reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziękuję, dziewczyny :)
Kolorek robiony w salonie :) Dwie farby mieszała w proporcjach pół na pół a właściwie razem cztery farby, bo musiała dorabiać :)
rany, wczoraj wieczorkiem mąż mnie tak wymęczył, że do dziś jestem nieprzytomna! :p Zaraz się chyba wykąpię i położę, bo śpiąca jestem...
Mamusia Blanusi - trzymam za Ciebie kciuki!!!

Kasiurek Szyjke badam czasami,ale roznie,rano lub wieczorem zwykle kiedy biore prysznic,ale juz przestalam mierzyc bo nie umiem odroznic czy jest wysoko czy nisko.Czy otwarta czy zamknieta.

Coraz mniej nas tutaj :(
A ja zabiegana :)
Rysica - kolorek faktycznie śliczny, i fajnie się fryzurka układa :)
A mi w końcu wędzarka wczoraj przyszła :) zmontowaliśmy ją wczoraj, więc lecę po węgiel, żeby ją najpierw wypalić troszkę, ale przy okazji jakiegoś kuraka wrzucę he he - co by się węgiel nie zmarnował :) :) :)
Buźka wszystkim :)

no i nie mówiłam, że temat zamiera... ???
Pisałam ponad 4 godziny temu i ni żywej duszy do tej pory... hmmm ...
No trudno. Czasami coś umiera śmiercią naturalną... i powoooliiii....
Ja dopiero wróciłam z wojaży, z kurczakiem dwukilowym, właśnie go parzę (niestety nie pekluję) i za godzinkę wrzucam go na grilla :) :) :) he he - tylko Wam fotkę puszczę jak już będzie brązowiutki i uwędzony... mmmm mniami mniami :)

Sorka że ja tak piszę o tych wędzonkach :-D ale u mnie tu tego nie ma, a w polskich sklepach to nie to samo, jak Wy sobie pójdziecie na targ, i kupicie wędzonego kuraka, albo wiejską zajabiaścikowatą kiełbachę... za tym się tęskni.. ojojojoj jak się tęskni.... :(

Jestem i ja.
U mojego Patryka wyklula sie angina:( tydzien temu goraczkowal 2 dni, wczoraj znowu wrocilo, dzis u lekarza bylismy, biedny strasznie, ciagle ma wysoka temperature, teraz doszedl katar i lzawienie oczu:( moje dziecko jest chore 2 raz w zyciu i az mi glupio bo z kazda *******a dzwonie do mamy (pielegniarki), ale martwie sie o niego:(
Az przez to wszystko moja dieta legla w gruzach bo od jakiegos czasu codziennie cwicze i nie jem po 18 a dzis caly dzien syfne jedzenie i jeszcze paluszki skubie... ale chociaz kolejny dzien 6 weidera odbebnilam...
Rysica swietna fryzurka! Kasik tez super wygladasz :-) Ja siebie nie wstawie bo zapuszczam wlosy z krotkich i wygladam jak pol d... zza krzaka ;-)

kasik dzieki z ainfo ;] no ja wlansie wrocilam z zoo mlody spiocha juz padniety hahaha ;] koelzanka tez - zajechalam ja ;] a co jak szalec to szalec ;] no a teraz lece
nikola - buziak ;]

reklama
Do góry