reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam ;]

ja juz po imperezie urodiznowej jaka smieszna zaleznosc jak nie dajesz alkoholu to sie szybko impreza konczy ;] reszte jedzenia co porobilam wydawalam gosciom i mam spokoj hahahah ;] nie msuze sie martwic kto to wsyztsko zje ;]

teraz chiwla odpoczynky wyładownaie zmywary ,zaladowanie drugiego wsadu i seks urodiznowy hahahah

co do wykresu to nawet nie wiem co to bedzie bo jakos owulacji raczej nie ma hmmmm

reklama
Izuklu rozumiem, w sumie nie wiem jak to jest w przychodni, ale dawniej jak chodzilam to tez z kopyta dr przyjmowal, nie trzeba bylo sie rejestrowac z wyprzedzeniem. Co do studiow to w tym przypadku nie zawsze jest tak 'co sie odwlecze to nie uciecze..' Wiem po sobie:( Lepiej isc do razu na zaoczne chociaz.
Kasiurek fajne takie urodziny bez alko:) wyobrazam sobie, ze wszyscy szybko sie zmyli hehe:) mi jeszcze nie udalo sie przekonac mm zeby kiedykolwiek zrobic taka imprezke... No chyba, ze kiedys bedziemy robic typowo dzieciowa to wtedy ok.

witam niedzielnie, mialam koszmarna noc bo cos nie ucho boli ale nie wiem czy od ucha czy od zebow ale zeby mnienie bola mam nadrwrazliwe na zimo czy cieplo (6 dolna) ale jak gryze to nie boli wiec to chyba od ucha buuu jakies krople maz mi kupil i krople .....

co do wczorajszego sexu to nici maz wczorja na prostej drodze sie wywrocil i strzaskal bark i kolano moze dzisw go dopadne oby sie udalo bo chyba fakycznie mam owulacje !!!

Hejka:)
Kasiurek Oj to kiepsko:-(,a wiesz,teraz sie z tego smieje-ale ja zaszlam w ciaze-gdy moj maz mial noge w gipsie:tak:

U mnie bole menstruacyjne sie skonczyly,ale dzis mam mega zawroty glowy-narazie przeszlo,ale ciezko mi cos robic,a tu jeszcze troche do roboty mam.

Hej :)

U mnie noc ciężka, straszne bóle brzucha ;/ Teraz jest już troche lepiej, bo ból przyćmiony został no-spą i pyralginą. Też mam zawroty głowy chwilami, ale to chyba z ciepła.. Dziś mdłości już lżejsze, więc chyba organizm zaczyna się leczyć.. Nawet apetyt mi wrócił, a wręcz jest bardzo duży, ale slodkiego dalej nie moge, łee. Chyba się czymś strułam, i stąd te wszystkie objawy.. Mniejsza z tym. Czekam na @ (jak przyjdzie, ale wole żeby nie), bo sobie umyśliłam, że jak nie będę teraz w ciąży, to sobie na solarium pójde na chwile ;) Ale coś mam czuja że nie będzie mi to dane hi hi ;D Chociaż sama nie wiem. Zobaczymy.

Byłam dziś z małą i z jej chrzestną w kościele :) Ojj, ale dożarta była ta mała złośnica. To wszystko przez te zęby! Wrr..

Muszę się pochwalić, że już nie pamiętam kiedy mała kupke w pampersa zrobiła ;) A teraz już czasem nawet idzie po nocnik, pokazuje że chce usiąść, i robi siku! ;) Najlepsze jest jak siedzi, wstaje, patrzy że nic nie ma, to siada znowu, aż coś zrobi ;] Nie raz po 40 minut siedzi, i zejść nie chce.

Kurcze babeczki, duchota niesamowita.. U nas chyba burza będzie, bo takie powietrze ciężkie, że aż źle się oddycha.. W dodatku nudy, mojego nie ma, mała spi.. Zwariować idzie.. Jestem u mamy to nawet nic do roboty nie mam, bo mama wszystko robi, bo ja "mam odpoczywac"..

Kasiurek, moze to dziwne, ale mi na ucho pomaga..roztwór soli morskiej ! ;) Oczywiście do nosa.. Ja w ciąży miałam zapalenie trąbki słuchowej ( ;D haha ) i lekarz mi tylko to kazał brać.. I pomogło.. Bo w pierwszym trymestrze nic innego nie mógł mi dać bo nie chciał ryzykować..

Kasiik, ciekawe ;) aż się zaśmiałam he he.

Izulq mam nadzieje, ze to ciaza :-) Trzymam kciuki! A tak poza tematem...rodzice nie kaza Ci isc na studia?

Ja jeszcze 10 dni i wylot do PL, normalnie siedze jak na szpilkach, rodzice leza sobie pod domem, jest ponad 30 st a my siedziemy w domu bo jest jakies 14 i wieje tak, ze wyjsc sie nie da...
Poza tym tyle wydatkow przed tym wyjazdem, ja musze sobie kupic trampki, drugie buty baleriny jakies (kupilam juz jedne i drugie ze 2 razy ale oddawalam tez ze 3 razy+wymienielam tyle samo) i nic nie moge znalesc. Tzn trampki upatrzone wiec tylko jechac i kupic:) malemu tez musze kupic Conversy bo ma tylko Crocsy na lato, jakies zakryte na lato konieczne. Poza tym tacie jeszcze musze kupic Crocsy, jakies koszulki dla siebie itd... mm juz wychodzi z siebie;)

Izulq mam nadzieje, ze to ciaza :-) Trzymam kciuki! A tak poza tematem...rodzice nie kaza Ci isc na studia?

