reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Cześć dziewczyny,
mamuśka23 fajne zdjęcia, ja tak za każdym spacerem obiecuje że wezmę aparat a zawsze zapominam, synek rośnie a zdjęć nie ma kto robić

Nikolaa właśnie o to chodzi żebyś przestała myśleć, żyła normalnie.Czesto słysze że włanie jak sobie para odpuści, wszystko zacznie toczyć się normalnie to wtedy fasolka ich zaskakuje.Czego Ci życze.

Wczoraj dostałam jednorazowego plamienia, czerwono brązowe plamki tak troszkę, to był 24 dc a 11 dpo. Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszła druga kreska trochę bledsza.Boje się jeszcze cieszyć bo jeszcze 5 dni do @ i wszystko się może zdarzyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Elizabeth cichutko Ci juz gratuluję, mam nadzieje ze za pare dni bedzie juz wyraźna ta krecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hej dziewczynki,
Jak to z tymi testami owu jest? Jak pokazuja sie II kreski to owulacja jest w danym momencie czy dopiero w przeciagu np 24h?

Hej dziewczynki,
Jak to z tymi testami owu jest? Jak pokazuja sie II kreski to owulacja jest w danym momencie czy dopiero w przeciagu np 24h?

Na różnych opakowaniach różnie podają, może być też po 12 godzinach. Więc zaleca się bzyknięcie tego samego dnia (plemniki żyją do 72 godzin) więc jak nawet owulacja będzie za dwa dni od tych dwóch kresek, to plemniki prawdopodobnie jeszcze będą żyły, i spokojnie merdały ogonkami w oczekiwaniu na jajeczko :-D Potem dzień przerwy, i znowu bzyk. Tak żeby zawsze między bzyk bzyk był dzień przerwy, inaczej plemniki nie zdążą się wyprodukować he he

A co Ollena ? masz dwie kreseczki?

hej Kasiurek :* Ale bociek super hehe :))))

Jak zwykle w dzień tu pusto a Jak bede szła spać to nagle wszystkie sie pojawią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze a Ja jem jem i jeszcze raz jem, wszystko na raz dosłownie !!!!!!!!!!!!!! No i mi brzuch strasznie urósł :szok: ale co sie dziwić jak siedze i żrem :((((((((((
Mialam iśc do gin dzis ale zrezygnowałam bo lepiej sie poczułam, zobaczymy jak jutro bedzie !!

reklama
mamuska- cos w tym musi byc ze wieczorami tu sie zycie toczy hahah ;]

ja tez zaraz ide chyba spac - powiem wam cos chyba sie cos dzieje dobrego w sensie castangus albo siemie dziala bo powoli zaczyna sie pojawiac sluz ... w sensie wiecie taki normlany jak ma byc w tym okresie;] moze sie uda tym razem ? wiem wiem ludze sie ludze ;]

dobra ide synowi wode zgrzac i lece spiochac dobranocka :*

Do góry