reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Rysica Dziękuję :-)

mamuśka23 dzięki, ale najważniejsze aby wszystko było ok :)

Kasiurek1983 udało nam się w pierwszym cyklu, bez wspomagaczy :) używałam tylko testów owulacyjnych żeby zorientować kiedy mam owulacje i jak to się pokrywa z moimi obserwacjami

Ollena dzięki, celowalismy na córeczke, 2 dni przed owul.

Ostatnia edycja:
Rysica Dziękuję :-)

mamuśka23 dzięki, ale najważniejsze aby wszystko było ok :)

Kasiurek1983 udało nam się w pierwszym cyklu, bez wspomagaczy :) używałam tylko testów owulacyjnych żeby zorientować kiedy mam owulacje i jak to się pokrywa z moimi obserwacjami

Ollena dzięki, celowalismy na córeczke, 2 dni przed owul.

no i jak testy z obserwacjami ? pokrywa sie ? hihi no i jeszcze raz gratulacje ;]

hej dziewczyny !!!!\
Kurcze Ja nie mogłam spać tak sie martwiłam ;( a tu jeszcze tyle do wizyty, jak na złość sie to ciągnie !!!!!!!:(( zjem coś wyszkuje sie i bede czekać , !!!!!!
proszę trzymajcie kciuki, tak sie boje iść bo nie wiem co usłyszę!!!!!! mam nadzieje ze jest wszystko ok a mdłości sobie odeszły juz na dobre :)

ZACIĄŻONYM GRATULUJĘ!!!! :-)
To tak na wstępie... Wpadłam tylko na chwilę, wczoraj cały dzień pracowałam w wesołym miasteczku, jeszcze na koniec zaliczałam wszystkie karuzele a dziś już od rana na nogach bo wracam do mojego ukochanego zajęcia-zajmowania się dziećmi:-) Właśnie kolega przywiózł córę i tak znów będę ją tu miała codziennie minimum do 16 :-D :-D :-D

reklama
Mamuśka, kochanie, Ty wiesz, że ja całym serduszkiem jestem z Tobą i że musi być wszystko OK!!!!!!!

Dzień dobry wszystkim
Ja się zaraz szykuję i wychodzę bo idę prywatnie do specjalisty od rehabilitacji z tą moją kostką - zobaczymy co on mi powie... Już nie wiem, który to lekarza, u którego z tą kostką będę.... No cóż... Dziś będę miała dzień jeżdżenia - lekarz w wawie, rehabilitacja w Pruszkowie, po Szymka do żłobka znów do Warszawy, i powrót do domu do Pruszkowa z nim... A na wieczór czeka na mnie sterta prasowania... ehhhh
Poza tym wieczorkiem mnie nie było, bo pazurki robiłam :p Wkurzał mnie french, bo ten biały brokat wyszedł szaro :/ a wczoraj dokupiłam akryli kolorowych i brokatów i muszlę kruszoną, i zrobiłam tak: :-)
gallery-103296011-500x500.jpg
jest to fiolet i róż, nałożone po skosie, i gdzieniegdzie opalizująca fioletowa kruszona muszla - ale jej to na zdjęciu nie widać, tylko widać na żywo jak się mieni ;)

Do góry