reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikola - bociek tez dla ciebie ;]

ja juz z pracy ufff ale gorac - xxx ma racje moze przeczekac do po wakacjach ? hmmm bo ja sie boje ze nawte jak jakims cudem zajdziemy w ciaze to poronie przez upaly - wiem wiem teora z pupy wzieta ale .........

Ja jak pisalam testy owu zamowilam i nie wiem czy dobrze zorbilam - ale to byl przyply impulsu ;]

dziewczyny jak mozecie looknijcie na koj wykres i zworccie uwage na komentarze .....

reklama
mamuska no ja tez mialam podobnie. moze nie depresje po porodzie ale hormony buzowaly, bylam maxymalnie zmeczona i mialam wszystkiego dosc.. ale kazda mama tak ma z tego co slysze;)
Ja mialam 19 lat jak zdawalam mature... a Ty zdawalas nowa czy stara?
Kasiurek testy predzej czy pozniej sie przydadza, nie przeterminuja sie, wiec nie zaluj ze kupilas. Co do wykresu to dla mnie czarna magia, nie wiem co to wszystko przedstawia;) a komentarzy zadnych tam nie widze.

ollena ja zdawalam jak mialam 20 lat (rocznikowo) ja zdawałam 2 matury bo tą normalną i zawodową bo chodziłam do technikum :) Tą zawodową to zdałam perfekcyjnie aż w szoku byłam ze taka mądra jestem hahah :)
kasiurek testy sie przydadzą , a co do tego wykresu to ja tez ciemna masa wiec nie wiem o co tam chodzi bardzo !!!!!!

My wróćiliśmy z placu zabaw ale super dziś sie mały bawił w piaskownicy z innymi dzieciaczkami :) aż miło mi było patrzeć i przynajmniej posiedziałam a nie za nim biegałam jak glupia po całym placu !!!!

mamuska ja to chora jestem jak Patryk sie brudzi chociazby w piachu;) zreszta on po mamusi chyba czyscioszek bo jakikolwiek okruszek na rece czy bluzce i przybiega z prawie placzem;) mm od zawsze sie smial ze ja to chyba umre jak on do piaskownicy wejdzie;)))

Czesc dziewczyny ja tak na minutke ,
Zrobilam dzis test rano i wyszedl negatywny miesiaczki tez nie ma brzuch mam jak balon czasem rano mnie boli i kluje jak na miesiaczke ale nie ma nic .
Nie licze na to ze ciaza jest tylko teraz juz wiem ze mam jakies zaburzenia po odstawieniu tabletek ciekawa jestem tylko kiedy wszystko wroci do normy i kiedy bede miala miesiaczke teraz ?!!!

Ten tydzien jest przeznaczony na miesiaczke a dzis to byl ostateczny dzien kiedy powinna sie pojawic ..zawsze juz o tej porze mialam a dzis nie ma nic kluje cos tam z rana do popoludnia i potem nic od dwoch dni zrobiulam test i wyszedl negatywny wiec mysle ze to zaburzenia tylko pytanie jak dlugo mam teraz na nia czekac ? jak mnie jeszcze na nia nie zbiera ? a moze sie wstrzymala strasznie sie czuje jak bomba zegarowa ...?!

Mamusia nie panikuj, skoro miala dziś przyjść @ to test może nie wykryć ciąży, poczekaj i zrób za 2 dni znów , za kazdym razem bede powtarzać ze nie musi wyjśc test w dzień spodziewanej @ !!!! mnie nie wyszedł !!!!!!!!! Dopiero po tygodniu !!!!!!!!!
Poza tym te kłucia to może byc dobry znak, mnie tak pokłuwały brzuch też bolał a za jakis czas juz nie i tak w kółko !!!!!!!

reklama
Ten tydzien jest przeznaczony na miesiaczke a dzis to byl ostateczny dzien kiedy powinna sie pojawic ..zawsze juz o tej porze mialam a dzis nie ma nic kluje cos tam z rana do popoludnia i potem nic od dwoch dni zrobiulam test i wyszedl negatywny wiec mysle ze to zaburzenia tylko pytanie jak dlugo mam teraz na nia czekac ? jak mnie jeszcze na nia nie zbiera ? a moze sie wstrzymala strasznie sie czuje jak bomba zegarowa ...?!
objawy jak na zblizajaca sie @ ...a kiedy odstawialas antyki?

Do góry