reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej
ja robiłam bete pani doktor mowila ze mam zrobic dla pewnosci bo moja @ taka dziwna i do tego spozniona a moja temp. około 36,74 i moj wynik to <2 wiecie o co chodzi bo nie kumam tego wyniku a mam od jutra czyli od 5 do 9 dc i brac pol tabletki clostilbegyt brała to cos ktoras z Was

reklama
kaśka Wynik oznaczenia poziomu beta-HCG we krwi poniżej 5 (tak jak norma laboratoryjna) pozwala wykluczyć ciążę, przy założeniu, że test został wykonany po zaimplantowaniu zarodka w ścianie macicy, to znaczy ok. 4-5 dnia po zapłodnieniu. Wykryta pewna ilość hormonu w badaniu może wiązać się z pewnym błędem metody oznaczania bądź też wskazywać na bardzo wczesne poronienie (w dniu implantacji).

Mamusia Blanusi - 3mam kciuki dalej ! Jak nie ma @ to jeszcze nic straconego!
Dzieki ...nadal nie ma wczoraj juz ostatecznie powinna sie pojawic zrobilam test o 6 rano i byla jedna kreseczka :confused::baffled::dry::-(
czyli w ten pon bedzie 28 dni ? czy ponad 30 ? bo jelsi dopiero bedzie 28 to i na okres i na @ jest za wczesnie ;]
dzis jest 30 dzien cyklu juz :sorry2:ostatnio miesiaczke dostalam z 13 na 14 ale juz 13 plamilam a 14 dostalam juz pozadnie.. wczoraj powinnam dostac ale nadal nie ma nic sprawdzilam sobie szyjke i jest dluga twarda i zamknieta , mam delikatny sluz jako tako zadnych boli na miesiaczke tylko czasem troszeczke odezwie sie jeden jajnik lub drugi po za tym nic naprawde i juz tak mam od 4 dni wiec czekam na miesiaczke bo test zrobilam i byl negatywny w dniu spodziewanej miesiaczki ...z dnia na dzien czuje jakis dziwny samk w buzi wsumie jakbym miala jakis plastik niesmaczny w ustach i do tego mdli mnie jakbym mila niestrawnosc, jakby klucha jakby mi cos stalo w zoladku ale to moze tez byc chyba przez odstawienie tabletek co ?? i brak @ albo sobie to przypisuje juz tej sytuacji staram sie nie zwariowac serio :szok::-D i szczerze nastawiam sie na @ , zreszta moze sie opozniac przez infekcje jaka przezylam w ostatnim tygodniu prawda ??

Wiesz, zmierz sobie jutro koło 7 rano temperature "tam", przed wstaniem z łóżka, itd ;) Jak będzie tak koło 37 st lub powyżej, to powtórz test ;) Mi tempka oznajmiła ciąże ;) Chyba że jesteś przeziębiona, to mierzenie "oszuka".. Powodzenia!!!
Nie mam tego specjalnego termometra :zawstydzona/y::-p:no:
Mialam infekcje tydzien temu minela w srode , ale wczoraj jak sie kochalam z M to mowi jejku ale masz tam goraco strasznie ze az jak sie kochalismy to nas palilo cos doslownie jakas iskra zachodzila ...nie moglismy dokonczyc :sorry2::confused::szok::-D
Czuje sie jak ufo :-D:-D:-D:-D przylozylam tam reke to doslownie palilo:-D:-D

wiesz moze byc tak ze jestes w ciazy , ale jesli ejstes napomopowana i w ogole to raczje na ciaze- ja sie dwa razy nastwialama dwa razy mialam jak na @ wbijalam ze to ciaza i wyslzo ze to okres- ogolnie to trzeba poczekac
hehe teraz to czekam jeszcze 1.5tygodnia i pojde do lekarza i powtorze test:tak:ale wkurza to oczekiwanie

Mamuśka - spacjelnie na Twoje życzeie, chwalę się nową fryzurką ;)
DSC05938.jpg DSC05939.JPG DSC05949.JPG
Jak Wam się podoba? z tyłu mam krócej trochę niż z przodu ;)
resztę Waszych wpisów - muszę nadrobić! :p

Rysica kochanie zakochałam sie w twoich włoskach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Do góry