reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU -kurde chodizlo mi o 6 mieisac - tylko ze pisalam na gorąco i tak wyszlo - ja wiem co czula twoja ciocia ja co prawda w 7 ale ahhh wole nie myslec o tym bo to wciaz przykre doswiadczenie po mimo ze za pare dni bedzioe juz 2 lata od tego zdarzenia

mamuska - tu nie hcodzi ze cie potepiamy ze chcemy abys odeszla - my poprostu obronilysmy sowich racji -kotre byly nie podrodze tobie. CHodzi o to ze my tobie wpsolczujemy, bo kazda z nas za kazda trzyma kciuki, kazda z nas przezywa rozczarownia innej, kazda z nas cierpi gdy cierpi jedna z nas bo to czy owo moze spotkac kazda z nas - ciebie zycie bardziej dosiwadczylo, nie chcialysmy abys odebrala nas tak ze my ciebie tu nie chcemy - tylko pod wplywem emocji powiedzialas o pare slow za duzo a to boli bo kazda z nas z opowiadanymi historiami sie jendoczy Mou ze swoja ciocia - kotrej tragedie dzialy sie jak w kolo macieja - a ty powiedzialas ze masz to w 4 literach .....
My chcemy zbeys tu zostala z nami bo jak chyba kazda polubilysmy ciebie ..poprostu jak pisalam trzeba chyba ochlonac i jutro przyjac nowy dzien z usmiechem z innym spojrzeniem...po nocy zawsze przychodzi dzien kochana ZAWSZE

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuśka jeszcze raz trochę poczytaj i wczytaj się w to co piszemy KAŻDA JEDNA Z NAS ROZUMIE TWOJĄ TRAGEDIE ALE NIE ROZUMIEMY TWOJEGO BRAKU ZROZUMIENIA DLA TRAGEDII INNYCH ....wiesz nikt ci nie każe cierpieć za innych tylko może sam przyznaj że urodzenie martwego dziecka np po 9 miesiącach pod sercem i potem urządzeniu mu pogrzebu w białej trumience nie może się równać z poronieniem ........ty płacz krzyc klnij do tego masz prawo masz prawo do bólu i cierpienia i wiadomo że dla każdego człowieka w pewnym sensie jego cierpienie jest największe i najboleśniejsza bo to jego cierpienie ale są inni ludzie na tym świecie każdego dnia zdarzają się tragedie i każdy z nas ma swoje małe tragedie ale myślą że to ja jestem najważniejszy i to ja najbardziej teraz ciepie nie pomagasz sobie .... i to ja rozpętam najbardziej twoją złość chyba tym że napisałam że to było za wcześnie na ciąże ale bardziej mi chodziło o to że możesz za niedługo znów zajść w ciąże, niestety czasem natura jest nie ubłagana i co ci maiłam napisać nie wiem???? napisałam ci tylko co czułam i myślałam nie było w tym nic złośliwego .....

Ostatnia edycja:
mamuśka żadna nie chce przechodzić tego co Ty i nikomu sie tego nie życzy,ale chyba fakycznie Cię poniosło, przeciez nikt Ci nie każe się "nadal wkurrwiać" i zagladać na wątek październik - styczeń:/
nie Ty pierwsza,nie ostatnia doświadczasz takich rzeczy,ale w swych postach myślisz tylko o sobie,każda chce miec dziecko,Ty je już masz,a nie liczysz się z tymi Staraczkami ktore już kilka lat pragną miec choć jednego dzidziusia.
jedź w gory ,odpocznij, usuń konto,dobrze Ci to zrobi!!!
daj organizmowi odpocząć,bo chcieć nie zawsze znaczy móc! a jeśli Ciebie nie obchodzą tragedię innych,to nappisze Ci tylko,że znam kobiety ktore przeżywają gorzesz tragedie niż twoja!!

Dzięki dziewczyny, bo naprawdę myślałam że nikt mnie nie zrozumie... moich ostrych słów. Dziękuję Wam ! A Mamuśkę - oczywiście nikt nie chce stracić !!! Ja chcę bardzo, żebyś zrozumiała, że to nie Ty jesteś pępkiem świata, i nie tylko Ty przeżywasz tragedie. Jesteśmy tu po to, żebyśmy przeżywały je razem z Tobą. Rozumiemy Twoją tragedię. Ja nie zrozumiałam tylko Twojego braku współczucia dla innych... Zrozum to TY...

dziewczyny mysle zebysmy odpuscily juz ..........

ja wlasnie pomylam okna tzn 3 z 4 bo urodizny mam podwojne w sobote meza i syna ! i nie wiem co zrobic do jedzenia zupelnie

dziewczyny ja sobie robie pazurki bo sobie dzis w gródku połamałam potem wam pokaże nasze ogródkowe dzieło no i może pazurki jak skończę dziś bo idzie mi strasznie powoli

No to powiem Wam tak -moje jest tak samowystarczalne że hej ... sama się pierze :) Zdjęcie0892.jpgZdjęcie0891.jpgZdjęcie0894.jpg - Kasiurek - wsadź męża i potomstwo do pralki - będziesz mieć jedzenie z głowy :-D:-D:-D

Nikolaa - właśnie z tego względu pazurki chyba odpadną...

Ostatnia edycja:
Nikola - pokaż koniecznie pazurki! :)
Ja cholera kataru dostałam!!! Teraz!!! w maju!!! masakra :/:/:/ czuję się źle, zimno mi, kinol mnie boli i w ogóle czuję się rozbita... Dziś 18dc, testy owu do dziś wszystkie negatywne (dziś zaraz zrobię) ale nastawiam się na owu po 22 dc dopiero.
Idę sobie kolację zrobić bo zgłodniałam...

Edit:
MOU - buahahahaha GENIALNE FOTKI!!!!!

Zdjęcie0881.jpgZdjęcie0880.jpg

Znów nie mogłam edytować zdjęć - tylko w nowym poście.

Rysica - właśnie dziwne, bo ja też miałam według lekarza owulację 11dc, a na testach nie wykazało...

reklama
Nikola - pokaż koniecznie pazurki! :)
Ja cholera kataru dostałam!!! Teraz!!! w maju!!! masakra :/:/:/ czuję się źle, zimno mi, kinol mnie boli i w ogóle czuję się rozbita... Dziś 18dc, testy owu do dziś wszystkie negatywne (dziś zaraz zrobię) ale nastawiam się na owu po 22 dc dopiero.
Idę sobie kolację zrobić bo zgłodniałam...

Edit:

MOU - buahahahaha GENIALNE FOTKI!!!!!
To MM mnie woła.... " Mysza - musisz to zobaczyć "
A ja akurat do Was odpisuję.... i mówię - nie teraz... Ale musisz!!! he he i dobrze że poszłam... No i cud nastąpił - bo moja pralka ma max 8kg wsadu, a przecież to moje małe ma 12kg. ... producenci pralek kłamią !!!!

A w ogóle to idziemy spać, bo dzień był ciężki, i nie fajnie przeżyłam Mamuśkę... ale cóż, miejmy nadzieję że zrozumie... OBY...
Dobranoc staraczki i już nie staraczki. Do zobaczenia rano :)

Ostatnia edycja:
Do góry