reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nospe na pewno mozesz brac, a nawet cos silniejszego bym wziela jesli masz, bo nospa to czesto na nic nie dziala:(
8 dni temu skonczylam 25. A co za bardzo sie madruje, nie? ;-) Ty 20? 21?
Zazdroszcze chwilowej przeprowadzki do rodzicow, szkoda, ze ja tak nie mam... No ale jeszcze tydzien i bede u mamusi ;-)

reklama
Nospe na pewno mozesz brac, a nawet cos silniejszego bym wziela jesli masz, bo nospa to czesto na nic nie dziala:(
8 dni temu skonczylam 25. A co za bardzo sie madruje, nie? ;-) Ty 20? 21?
Zazdroszcze chwilowej przeprowadzki do rodzicow, szkoda, ze ja tak nie mam... No ale jeszcze tydzien i bede u mamusi ;-)

Ojj, to całe szczescie ze moge, bo wzielam nie czekając na odpowiedz.. ;) Troche mi lepiej, zakupiony zostal drugi lek i zaczyna przechodzić... Nie, nie mądrujesz ;) Pytam bo pisałaś że do szkoły się wybierasz :) Tak, ja 20 a za miesiac 21 :] Lubie byc u rodziców ale tylko na chwil;e, bo na dłuższą mete są nieporozumienia miedzy mną a mamą, a i tak sie sporo uspokoiłam :)

Powiem Ci ze do niedawna bylam najmlodsza lub jedna z najmlodszych na wszelakich forach. Ahhh czuje sie staro;) Wybieram sie do szkoly, bo zaraz po maturze zaczelam szkole w USA, potem przerwalam 'na chwile' ze wzgledu na prace na zmiany, pozniej przylecialam tu, ciaza itd wiec odwleklo sie:(
Super, ze przechodzi!
ja moge mieszkac z rodzicami zawsze i ciagle, chociaz kilka pierwszych dni chodze wkurzona bo odzwyczajam sie od robienia czego chce i jak chce np w kuchni. Ale pozniej...luz, uwielbiam swoj dom:-)
Gdzie jedziecie na wczasy?

KasiurekWiem,jestem tez na 28dni,tam ekspert mi poradzil zeby mierzyc temp miedzy 6 a 7.30 to wtedy nie bedzie tak skakac.Tak zaczne od nastepnego cyklu.A ja mam mdlosci caly dzien,blee:-(

Powiem Ci ze do niedawna bylam najmlodsza lub jedna z najmlodszych na wszelakich forach. Ahhh czuje sie staro;) Wybieram sie do szkoly, bo zaraz po maturze zaczelam szkole w USA, potem przerwalam 'na chwile' ze wzgledu na prace na zmiany, pozniej przylecialam tu, ciaza itd wiec odwleklo sie:(
Super, ze przechodzi!
ja moge mieszkac z rodzicami zawsze i ciagle, chociaz kilka pierwszych dni chodze wkurzona bo odzwyczajam sie od robienia czego chce i jak chce np w kuchni. Ale pozniej...luz, uwielbiam swoj dom:-)
Gdzie jedziecie na wczasy?

Nad morze, do Rowów :) Tylko na 7 dni, ale zawsze coś :) Ah, no ja kiedys może wróce do szkoły, studium jakies czy cos.. Na razie nie chce.

KasiurekWiem,jestem tez na 28dni,tam ekspert mi poradzil zeby mierzyc temp miedzy 6 a 7.30 to wtedy nie bedzie tak skakac.Tak zaczne od nastepnego cyklu.A ja mam mdlosci caly dzien,blee:-(

Ja też Ci mówiłam kedys że o stałej porze sie mierzy :) Mdłości? Hmmm.. Oby objaw fasolki!

IzulaWiem,mowilas:-),a ja jestem taki len,i nie chce mi sie wtawac wczesniej,chodzimy spac pozno,Maja zasypia kolo 19 i wtedy mamy czas dla siebie,na jakis film i chwile relaksu na kompie,a od rana caly czas poswiecamy Mai,porzadkom,i sprawom codziennym:)A mdlosci to niewiem czy moge przypisywac fasolce na tak wczesnym etapie gdyby to byla ciaza,chociaz mamusia23 tez tak wczesnie miala,zobaczymy co czas przyniesie:-)

My na wczasy do Polski,ale jeszcze niewiemy czy w tym roku wypali,ale chyba raczej tesciowa moja wpadnie do nas na miesiac na wczasy:-)

Ollena - szkoda, że mąż taki jest anty-kotowy. Fajne stworzonka z nich :)

Na wakacje jedziemy teraz do Szklarskiej Poręby do rodziny męża, a potem w lipcu na tydzień na Kaszuby, tam gdzie od lat, nad jeziorko :) cisza, spokój, znają nas już tam baaardzo dobrze, bo zawsze do tych samych gospodarzy na prywatne kwatery jeździmy :) grille sobie robimy, dzieciaki hasają na duuużym podwórku, jest tam plac zabaw oraz basen dmuchany duuuży i trampolina o średnicy 2,5m - dla dzieciakó raj, żyć nie umierać :)

Czyli wszystkie macie plany wakacyjne:) Fajnie!
MNie wakacje w PL wystarczaja w zupelnosci, mm dojezdza 10 dni po nas na 9 dni, pozniej pewnie na jakis weekend albo nastepny tydzien. Wlochy mi sie marza, mm Egipt, nie wiem czy sie dogadamy, okaze sie, ale moze uda sie jakis taki wypadzik sierpnien/wrzesien.

Rysica kocham koty:) Mam w domu w PL od zawsze, teraz kocice bardzo niezalezna, nie lubiaca kolan, glaskania itd. Dziwne ze jak tylmo ja przyjezdzam, rozkladam moje lozko, ona juz jest i nawet calowac ja moge tak mnie kocha:) wszyscy sa w szoku! No i jest jedynym kotem ktory chodzi na spacery, idziemy my, pies a za nami kot, cala 'wies' uwierzyc nie moze w takie widowisko :-D

reklama
witajcie mamuski wszytskiego najlepszego w dniu mamy ;]

Nikola,Rysica -buziak ;]

My dzis spontan mamy bieremy wolne w piatek i juz dzis po pracy jedziemy do Jastrzebiej Góry nad morze po synka (pojechal z babcia w niedziele) i przyjedizemy w niedziele wieczorem ;] ale dwa obiady tam zaliczymy hihi

Do góry