reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam ja cały weekend spędziłam na polku grilując
dziś małe zakupki zrobiłam ciuszkowe dwie bluzeczki sobie kupiłam bo byliśmy w Krakowie pochodzić pogoda cudna

ja czekam na @ pewnie dziś w nocy przyjdzie bo już mocno czuje się ją zbliżającą

kasiurek nie martw się na tym etapie gdzie jeszcze zarodek jest niezagnieżdżony naprawdę nie wiele może mu zaszkodzić ... i współczuje bólu ucha....
igasia no dziwna sprawa ja miałam znów odwrotnie jak tylko fajkę czułam to mnie mndliło
izka a czemu nie zrobisz testu???????????? jak jesteś w ciąży to absolutnie nie wolno pelarginy apap jedynie i jak jesteś w ciąży to bóle tez są bardzo niepokojące rób test i jeśli jesteś w ciąży to szybko do gina bo naprawdę nie ma żartów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w każdym razie trzymam kciuki!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja cały weekend spędziłam na polku grilując
dziś małe zakupki zrobiłam ciuszkowe dwie bluzeczki sobie kupiłam bo byliśmy w Krakowie pochodzić pogoda cudna

ja czekam na @ pewnie dziś w nocy przyjdzie bo już mocno czuje się ją zbliżającą

kasiurek nie martw się na tym etapie gdzie jeszcze zarodek jest niezagnieżdżony naprawdę nie wiele może mu zaszkodzić ... i współczuje bólu ucha....
igasia no dziwna sprawa ja miałam znów odwrotnie jak tylko fajkę czułam to mnie mndliło
izka a czemu nie zrobisz testu???????????? jak jesteś w ciąży to absolutnie nie wolno pelarginy apap jedynie i jak jesteś w ciąży to bóle tez są bardzo niepokojące rób test i jeśli jesteś w ciąży to szybko do gina bo naprawdę nie ma żartów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w każdym razie trzymam kciuki!!!!!!!

Kochana, pyralgine mi lekarz zapisał, wlasciwie to pyralginum, nie wiem co za roznica, ale w szpitalu w ciazy tez mi to dawali.. Nie zrobie testu bo za wczesnie.. 2 czerwca mam miec @.. A bóle brzucha ponoc mozna miec dosc szybko, choc ja stawiam na jakies zapalenie.. Brzuch mnie najbardziej boli pod wieczór.. Pali wrecz podbrzusze, nie wiem co jest grane.. Wizyta u gina na 8 czerwca dopiero :(

A jakbym sobie luteine brała w razie czego, to moze mi zaszkodzic na tym etapie? Bo mam w domu tą pod język..

Ostatnia edycja:
dokładnie izka ollena ma racje biegiem prywatnie gin a sama nie bierz lutki bo jak nie masz ciąży to sobie rozwalisz hormony!!!!!!!!!a takie bóle nie sa normalne jak to nie od spraw jelitowych to pewnie ginekologicznie do 8 czerwca to może sie wiele złych rzeczy zdarzyć nie należy takiego czegoś bagatelizować......

IZul -przepraszam ze Ciebie pomysllam z Kasikiem ;/ ale czasem jak zaboli to mnie sie we łbie pieprzy ze tak powiem ...... ja tez poelcam wizyte prewatna bo do 8 moze byc za pozno nie wiadomo co sie dzieje lepiej prywatnie sprawdzic i miec pewnosc co i jak. kurde fajnie prawic morały jak sama unikam lekarza ....

dokładnie izka ollena ma racje biegiem prywatnie gin a sama nie bierz lutki bo jak nie masz ciąży to sobie rozwalisz hormony!!!!!!!!!a takie bóle nie sa normalne jak to nie od spraw jelitowych to pewnie ginekologicznie do 8 czerwca to może sie wiele złych rzeczy zdarzyć nie należy takiego czegoś bagatelizować......

Oj kochane.. Sama nie wiem.. Spróbuje jutro jeszcze dzwonić do jakiegos ginekologa na kase chorych. Moze mnie którys przyjmie..