Ja jeszcze 10 dni i wylot do PL, normalnie siedze jak na szpilkach, rodzice leza sobie pod domem, jest ponad 30 st a my siedziemy w domu bo jest jakies 14 i wieje tak, ze wyjsc sie nie da...
Poza tym tyle wydatkow przed tym wyjazdem, ja musze sobie kupic trampki, drugie buty baleriny jakies (kupilam juz jedne i drugie ze 2 razy ale oddawalam tez ze 3 razy+wymienielam tyle samo) i nic nie moge znalesc. Tzn trampki upatrzone wiec tylko jechac i kupic:) malemu tez musze kupic Conversy bo ma tylko Crocsy na lato, jakies zakryte na lato konieczne. Poza tym tacie jeszcze musze kupic Crocsy, jakies koszulki dla siebie itd... mm juz wychodzi z siebie;)

Ojj nie ;) Od tego dają mi odpocząć i mam wybór czy chce czy nie, a ja na razie nie chce.. No chciałabym żeby to był bobas :) Ale im bardziej sie chce tym bardziej tego nie ma, choc z drugiej strony, moze wlasnie jak sie bardzo pragnie to sie dostaje?? Sie okaże :)

Witajcie babki!!!
Izula...mialam nadzieje,ze jak wejde na forum,po przerwie,
to zobacze u Ciebie suwaczek!!!!No nic...staraj sie dzielnie,ja trzymam kciuki!:tak:
Ale co to za cholerstwo Cie zlapalo????Fakt,odpoczywaj i badz pozytywnych mysli!:-)
Mousefish ja tez zawsze pragnelam miec zrobione usg 3 D...
ale jesli do tego juz doszlo,to maly sie zakryl!!! Skubany Maly!!!!:baffled::baffled::baffled:
ja juz dobijam do 30 tyg!!!jejku,jak ten czas polecial!!!!
Wczoraj kolezanka malowala mi paznokcie u nog,bo juz mam lustrzyce:-D:-D:-D:-):-):-):-)....Przed ciaza nie palilam fajek nalogowo,tylko czasem,do piwka ,na imprezie( a malo imprezowalam-niestety)
Mam straszne cisnienie na papierosy,nawet mam sny,ze jaram...ostatnio maialam 3 pety naraz w ustach!!!
to jakis szok!!!Pamietam,ze w pierwszej ciazy tez mi fajki pachnialy...Teraz to jeszcze mi sie piwka chce!!!:no::no:Zwariuje:-D:-D:-D I zulabym gume non stop...ale szkoda mi zebow...Ale smieszna ta ciaza!!!!:-):-):-)Tez tak mialyscie????

witam u mnie ucho raz boli raz nie ......kasik a czy jak ciebie bolala ta trabka ;] poboleway zeby bo ja juz nic nie iwem czasem bola zeby czasem ucho ale tak cmia nie bola bo grysc wsyztsko moge nie bola. wzielam ibumforte ponoc na stane zapalne i ogolnie przeciw bolowe.

zoabcze jak u nas bedzie noc bo wczorajsza to makaskra ale dzis juz kupilam apap itd - wzielam ten ibuma potem rpzecyztalam ze nie zaleceane we wczesnych tygodniach ciazy hmmmm ---a ja mam teraz ponoc owulacje ?! a jak sie udalo i zaszkodze dziecku ?

reklama
Witajcie babki!!!
Izula...mialam nadzieje,ze jak wejde na forum,po przerwie,
to zobacze u Ciebie suwaczek!!!!No nic...staraj sie dzielnie,ja trzymam kciuki!:tak:
Ale co to za cholerstwo Cie zlapalo????Fakt,odpoczywaj i badz pozytywnych mysli!:-)
Mousefish ja tez zawsze pragnelam miec zrobione usg 3 D...
ale jesli do tego juz doszlo,to maly sie zakryl!!! Skubany Maly!!!!:baffled::baffled::baffled:
ja juz dobijam do 30 tyg!!!jejku,jak ten czas polecial!!!!
Wczoraj kolezanka malowala mi paznokcie u nog,bo juz mam lustrzyce:-D:-D:-D:-):-):-):-)....Przed ciaza nie palilam fajek nalogowo,tylko czasem,do piwka ,na imprezie( a malo imprezowalam-niestety)
Mam straszne cisnienie na papierosy,nawet mam sny,ze jaram...ostatnio maialam 3 pety naraz w ustach!!!
to jakis szok!!!Pamietam,ze w pierwszej ciazy tez mi fajki pachnialy...Teraz to jeszcze mi sie piwka chce!!!:no::no:Zwariuje:-D:-D:-D I zulabym gume non stop...ale szkoda mi zebow...Ale smieszna ta ciaza!!!!:-):-):-)Tez tak mialyscie????

No coś mnie złapało, nie wiadomo co.. może fasolka ;D Nie wiem, wszystko sie okaze.. Jejciu, Ty juz masz połowe za soba.. Ja mialam odwrotnie.. Nie moglam czuc ani palic fajek, ani piwa pic, nic! ;)

witam u mnie ucho raz boli raz nie ......kasik a czy jak ciebie bolala ta trabka ;] poboleway zeby bo ja juz nic nie iwem czasem bola zeby czasem ucho ale tak cmia nie bola bo grysc wsyztsko moge nie bola. wzielam ibumforte ponoc na stane zapalne i ogolnie przeciw bolowe.

zoabcze jak u nas bedzie noc bo wczorajsza to makaskra ale dzis juz kupilam apap itd - wzielam ten ibuma potem rpzecyztalam ze nie zaleceane we wczesnych tygodniach ciazy hmmmm ---a ja mam teraz ponoc owulacje ?! a jak sie udalo i zaszkodze dziecku ?

To mnie ta trabka bolala, a nie pamietam czy zeby tez.. Mysle ze IBUM nie bardzo.. ;/ ale miejmy nadzieje ze nic sie nie stanie :)

Do góry