reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka - no piękne zdjęcia :) - ile mleczy!!!! Ja uwielbiam robić zdjęcia w mleczach !!! Niuniek w ogóle nie wygląda na zbuntowanego !

reklama
nikola - kobieto w koncu czlowiekiem jestes - mozesz podupasc na zawzietosci ale po cholere my tu jestesmy ? zeby dac ci kopa kiedy trzeba - a nawet czasem przutulic wirtualnie ! tyle przeszlas to i dalej dasz rade ;] kochana ja w ciebie wierze ;] w nikogo jak w ciebie wierze ;]

Mou kochana uwierz ze to czasem diabeł w anielej skórze :p ogólnie to jest kochany, bo podejdzie pocałuje, przytuli sie, zrobi wszystko o co prosze ale bunt jest i to kosmiczny jak cos mu nie pasuje !!!!!!!!!!!
po spacerze znów zaczął w domu histerie to włączyłam bajki i siedział godzine i oglądał az w szoku byłam bo on ogląda ale przewaznie 5 minut potem ma juz w nosie , no ale juz pozwoliłam dzis bo nie spał nic w dzien wiec by było ciezko !!!!!! a tak to juz śpi heheje tak sie cieszę :-D

Mou kochana uwierz ze to czasem diabeł w anielej skórze :p ogólnie to jest kochany, bo podejdzie pocałuje, przytuli sie, zrobi wszystko o co prosze ale bunt jest i to kosmiczny jak cos mu nie pasuje !!!!!!!!!!!
po spacerze znów zaczął w domu histerie to włączyłam bajki i siedział godzine i oglądał az w szoku byłam bo on ogląda ale przewaznie 5 minut potem ma juz w nosie , no ale juz pozwoliłam dzis bo nie spał nic w dzien wiec by było ciezko !!!!!! a tak to juz śpi heheje tak sie cieszę :-D

Moja to może 24 na dobę bajki, i jest spokój he he, wtedy diaboł znika... i skrzydełka nagleeee odrastają...

A my właśnie idziemy się położyć :) a jak!!! pełną grządką he he he... kogucik, kurka, i kurczątko !!! według "mamuśki" przepisu ... Wiem, że jest wcześnie ... ale cóż... MM budzi się dzień w dzień o 4 z rana, a mi się nie chce siedzieć samej... więc kładę się z nim, ale z niunią baraszkuję na łóżku z godzinkę i schodzi jakoś do tej prawie 21.00 hi hi...
Dobranoc dziewczyny !!!!
Przede wszystkim Nikolaa - Dasz radę, ja jestem taka: - "od tak sobie, porywcza, niecierpliwa" wszystko na raz !!! A Ty masz jeden najważniejszy cel - więc trzymaj się go jak boi na morzu. Paaaaa

Mou to baraszkujcie: :-phehe to mała z Wami śpi ??????? hehe to Jak Wy zrobicie jej rodzeństwo???????

Sama ide zaraz spać wiec luz:)

Hej dziewczynki - ja tylko na chwilkę!
Pochwalę się, że zamówiliśmy Szymkowi kanapę :) za 3 tyg będzie do odbioru :) Poza tym byliśmy w sklepie, ja byłam na rehailitacji, a teraz brat mój wpadł i zaraz pizzę będziemy jeść :) A poza tym jutro na 8 rano mam wizytę u ortopedy - JAK MI SIĘ NIE CHCE RANO WSTAWAĆ! Dlatego mykam, idę myć włosy i jak zjemy pizzę - idę spać - przy okazji obejrzę Eurowizję ;)
Mamuśka, Nikola - bardzo Wam współczuję tych mdłości i wymiotów!

Mamusia słodziutki synuś :tak: Pytałaś się mnie czy Wiki taki był: Wiki taki nie był w tym wieku. Jak się zezłościł (rzadko ale bywało) to poszedł płakać do przedpokoju i walił ręką w panele albo w pokoju w co popadło ale nigdy we mnie. Ta niby histeria przechodziła za chwilę i było już super. A powiem Ci, że teraz jest jeszcze gorzej, bo zaczął mówić i się kłóci o swoje, często wymusza płaczem. Dziś w sklepie dał mi taki koncert, że nie wiedziałam gdzie się chować. A ludzi pełno, że przejść nie można było. Byłam z nim kupić buty to oczywiście ściągnął ze spidermenem najpierw, później nie chciał przymierzyć żadnych innych, jak mu na nogę założyłam to chyba cała galeria słyszała jego wrzask, później chciałam żeby przeszedł kilka kroków to stanął i go ruszyć nie szło. Jak mu zdjęłam znów wrzask, że on chce je założyć... A to wszystko dlatego, że nie dałam mu zmierzyć tych butów ze spiermenem...
Rysica ja też oglądam eurowizję :tak: już od jakiś 8 lat co roku :tak:

a jeszcze ogólnie co do moich starań to po prostu chyba nie chce biegać za czym nie osiągalnym zapominając o tym co mam....... po prostu chce zapomnieć o lekach i rzyganiu i lutce i liczeniu niech wszystko sie potoczy tak jak chce będę eis bzykać jak chce zyć normalnie co nie znaczy że was opuszczę miło się z wami pisze i na pewno sobie nie pójdę po prostu będę żyć i czekać co mi życie przyniesie może sie tak da ....pewnie tak zobaczymy wiem że i tak moje przeznaczenie już napisało scenariusz mojego życia ...............
mamuśka śliczne zdjęcie co do zachowania to moja wiki choć pokazywała charakterek to nigdy w ten sposób .....
rysica pizza mniam
mou miłego bzykania
kasiurek dzięki ci
kaludusia
buziak

Ale Wy zboczuchy jesteście !!! Łaaaał :) Ja szłam baraszkować... z niunią !!! :-D bo ona lubi po nas skakać na łóżku he he he he... Zboczone :eek::eek::eek::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

reklama
hahah Mou nie chodziło mi ze idziesz baraszkować z małą w tym sensie tylko własnie ze jeszcze bedziecie razem wszyscy sie wygłupiać ;P " głodnemu chleb na myśli " haha :p

Witam:)
Dopiero co wstaliśmy :) mały o 20 juz spał wiec spodziewałam sie pobudki po 7 a tu proszę :p
Głupoty mi sie jakieś śniły łeeeeeeee
Klaudusia no widzisz to mój w taki sposób sie zachowuje, mnie doprowadza do szału tym a nerwowa jestem straszna ale nie daje sie i jakos powstrzymuj sie zeby nie wybuchnąć !!!!!! a On tez bierze na płacz nas, a jak coś źle robi to nie ustoi w kącie tylko leci do nas i ryczy, Ja go odkładam do kąta a ten zaraz leci za mna ... ehhhhh!!!!!!!!!!
Nikola- trzymam kciuki aby się ułożyło wszystko, nie zawsze wszystko przychodzi łatwo, trzeba walczyć i dążyć do celu a skoro macie małą to na pewno nie jestescie nie płodni wiec próbujcie dalej, niektórym udaje po paru razach nawet i za pierwszym a niektórym po prostu po latach nawet !!!!!!!!!!

Do góry