłodnością, należy rozważyć zakończenie stosowania diklofenaku"
A tak w ogóle to gdzie wszystkie jesteście??? Śpicie cy cuś.... ?