reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Piękne te tapety, aż by się chciało coś zamówić no ale nie chcę tu wkładać kasy w wynajmowane mieszkanie... Muszę trochę poczekać aż kupimy dom, oj wtedy bede szaleć:-D

reklama
a ja się obudziłam cała wkur*** bo się fatalnie czuję, nos boli, katar mam, a tu taka cudna pogoda za oknem!!!! Na dodatek przez tę zimę i przez tę kostkę tak przytyłam, że nie wchodzę w żadne krótkie spodnie!!! grrrrr od dziś jem same warzywa, owoce i nabiał i mięsko, zero pieczywa i zero słodyczy i zero Coli!!! grrrrrrrrrrrr czyli tego o lubię najbardziej...

Rysica cola light wskazana ;) ja pije ja litrami, chociaz teraz przerzucilam sie na Fante Diet. Gdybym tyle samo pila tej normalnej to bylabym kwadratowa;) Nie jedz po 18, to bardzo duzo daje :) Ja chce jeszcze z 1kg schudnac, ale pocieszam sie, ze w PL na pewno spadnie, przy upalach, dlugich spacerach i ogolnym ruchu :)do tego beda grille, rodzinka, dyskoteki, wyjscia na piwko...o matko juz sie nie moge doczekac:))) koniec nudy i rutyny!

MamuniaKubunia - cola u Was droga??? :)
Rysica - ja też dziś jestem nieprzytomna, głowa mnie boli, i czuję się jak przez dziurkę. Syf wszędzie, a ja nie jestem w stanie nic zrobić, tylko leżę - niunia leży na mnie, i tak chyba cały dzień spędzę i brudem zarosnę ...
tak teraz doszłam do komputera, ale idę z powrotem pod kocyk :)

że też w PL nie ma Fanty Diet?!?!?!?! grrrr uwielbiam fantę!
nie jeść po 18 to dla mnie nierealne, bo ja bym z głodu umarła, jakbym o 18 zjadła a potem miała się położyć spać o północy :p
ale od dziś ok 20 jabłuszko i that's it! :p

reklama
Akurat nie mam tu aktualnej ceny coli ale mam gazetki z PROMOCJAMI:
truskawki ok 10zł z 500g
kilo parówek 20zł
mięso to już totalna porażka... szaszłyki na grilla tylko ponabijane na patyki mięso nieprzyprawione od 100 do 130zł za kilogram
szynka gotowana 150g w plastrach 15zł
mus z owoców dla dzieci po roku 90r 7zł
papryki kilogram 20zł
A znalazłam i cole na promocji jak się kupi czteropak to wychodzi 1,5 litra 4zł + 1,30 za butelkę każdą
piersi z kurczaka 300g 20zł
chipsy 200g 10zł
żelki które uwielbia mój syn mała paczuszka 9zł...
A wczoraj kupiłam ziemniaki - 1,5kg za 10zł

I to jest wszystko z tej najniższej półki :-D

jeszcze mi się przypomniało, średni ogórek zielony 7zł
margaryna 10zł
łosoś 4 kawałki najtańszy 20zł ale to trzeba się naszukać, raczej stoi po 35zł za te 4 kawałki
jabłka 10zł za kilogram
Mąż raz postawił piwo kumplom w takiej mini knajpce, było ich 3 - 160nok -80zł...

Ostatnia edycja:
Do góry