M
mamuśka23
Gość
tak wiem, Wasze odpowiedzi równie dobrze by mogły brzmieć;" i bardzo dobrze Ci tak, bo za szybko sie to stało, i to sama sie skazałaś na takie coś" ale jak wiecie to nie bylo celowe, stało sie , cieszyłam sie ze moze tak mialo byc, ze tym razem sie uda, bo gin sama mnie pocieszała ze ma takich ciąż mnóstwo i wszystkie są zdrowe, a nikt mi nie da gwarancji ze po miesiącu czy po roku po zabiegu ciąza bedzie zdrowa, moja siostra , moja znajoma tez zaszły po miesiącu po zabiegu i teraz mają swoje dzieciaczki i bylo wszystko dobrze a mnie sie nie udało, moze jest jednak powód tego, !! bede robić badania, ale na razie nie chce miec dziecka, wystarczy mi jedno,!!!! Może kiedys sie uda !!!
Dobra nie ważne, w piatek ide na szpital, a w nastepnym tyg prawdopodobnie wyjeżdzam na 2 tyg w góry, mój stwierdził ze muszę odpocząć od tego wszystkiego wiec mnie juz wszystko jedno !!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra nie ważne, w piatek ide na szpital, a w nastepnym tyg prawdopodobnie wyjeżdzam na 2 tyg w góry, mój stwierdził ze muszę odpocząć od tego wszystkiego wiec mnie juz wszystko jedno !!!!!!!!!!!!!!!!