reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikola, ale jak to w połowie skończysz? czy najpierw jedną rękę zrobisz a jutro drugą czy jak? :p nie potrafię sobie wyobrazić jak można zostawić pazurki w trakcie robienia ;) chyba mam za małą wyobraźnie :p

Szymek by nie wszedł do pralki - moja jest z tych wąskich i ma raptem 5 kg pakowności :p:p:p

Kasiurek, no to dawaj, gwałć męża! :p

maz sie kapieli - nikola pewnie naprawila zepsute pazury ot co ;]

reklama
rysica dziś skończę na surowo nic nie wtapiam ani nie robię frencza postanowiłam pomalować jakoś zresztą żele można zostawić w połowie
kasiurek dlatego też zaczęłam robić sama nieźle mi to wychodzi a oszczędność nie ziemska a co do pazurów to robie wszystkie od nowa bo robiłam już dawno i mega odrost miałam od spodu i brzydko wyglądało a dwa złamane dziś mnie zmobilizowały

jeszcze dwie warstwy mi zostały wrrrrrrrrrrrrrr

noooooooooooooo skończyłam jutro wstawię zdjęcia bo padam na pyszczek normalnie narazie dziewczyny!!!!!!!!!!!!!1

Ostatnia edycja:
A my dziś mamy przedszkole ale szybkim krokiem ide do niego z wózkiem 45 min, na rowerze około 10-15 no i dziś sobe odpuszczę bo z dwójką nie dojdę tam w życiu... Zresztą przedszkole dziś tylko 2 godziny bo potem jest basen a tego to już sobie w ogóle nie wyobrażam z Kubkiem i Mią...

Kasiurek będę na śląsku od 5 do 13 czerwca:-p

hej dziewczyny. Ale mi głowa dziś pęka - szczególnie jak zobaczyłam poranny bajzel w kuchni:szok: chyba zacznę sprzątać przed snem, żeby schodzić do czystej kuchni już... nawet kubka mojego znaleźć nie mogłam... ale mi się nie chce nic sprzątać!!! chyba poczekam aż mój z pracy wróci i mnie wyręczy :tak:

Ja uwielbiam wstawać i mieć czyste mieszkanko ale to tak tylko pierwsze 30min bo potem już dzieci szaleją i nie opłaca mi się sprzątać co 15minut...

Ja też miałam iść z niunią do przedszkola (też tego dwugodzinnego) tyle że ja mam do niego 5 min. :) ale oczywiście nie pójdę, bo czekam na przesyłkę :) ma przyjść dzisiaj moja foto tapeta - taka maluteńka he he 2,80m na 4m

U nas są 4h ale co 3 tygodnie jest basen. 2h w przedszkolu i potem na basen... No ale niestety, chłop autem w pracy a piechotą z dziećmi nie dojdę:-( Musicie się ze mną męczyć:-p

reklama
Do góry