reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamusia Blanusi - trzymam za Ciebie kciuki!!!
Mamusia termometr nie musi byc specjalny, zwykly taki do mierzenia temperatury!
Mamusia zrób test za pare dni !!!!!!!::-)trzymam kciuki :* &&&&&&&&&
Dzieki dziewczyny ;-) Ale wlasnie wstalam dzis rano i dostalam @:tak: jak tylko poszlam do toalety i sie ucieszylam tak szczerze mowiac bo po tej infekcji strasznej i 1 taka miesiaczka po anty to wydaje mi sie ze lepiej zeby sie organizm oczyscil i ze hormony na nowo beda pracowac tak mi sie wydaje :tak::tak: w tym nowym miesiacu noi starania zaczynam za 14 dni :tak:
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Danao:tak:;-):-) takze ten cykl mial az 31 dni to jak mam sobie wpisac w suwaczku ze cykl mam 31 dniowy ??:cool2::confused2::laugh2::sorry:

reklama
Kasiik - fryzurka super! A w ogóle jaka Ty ładna jesteś!!! :)
Ollena, Kasiurek - ja mam już to za sobą - zapuszczanie z krótkich na długie ;)
a ja dziś pazurki sobie robiłam - frencha brokatowego ;) bez zdobień :p ale ładnie wyszło ;) a potem mąż przyjechał i przywiózł lody z MacDonalds :D Z polewą czekoladową :p mmmm pyyyycha ! :D
ja już się kładę, bo jutro wszyscy razem jedziemy z Szymkiem na basen :D
Dobranoc!

Witam :) Można powiedzieć, że jestem tu nowa :)
Właśnie zaczynamy starania o drugie dzieciątko. Starszy ma już 2 i pół roku więc czas najwyższy dorobić mu siostrzyczkę :) Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!

Helloł :-D
Jak obiecałam wstawiam fotki naszego pierwszego wędzenia... To było próbne, i największy problem był z odpowiednim rozpaleniem drzewa...
Zdjęcie0816.jpgZdjęcie0802.jpgZdjęcie0811.jpg

A ja - dostałam dzisiaj @... dziwne, bo ten cykl był 26 dniowy. Zawsze miałam 28-29 hmmm... Więc zaczynam od dzisiaj łykać wiesioła, i castagnusa... łuuuu...
No i witamy Mamusię Kubunia :)

Ja dostałam @ wczoraj... No i mój cykl też krótszy bo 28 dniowy:szok: Wcześniejsze 31,34 dni...
Fotki z wędzenia boskie! Aż mi ślinka cieknie - uwielbiam takie żarełko...
Dziękuję za przywitanie! :)

Hejka dziewczynki:) Ja dzis na krotko,bo zaraz zmykamy na komunie kuzyna:)
Ollena Duzo zdrowka dla Twojego malucha,zeby szybko wyzdrowial.

U mnie 15dc a owulacji ani widu ani slychu...,temperatura skacze raz na dol raz do gory,i chyba w tym cyklu nie wyjdzie-bo pewnie znow bedzie bezowulacyjny:( Sluz jest bialy,a taki chyba byc powinien przed okresem,w fazie dni nieplodnych,ech...Castagnus cos juz na mnie nie dziala:(

Mamunia Kubunia - może to zmiana temperatury... hmmm, że cykle nam się poskracały???
a oto szyneczka po uwędzeniu, po wysuszeniu, i pokrojona - smak BOSKI !!! nie mogę opisać ... ooochhhh... rewelacja... mrrrrrrZdjęcie0825.jpgZdjęcie0821.jpg

rysica- hihi ja chc do ramin w sensie bob wiec zosalo mi jakies 4- 6 miesiecy do zpayszczania ;] mam bardzo krotki tyl ;]

mou -dobre nie takie jedoznka ? hihi moja mam robi clay czas ma swoja wedzarnie w domku tzn na dzilce pycha ;]

he he - już się sępy zleciały - i nie ma połowy szynek :) :) :) ale dobrze - znaczy że nie tylko ja jestem zauroczona smaczkiem moich wędzonek :cool:

reklama
kasik dziekuje! najgorzej nie moge przezyc ze musze w domu siedziec, szlag mnie trafia ;-) ale moze chociaz do centrum handlowego pojedziemy.
MOU gdzie Ty to wedzisz ? na podworku czy balkonie? masz zdrowie ;-) ja jeszcze 2 tyg i karkoweczka z grilla w PL :-))))

Do góry