Kasiurek1983
Fanka BB :)
nie dziwie sie tobie ze jestes zła , widac taka decyzje podjełas ze kasujesz profil ja to rouzmiem i szanuje ale mysle zbey sie jednak troche liczyc ze slowami, m9oze i masz w 4 literach kogos kto streacil 6 ciaz w 6 tygodniu ale wiedz jedno ze ten ktos nie mial dziecko przed tymi poronieniami Ty masz te sczescie. Fakt faktem ze stracilas drugie dziekco ale masz dla kogo zyc kogo przytulic masz dziecko - moze twoj organizm niebyl gotowy ani na 2 ani na 3 dziecko moze po prostu chce wiecej czasu. Wiaodmo ze pierwsza skrobanka jest przezyciem wielkim bolem, ale sama sobie zdawalas sprawe z tego ze zachadzac w ciaze po poronieniu w tak szybkim czasie moze skonczyc sie takim smaym finalem, lekarze tez ostrzegali- wielu kobietom sie udaje zajsc od razu w ciaze po poronieniu (samoistnym) i maja dzieci zdrowe ,innym nie.Mou a morduj mnie juz wszystko jedno , naprawde skasuje profil bo po jasną cholere mam was tu dołowac swoja osobą i ciagle zagladac na pazdziernik czy styczen, mnie to juz wkurrrwia wszystko, a jak zajde kiedys w ciaze to w zyciu nie bede sie udzielać na zadnym forum w dupie mam to wszystko naprawde, mnie w tej chwili nie obchodzi ze ktos stracił dziecko np w 6 miesiacu, bo mam swoje tragedie z których sie musze kiedys podniesc, a 2 straty w ciagu 2 miesiecy to dla mnie za duzo i za wiele bólu, i tak nigdy nie zrozumiem ze jakies wstretne kurewki bzykaja sie z kim popadnie zachodza w ciaze nawet nie wiedząc z kim a potem albo maja tedzieci mocno w duuupie albo je oddaja, a osoby które tak cholernie chca miec dziecko , po prostu nie mają
jestem zła, rozgoryczona, zawiedziona, wsciekła, smutna i cholera wie co jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec przechadzac do meritum rozumiem rozgoryczenie jednak powinnysmy sie szanowac jedna druga - nie chcesz przbeywac na forum twoj wybor my to uszanujemy.
MOu0 ja zagladam czasem w pracy bo tylko czasem moge tu wejsc ;> zazwyczaj wieczorami tu jestem ;]