reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Jej,powaznie.Wlasnie czytam troche na ten temat.Iza,wylecz najpierw te zapalenie,bo moze byc kiepsko.
A ja mam mdlosci,jako objaw ciazy to chyba za wczesnie,moze sie czyms strulam.Mam dzis takiego lenia:zawstydzona/y:nic mi sie nie chce.Majka chodzi po calym domu,tez taka znudzona,mama lezy a ona biedna niewie co robic sama.Szukam w necie jakies polskiej ksiegarni w Niemczech,chce kupic małej kilka ksiazeczek na dobranoc,ostatnio jej czytalam na dobranoc i Majce bardzo sie to podobalo.I kiedys bylam na stronie polskiej ksiegarni wysylkowej-bo chcialam sobie cos poszukac dla siebie a teraz nie moge jej znalezc:wściekła/y:
A kto teraz pierwszy testuje?

izula -obawiam sie ze dziewcyzny racje maja raz ze nie utrzymasz ciazy,dwa nie jest powiedziane czy dostaniesz okres bo skoro to ostry stan to wowczas moze sie wsyztsko zatrzymac- a ty pozycz kase od kogos i kup sobie leki poki nie jest za poxno i w spzitlau nielezysz!

Hej dziewczynki - ja na krótko ;)
Dziś był wspaniały dzień :D
Najpierw odwieźliśmy Szymka do żłobka i pojechaliśmy kupić.... akwarium! :D
potem byliśmy z powrotem u Szymka w żłobku, bo robili przedstawienie dla mamy i taty z okazji dnia mamy :D
[video]https://picasaweb.google.com/lh/photo/KAl1ikr6a22xqFdg4wYwWHT4c3rRWif-E5L-qwyPkWU?feat=directlink[/video]
a potem wróciliśmy do domu i Szymek miał już gotową niespodziankę - akwarium:
DSC06156.jpg DSC06192.jpg
Z resztą nasza kotka też była zachwycona :D
DSC06213.jpg
a teraz zrobiłam test owu i są dwie piękne krechy grube i to znaczy, że jupiiii, mam owulację :-):-):-)
zaraz lecę męża gwałcić :-):-):-)

Rysica- hihi widze ze my owulacje mamy prawie w ym smaym czasie ;] a kidy masz miec @ ? ja gdzies 3 czeriwec i 3 cykl moze magia 3 ? hihi oby nie trojaczki hahahahah

Akwarium super kocik tez u mnie po osiedlu podobny biega sobie ;] hihihi my mamy 80 litrow akwarium ale w niej obasada mala bo z 5 roznych rodzajow ryb (nazw nie powiem doikladnie ;pp)

nikolus - buziak ;]

Kasik no to kiedy testowanko widze ze wykres sie konczy zeby niemowic o cyklu

Rysica Piekne akwarium,zazdroszcze - sama bym chciala takie miec w domu,ogladanie tetniacego w nim zycia;-) zawsze mnie relaksuje,ale moj nie chce o tym slyszec o kotach tez nie,a koty tez uwielbiam,:-)

KasiurekNiewiem wlasnie,moze poczekam do 2 czerwca,to bedzoe wtedy 33dc,oczywiscie jak @ nie przyjdzie.Dzisiaj rano zauwazylam mała plamke krwi,a wczoraj po stosunku na papierze zostal rozowy sluz,i teraz niewiem czy to jakies obtarcie czy moze @ sie rozkreca?Troche wczesnie,ale nigdy czegos takiego nie mialam,,ani po seksie,ani przed @.
Ps Schudlam 2kg,bez odchudzania sie,to samo co przed Majka,schudlam przed ciaza kilka kg,nawet o tym nie wiedzac.Wiec moze,moze:) Objawy te same co wtedy.mam na mysli te jednorazowe zawroty glowy:-) Ale nie chce zapeszac,bo temperarura w sumie na niskim poziomie.
No i mierze o roznych porach-zalezy jak sie obudze,jak w tym cyklu nie uda mi sie zajsc w nastepnym bede mieryzc o tej samej porze.

Ostatnia edycja:
Kasiurek, jak owu miałam wczoraj, to gdzieś 7 czerwca powinnam NIE-dostać @ ;) A mąż ma tydzień urlopu i jedziemy w przyszłym tygodniu do jego rodzinnej Szklarskiej Poręby :D:D:D Jupiii uwielbiam tam jeździć :))) Dobre warunki do zagnieżdżania się fasolki :p Świeże powietrze, pełen relaks, grille wieczorne ;) Z Szymkiem też byłam w Szklarskiej w początkowej ciąży - może i tym razem się uda :D:D:D
a co do akwarium - zazdroszczę dużego akwarium - u nas by nie było gdzie postawić, ale 45l też nie jest złe ;) Kiedyś miałam akwarium ale zajmował się nim mój tata c(właściwie to było akwarium brata, byliśmy wtedy ja w 3 klasie podstawówki, brat w 1 klasie podstawówki) i mieliśmy je kilka lat, więc sporo pamiętam z zajmowania się rybkami i ich zwyczajami, ale też dużo się od tamtych czasów zmieniło...

Rysica- hihi widze ze my owulacje mamy prawie w ym smaym czasie ;] a kidy masz miec @ ? ja gdzies 3 czeriwec i 3 cykl moze magia 3 ? hihi oby nie trojaczki hahahahah

Akwarium super kocik tez u mnie po osiedlu podobny biega sobie ;] hihihi my mamy 80 litrow akwarium ale w niej obasada mala bo z 5 roznych rodzajow ryb (nazw nie powiem doikladnie ;pp)

nikolus - buziak ;]

Kasik no to kiedy testowanko widze ze wykres sie konczy zeby niemowic o cyklu

A ja mam mieć 2 czerwca @, wiec tez niedaleko. ;) O ile dostane, bo mówiłyscie ze przy zapaleniu cos moze sie przesunąć ;/ Wczoraj wykupił mi tata jeden lek, i go zaczełam stosowac, a dzis drugi mi kupi.

Testowała dzis któras z Was?

Rysica, akwarium fajne :) No i trzymam kciuki!

reklama
Do góry