reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej hej kolejny miesiac kolejne starania;-) i odliczania:tak: i testowania:-)
Ja ostatni cykl mialam 31 dniowy to byl moj pierwszy okres po anty moze dlatego sie wydluzyl ..?!
Moja owulacja wyszla na poniedzialek 30maja, a od dwoch dni zbieralo mnie na nia a dzis mam wsumie bole na miesiaczke wiec nie wiem czy to mozliwe zeby to owulacja, perfidne ciagniecie w dol dwoch stron jajnikow ale jako same jajniki mnie nie bola? zrobie chyba az test :sorry2: jak wroce z Londynu (jedziemy po paszport dla Blani)
.
Mi sie wydaje ze to wszystko tam mi sie pomieszalo poprzestawialo i juz nie potrafie odroznic kiedy jest jakas owulacja czy nie..fakt dopiero jestem 2 cykl bez anty no ale dziwne bole mi ciagle jakies ciagniecia klucia mi towarzyszaa..?! a i sluzu plodnego nie ma :sorry2::confused::dry::no: jest bo jest ale nie na owluacje ..!? nie ma go tak duzo !>

MAM PROSBE ...do Dziewczyny nie pamietam nicku:zawstydzona/y::no::sorry2: ktora ze Mna rozmawiala i podawala mi storny internetowe ANgielskie z mozliwoscia zakupienia testow Owu i Ciazowych:tak:
Szukalam tego linku ale prawdopodobnie jest tak daleko ze juz mam marne szanse na znalezienie go tutaj :sorry2:
Prosze jesli mozesz to podaj mi jeszcze raz te stronke;-);-)Dziekuje z gory :tak:

Pozdrawiam i spdam do Londynu:sorry2:

Ollena a z jakiej firmy masz?Kluja mnie piersi po bokach i dalej mam bole menstruacyjne i bole krzyza od tygodnia,ale czy mozna je sobie az tak uroic?

kasik pozniej sprawdze to Ci napisze.
A sluz taki jak bialko kurze, gesty i przezroczysty to rozpoczecie dni plodnych? przewaznie mam go w 10 dc, w 11 jest go juz rzadszy i jest go malo... zawsze myslalam, ze ten sluz w 10 dniu to wlasnie owulacja..jednak nie?

a gdzie Nikola ???

Mou - wiesz ja mialam tak myslalam zawsze owulke kolo 14 dnia tu 18 dzien co widac na wykresie wiec glowa do gory jak bierzesz castangusa to moze byc tak ze ci cykl wydluzy i owulka bedzie pozniej !!!

kasik - jak nie ma okresu jest szansa zobaczys zjak jutro bedzie z tempka moze cos nie tak zorbilas moze zle termometr trzymalas - u mnie niekiedy rownie wychodzi z tempka a moze jest zagniezdzenie dlatego spadala by sie jutro dzwignac?!!!

a ja cyztalam ze w dzien lub dzien poprzedzajacym tempka spada a nie pare dni przed ...chyba ze ty masz bardzo niska tempke podstawową ?!

witam
WSZYSTKIM MAMUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

ja przyszłam z polka bo upał jak nie wiem a nie bardzo się coś czuje dziś zresztą już 16.30 wiec za jakąś h przyjedzie mój
mou mów co chcesz ale ja miałam te testy i moja opinia jest o nich najgorsza z najgorszych i ja czytałam o nich na necie też nie pochlebne opinie że nie wszystkim pokazują owulacji nawet jak jest potwierdzona monitoringiem nawet to na bb takie opinie chodzą wiec może owulke masz a ci nie pokazuje ...... powiedz mi czy nie masz tam u siebie rossmana tam są testy owulacyjne nie drogie i dobre albo poszukaj na ebay testów o nazwie "domowe laboratorium " też sa nie drogie za 5 testów i w rosmanie i tych drugich to 25 zł wiem że cena do tamtych nie porównywalna ale jakość tak samo!!!!!!!!!!

kasik może nic starconego póki nie masz @
kasiurek oj zazdroszczę miłego wypoczynku buziaczki
ollena to zaczynasz staranka?????
rysica śliczne akwarium!!!!!!!!!
izka mamusia blaneczki buziak
kasiurek dzięki za pamięć:-D wywołałaś wilka z lasu:-)
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Ja kiedyś kupiłam te testy i nie narzekam, wychodziły idealnie, kreska ciemniała wraz ze zmianą szyjki śluzu i tempki.
Bardzo podobne mialam też łączone z Personą i dokładnie to samo pokazywały co ona i wykres.
Ale wiadomo, co dla jednych dobre, nie musi być takie dla drugich. Z Cleara elektroniczne też polecam. Te co wkładasz i buzia się pojawia :)

Nikolaa zaczynam:) i nakrecam sie niepotrzebnie, bo caly dzien czytam czy mozliwe jest zajscie w ciaze w 7-8 dniu cyklu, schiza juz jakiegos lapie......wrrr. Jak tak ma byc co miesiac to osiwieje chyba.

reklama
Nikolaa - ja wiem i popieram Twoje zdanie. Wiem, że testy w tej cenie mogą nie być idealne, dlatego powtarzam je dwa razy dziennie. Rossmana w UK raczej nie ma. A testy w sklepach kosztują - oooo koszmar !!! 20funtów za 5 sztuk, więc trochę mi szkoda. Co mi z pięciu testów, jak nie mam pojęcia którego dnia tak naprawdę wypada mi owulacja. Postawiłam więc na te tańsze testy, ale częstrze niż potrzeba w rzeczywistości ich użycie. 25zł - nie zastanawiała bym się ani sekundy, no ale 20 funtów za 5 sztuk, to już przegięcie. Dziś mam śluz płodny, więc gwałconko na wszelki wypadek będzie. No i może przez weekend również :)

https://www.babyboom.pl/forum/members/lilith-7265.htmlLilith - no to fajnie słyszeć, że jednak działają, a z moją częstotliwością stosowania (trochę przeginam) któryś powinien wyjść w końcu...

Ostatnia edycja:
Do góry