reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
P.s będę was czytała przez komórkę... ale już nie będę mogła odpisać - nie wiem czemu hmmm. Tak czy siak gaszę kompa, i tylko w małym ekranie będę Was miała na bieżąco.

Ah zapomniałam, boska samopiorąca się córa!!!!!! Mou dawaj przepis na taką :-D

Kasiurek z śląska jesteś widzę:-) Pochodzimy z mężem z okolic Rybnika:-)

Moje dziecię już też śpi od dawna ;]
a mąż właśnie z pracy wrócił. test owu ujemny dziś - ale tak się spodziewałam, dopiero pewnie 23ciego będę miała owu ;) ale wolę sprawdzać już teraz ;) A u nas nici z króliczenia :p chora jestem i chcę tylko świety spokój ;P

mou myślałam że wstawiła zdjęcie konopi
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
z pralką też nie złe do mojej wiki też próbowała wpleść ale się nie zmieściła jakoś
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
ale super to wygląda
kasiurek tak tipsiory bo dziś przy rozsypywaniu kamyków dwa złamałam
rysica no dziś to nie skończę bo idzie mi jak krew z nosa ale jutro wstawię na pewno

mamunia - tak ze slaska to nie daleko do siebie mialybysmy hihi ;]

nikola- no ja kiedys tez sie tipsiorowalam ale nie umialam zbyt dobrze tego zorbic a nie stac mnie chodzic co 3 tydnie na uzupelnianie

rysica - hyht jak sie fajnie czyta o kroliczneiu ;] hihi no ja mysle ze juz mam owulacje albo sie zbiza bardzo syzbko - bo jajniki klocja sluz odpowiedni macica (szyjka) tez

reklama
Nikola, ale jak to w połowie skończysz? czy najpierw jedną rękę zrobisz a jutro drugą czy jak? :p nie potrafię sobie wyobrazić jak można zostawić pazurki w trakcie robienia ;) chyba mam za małą wyobraźnie :p

Szymek by nie wszedł do pralki - moja jest z tych wąskich i ma raptem 5 kg pakowności :p:p:p

Kasiurek, no to dawaj, gwałć męża! :p

Do góry