reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

nie juz kupiłam miedzy czasie pojechałam ale zatestuje najpredzej w piatek bo nie chce tam I zobaczyc ahh

skreca mnie z niepewnosci nie lubie tych ostatnich dni
wiesz twoja strategia jest dobra- ja kupilam test wczoraj - i juz mnie dzis korcilo zeby zorbic, a jutro to chyba bede musiala od razu z loza wyjsc na korytarz omijajc łaizneke ;p

reklama
U mnie maxymalnie 12 czerwca będzie @, za 11 dni :) ale testuję w tą sobotę, ósmego dnia po przytulaniu w dzień najbardziej płodny :)

pewnie juz to słyszałaś ale plemniczek idzie 7 dni a nastepne 7 dni trwa zagniezdzanie dlatego mówia zeby robic w dniu spodziewanej @...oczywiscie trzymam kciuki:* tylko nie chce abys sie rozczarowała słonko

he he he - tak tak, ale są częste przypadki, że już po 6 dniach wychodzą testy pozytywnie... A plemniczki nie mogą iść 7 dni, bo żyją tylko 72 godziny, i to jak mają super warunki ;-)

agnieszka- ja mam miec w piatek ....

pozatym mou jets w goracej wodzie kompana ;] a niech robi test i zycze 2 krech tylko nie dzwandol ze nie wyszlo v;p bo moze byc za wczesnie ;p o!

reklama
agnieszka- ja mam miec w piatek ....

pozatym mou jets w goracej wodzie kompana ;] a niech robi test i zycze 2 krech tylko nie dzwandol ze nie wyszlo v;p bo moze byc za wczesnie ;p o!

He he - oczywiście, że będę "dzwandolić" :-D ...szczególnie, że temperatura nagle spadła dzisiaj o 3 kreski!!! jest 37,2 a nie 37,5 jak przez ostatnie 3 dni... nakręcam się oczywiście pozytywnie, i mam nadzieję że to spadek implantacyjny...
A jeśli już o tym mowa, to czy orientujecie się jak to jest z tym spadkiem? Skoro spada temperatura, to kiedy później wzrasta? Następnego dnia? (mowa tu oczywiście o implantacji) oczywiście nie nakręcam się że to jest "to" Przydadzą mi się te informacje, w razie gdyby ten cykl (oby nie) był bezowocny. Bo od kolejnego cyklu (i znów oby nie:-D) mam zamiar codziennie mierzyć temperaturę.

Do góry