Hej, dzis brzuch boli od samego rana, tempka "tam" w normie na tym etapie wynosi 37,3 st., ogólna temperatura ciala w normie, mdlosci rano i straszny ból glowy, ktory trwa pare sekund i znika.. Jeszcze nigdzie nie dzwonilam.. ;/

A tak dla zmiany tematu, to testuje dzisiaj ktoras?? ;)

Aha, zamówiłam sobie 5 testów ciążowych na allegro, może bedą dobre ;D 1zł sztuka hehe

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, co tak pusto? ;)
Izulqua - ale Ty masz króciutkie te cykle! 25 dni?
Mnie się chyba dni płodne zaczynają, bo i śluzu mam więcej i się bardziej rozciąga ;) i szyjka jest wyżej ;) i już czas na owu się zbliża, bo dziś 23 dc a więc jutro lub pojutrze powinnam mieć owu ;)
No i wczoraj wykorzystaliśmy to w bardzo przyjemny sposób ;) szansa, że przeżyją do pojutrza duża, bo było kilka dni przerwy, więc się wzmocniły odpowiednio ;) no i dzi dokupię testy owu i zobaczymy kiedy ta owulka, bo jeszcze jej nie było ;) ale ostatni cykl miałam 38 dni, więc owu powinno być jutro :p
Dzisiaj mam dużo czasu dla siebie :) aż do 14 :) dziś nie mam rehabilitacji a na 15 jadę po Szymka. Ba, nawet mam całe mieszkanko wysprzątane i wszystko poprasowane i naprawdę mam czas dla siebie :)

witam
u mnie @ jeszcze nie mam cyce odpadną nie wytrzymałam i zrobiłam drugi test negatywny ale oczywiście po czasie znów kreseczka wiec buchachacha nie wiem na serio czy sie śmiać czy płakać z tego wszystkiego

rysica ja znów nie mam nic konkretnego do zrobienia tylko obiad ale w domu sajgon i sterta ciuchów do prasowania jestem totalnie wyczerpana po tym weekendzie ale dziś pogoda jest taka sobie nie zaciekawia wiec może zbiorę sie do sprzątania choć cienko to widzę.....

iza nie pomogę nigdy nie używałam....i iza nie zmieniając tematu to w bardzo negatywny sposób postrzegam twój spokój wiesz potem jak nie daj Boże coś się stanie czego ci absolutnie nie życzę będzie płacz i zgrzytanie zębów i pytanie dlaczego ja no sorki obwinianie losu i całego świata a niestety czasem można zaradzić niektórym złym rzeczą troszkę myśląc nie twierdze że masz jakąś poważną chorobę ale taki ból nie jest normalny i zamiast siedzieć i myśleć powinnaś iść do przychodni i podejrzewam że byś była przyjęta poza kolejką a teraz siedzisz gdybasz (mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale nie lubię być nie szczera)

reklama
Hej babki:)

IzaJa na Twoim miejscu tez bym poszla do lekarza.Moze to jakies zapalenie-lepiej zapobiec anizeli potem zalowac.Ale tez zycze Ci dwoch kreseczek:)

Nikolaa Ty to masz z tymi testami:-( Ale moze jednak w tym miesiacu sie udalo?

A my wczoraj wyprawilismy Majce urodzinki,rano troche zamieszania ale imprezka sie udala:) Niestety musialam zabrac sie za przygotowanie wszystkiego dopiero wczoraj rano.Bo w sobote wieczorem niewien co sie ze mna dzialo,silne zawroty glowy,mocny bol glowy i silne mdlosci-myslalam ze zemdleje,polozylam sie i zaraz zasnelam.W niedziele rano tez mialam zawroty glowy-do poludnia przeszlo.Teraz oprocz lekkich boli menstruacyjnych nic mi nie dolega,jestem troche senna tylko i mam bardzo duzo bialego sluzu,ale tak jest ok.Temperatura rosnie-ale zobaczymy co dalej;)
Mam tez bole krzyza od wczoraj-dziwne,bo niczego nie dzwigalam:p

Ostatnia edycja:
Do góry