reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

mamuniakubunia gratuluje tak dzielnego syna i napewno jest wspanialy.a to czy zimno czy cieplo to nie wazne najwazniejsze ze klimat odpowiada Jakubowi...

reklama
witam nowe mamusie wszystkim życzę powodzenia
ollena śliczny suwaczek
dziewczyny piękne zdjęcia śliczniusie jesteście a dzieciaczki miodzio.....

przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna ale tyle naskrobałyście że nie ma sił czytać nawet
wiec dla wszystkich buziaczki i przepraszam

co do mnie to dziś robiłam test wedle moich wszelkich odczuć przypuszczeń oczywiście ciąży BRAK jedna kreska
ale oczywiście jako wyrwała weteranka w zbieraniu testów pozostawiłam go sobie bo tak czuła że los sobie po raz już chyba setny ze mnie zakpi
i oto dla rysicy pazury trochę nie wyszły zamiast niebieskiego lepszy były jakiś czerwony i piękny test teraz zupełnie innej firmy mnie po prostu wszystkie testy nie nawiedzą na tej ziemi
oto jak ****niutki losik kpi sobie i śmieje sie mi prosto swoim wielkim zaświniałym ryjem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
DSC00229.jpg

wiola tak widać ale plus który pojawił sie po czasie jak już to bywa u mnie od kilku miesięcy pojawia się po czasie przepraszam że nie wyjaśniałam mam w domu całą kolekcje pozytywnych testów gdzie druga kreska pojawiła się po czasie po prostu mnie ostatnio tak wychodzą testy a ciąży jak nie było tak nie mam w tym miesiącu tez nie ma wiem o tym czuje to cała sobą szkoda mi już kasy na bete bo to bez sensu a przy becie znów mi nerwy puszczą ach rece mi opadają

Nikola tak mi przykro...to wszystko jest niesprawiedliwe. niestety wiem co czujesz.
najpierw pol roku namawialm M na drugie dziecko a teraz jak udalo mi sie go namowic to nic z tego nie wychodzi.
ktory miesiac sie juz staracie?

wiola 8 miesiąc się zaczyna wcześnie tez namawiałam mojego chciałam zacząć się strać w czerwcu rok temu ale sie ni zgodził dopiero udało mi się go w październiku przekonać i jak mi się udało to zaczęło się wszystko pieprzyć z moją owulka prolaktyna i w ogóle nigdy wcześniej nie miała takich problemów wszystko jak w zegarku o Wiki 3 cykle starań i się udało a teraz mi się sypie cały mój świat coś to jakieś nowe ***** dla mnie życie przygotowuje mam dość......

my zaczelismy sie starac w styczniu i narazie nic... teraz cykle mi sie zaczely chrzanic a rowniez bylo jak w zebarku co 27 dni a teraz dupa. zajsc w pierwsza ciaze udalo mi sie w pierwszym miesiacu staran a teraz....
zaczynam myslec ze cos jest nie tak ... ale niestety mieszkam na wsi, maz calymi dniami w pracy , wiec wybrac sie do gina to jak wyprawa za morze.
ale w koncu nam sie uda, musi...

wiola ja też mieszkam na wsi u mnie wyprawa na głupie badania to nie lada wyczyn bo musze jechać z Wiki nie mam ją z kim zostawić a po bromergonie nie dam rady prowadzić (strasznie znoszę ten lek)..ogólnie ostatni miesiące to dla mnie koszmar pod względem fizycznym to jak się czuje czasem to jest nie do opisania i psychika też mi siada momentami i chyba już nie wierze że sie uda ...........

hej kobietki:*
Wiolato podobnie mamy ja tez od stycznia i moj Mati był za pierwszym razem:) tylko ze ja nadal jak w zegarku co 27 dni:) ja józ rózne badania robiłam i niby w pozadku wiec sama nie wiem co mi jest a moze nasi maja słabsza sperme tak moze byc albo głowa płata figle chociaz ja dałam zajebiscie na luz i nic:( a udac sie kiedys uda :)
Nikola ty moje biedactwo uda sie w koncu zobaczysz a moze to fasolina:) trzymam kciuki":*

reklama
nikola o nie ...tak to nie bedzie ... spojrz na corcie i zobacz jaki masz skarb w domu... skoro udlo sie raz to i drogi musi sie udac.
wiem ze to wszystko boli i kolejny test z I krecha doprowadza do depresji ale musimy byc silne i walczyc o kolejne promyczki w naszym domu.
ja jak sobie pomysle jak fajnie bylo poczuc ruchy dziecka , albo przytulic dziecko poraz pierwszy to... odrazu nabieram nowycg sil do walki.
damy rade .
agnieszkak2 widze ze duzo nas laczy:-)ja mam taka cicyha nadzieje ze w tym miesiacu wszystko sie spowtotem unormuje.

Ostatnia edycja:
Do góry