reklama
Ollena wlasnie mam polskiego ginekolog,ale widzisz...,zastanawiam sie czy i tak nie zmienic.A do Polski mialam jechac tylko ze nam sie auto popsulo i zastanawiamy sie nad kupnem nowego autka-ale to dopiero za kilka miesiecy-wtedy tez pojedziemy do Pl i tam mam zamiar zrobic wszystkie badania
Niewiem czy to by bylo zagniezdzenie,od poczatku cyklu tak dziwnie skacze,Klaudusia wrzucila fotke swojego wykresu cyklu w ktorym zaszla w ciaze-i byl taki wlasnie idealny,skok byl i potem juz tak zostalo.U mnie byly 2 skoki w 8dc i 19.Zobaczymy-juz 3 dzien mam bole podbrzusza jak na @.Moze sie zbliza...
Kasiurek Widze ze u Ciebie tez spadek tempki...podobno przed owulacja tak spada?
A ja mam dzis tyle roboty-okna pomyc,mieszkanie posprzatac-poprac,i zrobic tort,ciasta,salatki i krokiety.Jutro impreza urodzinowa Mai.Zaraz sie zabieram za porzadki;-)
Niewiem czy to by bylo zagniezdzenie,od poczatku cyklu tak dziwnie skacze,Klaudusia wrzucila fotke swojego wykresu cyklu w ktorym zaszla w ciaze-i byl taki wlasnie idealny,skok byl i potem juz tak zostalo.U mnie byly 2 skoki w 8dc i 19.Zobaczymy-juz 3 dzien mam bole podbrzusza jak na @.Moze sie zbliza...
Kasiurek Widze ze u Ciebie tez spadek tempki...podobno przed owulacja tak spada?
A ja mam dzis tyle roboty-okna pomyc,mieszkanie posprzatac-poprac,i zrobic tort,ciasta,salatki i krokiety.Jutro impreza urodzinowa Mai.Zaraz sie zabieram za porzadki;-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
kjasik - no wlasnie niby przed owulka ale az tak ? to jaki ja ebde miala dlugi cykl jelsi to faktycznie przed owulka to raz a dwa mi sie wydawalo ze ja juz mialam owulacje ! co prawda tempka na to nie wskazylala ale szyjka sluz tak - wie cnie wiem co mam myslec o tym .....
Nikola- co mamy na mysli ? ja dzis zarobiona ejstem wiec nie trybie czasem
Nikola- co mamy na mysli ? ja dzis zarobiona ejstem wiec nie trybie czasem
Kasiurek1983
Fanka BB :)
KasiurekMoze ci sie owulacja przesunela,ale ty masz dzis dopiero 16dc,a o tym czasie chyba wystepowac powinna-w polowie cyklu?
ja mam 28 dniowe cykle - wiec polowa juz za mna byla ;]
wiec nie wiem co to moze byc,z robilam test owulacyjny wyszedl ujemny, szyjka tez bardziej na dole niz na gorze nie jest jakas miekka tylko srednia.
ja dzis mam dwie imprzy w jedna polaczone maz ma 30 dzis tzn koncy syn konczy 2 latka 26 ale dzis mu robie z mezem, w czwartek mylam okna wczoraj przygotowalam produkty do salatek dzis mieszlama wsyztsko tort zorbilam, sernik na zimno tez, maz dokupil jedno robione ciasto - nie mam isly siedziec w garach a slaatki to
: kebab
-wieloksladnikowa - ser zolty ljajo na twardo kukurydza,papryka,i cos jeszcze o czym teraz zpaomnialam haha
- i z makarony z zupy chinskiej z kapusta piekinsa,kukurydza,papryka i porem
jeszcze zdazylam wyprosowac meozwi kosuzle od rpayc na tydzien obrus i pomyc wsyztskie naycznia kotre dzis uzywane byly BOGU DIEKI ZA ZMYWARKE !!
KASIK - wiesz co mi nie daja spwokoju twoje tempki w dniu 17,18,19 i jeszcze te plamienie pozniej spadek tempki to jest zastanwiajace - na okres za wczesnie zebys miala palemienie moze to faktycznie jakas owulacja czy implentacja ?
Kasiurek Plamienie bylo tylko jednodniowe,plamka i nic wiecej,dziwne.Ale slyszalam ze plamienie implantacyjne jest rozowe?A tempka,mierze 1 cykl,wiec nie moge porownac-moze mam tak co cykl,.zobaczymy co z tego wyjdzie,staranek bylo dosc-a jeszce nie skonczylismy;-)
Ollena Nawet niewiem ile kosztuje przelot samolotem do Pl.,ale pewnie tanio,troche sie boje latac,ale jak nie kupimy auta to polecimy samolotem.:-)
Ollena Nawet niewiem ile kosztuje przelot samolotem do Pl.,ale pewnie tanio,troche sie boje latac,ale jak nie kupimy auta to polecimy samolotem.:-)
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej hej
Wiecie co? Dalej boli mnie ten brzuch, jest taki opuchnięty na dole.. ;/ kuje, piecze (tak, dosłownie mnie tam piecze w podbrzuszu), boli, ściska.. Masakra.. Mam 37,5 st temperatury, mdłości, odrzut od fajek i słodyczy, i gum do żucia nie moge! Piersi w normie, wszystko zreszta inne w normie. Mama mówi że mam jakieś zapalenie, a wyniki mam ok, wiec zapalenie to nie jest.. Chociaż objawy tak wskazuja.. A wizyta u gina dopiero 8 czerwiec.
Wiecie co? Dalej boli mnie ten brzuch, jest taki opuchnięty na dole.. ;/ kuje, piecze (tak, dosłownie mnie tam piecze w podbrzuszu), boli, ściska.. Masakra.. Mam 37,5 st temperatury, mdłości, odrzut od fajek i słodyczy, i gum do żucia nie moge! Piersi w normie, wszystko zreszta inne w normie. Mama mówi że mam jakieś zapalenie, a wyniki mam ok, wiec zapalenie to nie jest.. Chociaż objawy tak wskazuja.. A wizyta u gina dopiero 8 czerwiec.
Izulq a czemu nie da sie wczesniej do gina? U nas z dnia na dzien sie idzie prywatnie i przyjmuje... Moze lepiej nie czekac.
Poza tym wybierasz sie gdzies teraz na studia od pazdziernika?
Kasik nie ma sie czego bac, samolot moze nawet bezpieczniejszy jest od samochodu...no i szybszy.
Kasik nie ma sie czego bac, samolot moze nawet bezpieczniejszy jest od samochodu...no i szybszy.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Izulq a czemu nie da sie wczesniej do gina? U nas z dnia na dzien sie idzie prywatnie i przyjmuje... Moze lepiej nie czekac.
U nas właśnie nieraz 2 miesiace wcześniej sie zapisuje.. Zalezy ile jest osób.. I zalezy od tego do ktorego lekarza.
Akurat nie ide jeszcze do prywatnego, tylko do normalnego.. Choć zastanawiam sie nad prywatnym..
Nie, nie wynieram sie na studia Przynajmniej w tym roku