reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej Mou :********** szkoda ze nie mieszkam w domu bo bym wystawiła dywan i uprała a w bloku to niby jak mam to zrobic !!!!!!
No taki interes to drogi niestety, ale potem ile jedzenia i to jakiego, nie żadnej chemii !!!!!!!!!!!!!!! Raz zainwestujesz i bedzie juz :)

reklama
Mousefish ja bym zamordowała sąsiada za takie zapachy :-D
Mamusia mój dywan to ledwo zipie i błaga o pranie :-) w zimę Wiki go trochę olewał a niedawno farby mi wylał i mam plamy...

hehe no to Ja nie mam aż takiego upaćkanego ale Ja nie lubie jak mam coś brudnego , mam na tym punkcie bzika !!!!!! u mnie musi być wszystko na swoim miejscu i wszystko czyste, ale teraz jak mały coraz wiekszy to nie jestem w stanie ciągle sprzątać myć itd, gdzieś mam to bo i tak za chwilę bedzie od nowa syf !!!!!! :wściekła/y:
Jak mały ?? Spał ładnie w nocy ? w nocy tez je co 3-4 godziny ?????????Mój to pieron co godzine wstawał w nocy przez ok 1,5 miesiąca ;(((((((( :wściekła/y:

Mały śpi w nocy. Dziś wstawał co 2 godziny i sobie podjadał (bo porządnym najedzeniem to ciężko nazwać). Właśnie teraz trzymam go i sobie ssie cycolinka :-p
Mamusia ja to oddam go do prania bo go nigdy w życiu nie dopiorę sama :zawstydzona/y:

Mały głodomorek niech ssie ile wlezie :p
Odkurzyłam i tak mi sie słabo zrobiło ze prawie upadłam :((((((((( Dlaczego ja nie mam siły ???:( czuje sie jak staruszka po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój dywan to jeszcze nie jest w tak opłakanym stanie ale nie dużo m u brakuje juz !!!!!!!!!!!

gdzie reszta mamusiek ?????????????

hehe dzieki :p ale poważnie czuje sie strasznie dziś, wczoraj jeszcze tak źle nie było :-pa mialam dziś tyle zrobić w domu, eh zresztą nie zając nie ucieknie !!!!!!
Mówiłam wam jaki sie zrobił mały ?????/ kaludusia Wiki tez był taki niedobry????? Mały to strasznie sie złości na wszystko, w szal wpada często, gryzie zabawki,bije mnie, pluje, krzyczy , piszczy itd ;(((((((( I co ja mam z nim zrobić ????????????

reklama
hehe dzieki :p ale poważnie czuje sie strasznie dziś, wczoraj jeszcze tak źle nie było :-pa mialam dziś tyle zrobić w domu, eh zresztą nie zając nie ucieknie !!!!!!
Mówiłam wam jaki sie zrobił mały ?????/ kaludusia Wiki tez był taki niedobry????? Mały to strasznie sie złości na wszystko, w szal wpada często, gryzie zabawki,bije mnie, pluje, krzyczy , piszczy itd ;(((((((( I co ja mam z nim zrobić ????????????

noo... to chyba temperamencik iście chłopięcy :-D albo Ty właśnie jesteś poddenerwowana, i mały to wyczuwa niestety, i daje o sobie znaki :) Za 9 miesięcy mu minie :-D:-D:-D

A ja właśnie wróciłam od lekarza. Od razu zrobiła mi badanie na wszelkie chormony związane z owulacją i nie tylko, jak również ogólną pełną morfologię - he he - a nie mówiłam !!! Od razu jej powiedziałam, że wcześniej też miałam problemy ( a przecież nie mam pojęcia czy tak, bo nigdy nie sprawdzałam owulacji przed poprzednią ciążą) ale powiedziałam że sprawdzałam, i czasami się zdażało, że nie miałam owulacji, i brałam hormony he he, od razu za igłę sięgnęła, i bez gadania pobrała he he... a nie mówiłam, że tak będzie ? Powiedziała, że jak to i kolejne badanie w kolejnym cyklu nie wyjdzie, od razu mnie pokieruje na konkretne leczenie :) oby nie :) może się okazać że miałam owulację wtedy co mi testów brakło... no i oby tak było ...

Koszt to może nie duży był bo wędzarnia kosztowała mnie w przeliczeni 350 zł, czyli 15kg. wędliny ze sklepu. A to jest coś takiego: grill z wędzarką od razu, więc grilla porządnego od razu będę miała :) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230618407197&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Ale porażka, ten sam na Waszym Allegro kosztuje 649 zł.... o jasny gwincior !!! http://allegro.pl/ogromny-grill-wedzarnia-2-komory-luksusowy-i1604351173.html

Nikolaa - w ciąży jesteś???

Ostatnia edycja:
Do góry