xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ale z czym?
Oczka pod kontrolą, są inaczej zbudowane ale na razie okularek nie ma, zobaczymy co teraz na wizycie powiedzą.
Nerki ma 3, miał odpływ moczowy 3 stopnia ale to już po wielkich męczarniach wyleczone.
Wylew do mózgu 2 stopnia i zmiany są nieodwracalne. Badania eeg wychodzą mu źle ale objaw padaczki nie ma. Być może są uśpione i pojawią się jak zacznie dojrzewać, być może wcale się nie ujawią.
Rehabilitowany prawie od urodzenia do 2 toku życia ale już ok, chodzi , skacze, biega! :-)
Słuch zbadany, zaczął już mówić:-)
Psycholog mówiła że jest opóźniony sporo a potem w bardzo krótkim czasie meeeega przyspieszył ucząc się alfabetu więc podejrzewa hiperleksję ale ja w to wątpię.
Astma opanowana po przeprowadzce do Norwegii, tu nie bierze sterydów, tylko tran, allertec i witaminy.
No myślę, że całkiem fajny chłopak z niego
Nawet nie wiem, czy wszystko wymieniłam
Ollena a lato... Tu po zimie jest zaraz lato:-) Jak wylatywałam do pl 5 kwietnia jeszcze było trochę śniegu, przyleciałam 2tygodnie później i ludzie z dziećmi kąpali się w morzu... Teraz troszkę 2 dni popadało ale ogólnie tu gdzie mieszkam jest bardzo słonecznie i wcale nie zimno. Teraz w cieniu jakieś 16 stopni. Ja tam nie narzekam ale głównie cieszy mnie fakt, że klimat odpowiada synkowi
To najważniejsze że jest dobrze! I chłopczyk super, skacze, biega
wiola tak widać ale plus który pojawił sie po czasie jak już to bywa u mnie od kilku miesięcy pojawia się po czasie przepraszam że nie wyjaśniałam mam w domu całą kolekcje pozytywnych testów gdzie druga kreska pojawiła się po czasie po prostu mnie ostatnio tak wychodzą testy a ciąży jak nie było tak nie mam w tym miesiącu tez nie ma wiem o tym czuje to cała sobą szkoda mi już kasy na bete bo to bez sensu a przy becie znów mi nerwy puszczą ach rece mi opadają
Ja też tam widze plus... A może się udało tym razem?