M
mamuśka23
Gość
Nie brałam, bo mi je przepisała ale nagle wszystko ustało wiec nie bylo sensu wykupować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie brałam, bo mi je przepisała ale nagle wszystko ustało wiec nie bylo sensu wykupować
czytałam o nich sporo, ale Ja zaryzykuje i wezme bo czuje sie tak fatalnie ze juz naprawdę wszystko bym spróbowała aby tylko coś pomogło, wyobraź sobie ze masz takie mdłości wymioty itd ze nie masz nawet siły ugotować dziecku obiadu !!!!!!! ja wczoraj nie ugotowałam bo tak sie źle czułam a dziś jeszcze gorzej a muszę isc na miasto i nie wiem jak to zrobię, !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no tragedia jdnym słowem, ale czytałam ze dziewczyną pomagały, nie całkiem ale brały wtedy jak musiały gdzieś wyjść z domu bo po nich normalnie funkcjonowały , wiec może mnie tez pomogą , jak nie to trudno ale muszę spróbować
Dzień Doberek!
Ollena - wszystkiego najlepsiejszego - dużo zdrówka, miłości i krótkich staranek
Zobacz załącznik 354965
Mamuśka - <tulę> biedactwo moje, trzymam kciuki, żeby jakoś lżej było! Oby Ci te czopki pomogły! Oby do jutra! Buziak!
IzulQua - niee nie jestem w ciąży - dziś 17 dc a dni płodnych spodziewam się dopiero ok 22 dc. Ja po prostu bardzo lubię te lody!
Ja już wyprawiłam chłopaków do żłobka, zaraz umyję włosy i zjem coś, i na rehabilitację będę mykać i potem Szymka do żłobka. Jak zdąrzę to zahaczę o sklep z akrylami i ozdobami do pazurków ;] Chcę kupić czarny brokatowy akryl, srebrny hologramowy i złoty akryl ;] Bo mam już koncepcję na następne pazurki sesesesesese
Ty, może Ty w ciąży jednak jesteś że masz takie zachcianki? ;D
Kasiik, jak Ty masz cierpliwość do prowadzenia tego wykresu.. I to jeszcze przy dziecku dajesz rade wstawać o tej jednej porze codziennie?? Ja próbowałam prowadzić, i skończyło się po dwóch dniach..