reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IzulQu - Ty się nie załamuj, tylko zrób coś, by o powodzie załamania nie myśleć ;)
Ja jestem, ale czytam poradniki do akwarystyki :D i patrzę na moje rybki :)
jaka u Was pogoda? Bo u mnie bardzo słonecznie, ale chłodno - teraz 15 stopni a rano jak Szymek do żłobka jechał to było 1 stopni!

reklama
Rysica brr to zimno bylo,a mamy koncowke maja.Tutaj cieplutko od rana,cos kolo 20st.Napilam sie kawki na balkonie,sloneczko tak ladnie swieci,bosko:)

Kasiik - zimno, bo w nocy burza była ale taka bez błyskawić tylko bardzo wiało i padało - no i cóż popadło i się ochłodziło - jutro ma już cieplej być :))

Witam sie i ja!
Rysica super, ze masz owu, nie celujesz w corke?
Ja jeszcze tydzien do wylotu a tu wulkan buzuje, trafi mnie szlag jak nie wylece! Potrzebuje przerwy od tego miejsca, od wszystkiego co mnie tu otacza, wrrrr...
No i czekam na @, objawow przed @ brak, a mialam nadzieje ze przyjdzie dzis zebym mogla sie postarac jeszcze o dzidzie przed wyjazdem a tu dupa pewnie z tego bedzie:(
Iza czym sie dolujesz? jak masz leki to bierz i tyle, nie ma sie czym dolowac.

Ollena - ja celuję w dziecko ;) Nie mam żadnych preferencji - może być chłopak, może być dziewczynka :) Mam śluz płodny, bzykaliśmy się wczoraj i dwa dni temu - więc teoretycznie poprzednie plemniczki żeńskie też jeszcze grzecznie w jajowodzie na komórkę czekały ;) Co będzie - zobaczymy - być może nic :p Bo to nigdy nic nie wiadomo.

Rysica musi sie udac:-)
ja mam watpliwosci co do tego mojego cyklu,chyba za bardzo chcemy i pewnie nic z tego nie bedzie,zatestowalam dzis bo tak mnie korcilo,ale test negatywny,to dopiero 25dc,ale myslalam ze moze jak ciaza to juz cos bedzie widac,grr jestem zla na siebie-bo nigdy przenigdy nie testowalam przed terminem @,a teraz sie zlamalam:-(

Kasik czekaj na @ i nie kombinuj, robienie testu wczesniej nie ma zadnego sensu, czasami nawet tydzien po terminie @ nie wyjdzie test (jak u mnie), wiec czekaj cierpliwie.
Rysica rozumiem, trzymam kciuki :-) A co do zdjec to pieknego kota macie, my mielismy piekna kolorowa dlugowlosa kocice, ale mm ja wydal jak pojechalam do PL bo stwierdzil, ze ma dosc jej ciaglego skakania bo meblach, roletach itd :( nakrecam go na drugiego ale nie chce sie zgodzic:(

U nas średnio ciepło, troche wieje zimny wiatr.. :/ nie wiem dokladnie bo ja prawie z pokoju nie wyszlam, tyle co do kibelka siusiu i do kuchni cos malej przygotowac do jedzenia, ale mama mi mowila jak jest na polku. Ja tylko leże, źle sie czuje, i ogólnie mam zły nastrój :(

Izula mieszkacie z rodzicami? Dobrze, ze masz pomoc przy malej.
Nie doluj sie, leki zaczna dzialac i przestanie bolec, bedziesz mogla znowu dzialac na pelnych obrotach:-)
U nas dzis znowu taki wiatr, ze leb chce urwac, kisimy sie w domu. Mam dosc Irlandii!!!!!!!!! Moglam siedziec w NY a nie wymyslac...no ale wtedy pewnie bym Patryka nie miala. Wczoraj mialam jechac zapisac sie do szkoly i nie chcialo mi sie, oczywiscie mm mnie opieprzyl, ze mu nie przypomnialam i podejrzewa, ze cos kombinuje zeby znowu w tym roku nie isc, ale nie nie, nie ma opcji zebym znowu przelozyla.

reklama
Izula mieszkacie z rodzicami? Dobrze, ze masz pomoc przy malej.
Nie doluj sie, leki zaczna dzialac i przestanie bolec, bedziesz mogla znowu dzialac na pelnych obrotach:-)
U nas dzis znowu taki wiatr, ze leb chce urwac, kisimy sie w domu. Mam dosc Irlandii!!!!!!!!! Moglam siedziec w NY a nie wymyslac...no ale wtedy pewnie bym Patryka nie miala. Wczoraj mialam jechac zapisac sie do szkoly i nie chcialo mi sie, oczywiscie mm mnie opieprzyl, ze mu nie przypomnialam i podejrzewa, ze cos kombinuje zeby znowu w tym roku nie isc, ale nie nie, nie ma opcji zebym znowu przelozyla.

Teraz jestem u rodziców bo mój chodzi na nocki do pracy i remontuje mieszkanie, i tak jakoś wolałam ten tydzień spędzić u rodziców.. Zresztą mama sama to zaproponowała, że skoro źle sie czuje to żebym u nich była to mi pomoże.. Lecze sie lecze, ale gorączka mnie chwilami atakuje, mdłosci, zgaga, sennosć, a wyszlam na chwile na spacer to prawie zaslablam.. Dobrze ze blisko domu bylam to szybko wrocilam.. Ból brzucha dzis caly czas sie utrzymuje.. Nie wiecie czy moge no spe wziąć? Bo juz nie moge wytrzymac :(

Ollena, a ile Ty masz lat jak wolno zapytac? Bo chyba kiedyś pisałaś, ale mi gdzieś uciekło..

Do góry