reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Siema babeczki!!!
Mamusia kochana wiem co przeżywasz... Jeszcze tylko 8 miesięcy i po wszystkim :-) Nie no żartuje przejdzie wszystko niedługo :tak: Trzeba niestety swoje wycierpieć...

ooo - Klaudusia !!! Jesteś !!! Żyjesz!!! ojojojoj !!!
Jak tam Twoje malutkie - i nieco większe???
Wiesz o tym, że chłopaki zawsze za mamą??? ...

Aha - Ollena WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ - ale mi to się wydawało - że Twoje urodzinki dopiero jutro - czy się mylę???
Tak czy siak życzę Ci kolejnego "robaczka" który wykluje się zdrowy... niekoniecznie grzeczny hi hi hi hi hi... !!!

No jestem :-D
Dziś mały cały dzień nie śpi, bo na spacerze nie byłam i znów będzie ostra jazda w nocy...
Malutkie robi się ciężkie, plecy zaczynają boleć...
a co tam u Was? Czytam Was na bieżąco ale nie mam czasu nigdy odpisać...
Ollena wszystkiego najlepszego!!!! Sto lat!!! I upragnionej fasolki!!!!

A Elizabeth zaszła w ciązę i nawet nam sie nie pochwaliła no !!!! Jest u mnie na styczniówkach dlatego wiem :p
hej Klaudusia :)

Nie pochwaliłam się bo wczoraj nie zdążyłam a dzisiaj mam trochę więcej czasu to się pochwale ;-)
Więc wczoraj miałam termin @ i zrobiłam test i są dwie kreseczki, ta druga nie taka intensywna ale jest.
Boje się że zapesze, nawet suwaczka boje się wstawiać.Ale muszę się pozytywnie nastawić że będzie ok i w styczniu wnosze łóżeczko do pokoju :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry