reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mi to zawsze marzyly sie dwie coreczki, a nawet trzy moglyby byc:)
Klaudusiu oczywiscie masz ogromna racje:) wazne zeby zdrowe bylo! Ale jesli mozna pomoc losowi...chociaz ja wiem, ze z moim pechem to lepiej sie na chlopca nastawiac;) choc niektorzy mowia, ze trzeba myslec pozytywnie ;) moja znajoma starala sie o dziewczynke z calym kalendarzykiem, testami itd i jeszcze nie wie co bedzie a juz rozowe ubranka kupuje i wszystko inne tez... to dopiero paranoja!
Bedzie co ma byc byleby bylo zdrowe:)) Ale narazie jeszcze nic nie ma, wiec nie bedziemy gdybac;)

reklama
Witam się :) po dwóch dniach ... ;-) Ale jakoś tak zabieganie było... Aż mogę przysiąść i poczytać, co tam się beze mnie nawyprawiało :)
A ja zajęta, bo wędzarnie (grill z wędzarką) zakupiłam, i za tydzień będę wędzić szyneczki i boczusie:) niestety kiełbachy jeszcze nie, bo nie mam sprzętu do nabijania flaków ... :( a szkoda, bo dziś mi się drzewo z gruszy trafiło !!! Najlepsze!!! Mięsko będzie cudnie winno czerwone po uwędzeniu... już się pekluje w zalewie, i tak aż do wtorku posiedzi sobie w lodówce :) Pyyychaaa, fotki prześlę jak już uwędzę, żeby się pochwalić... a będę to robić po raz pierwszy, więc ciekawe co wyjdzie?
Mamuska - lepiej naturalna ta herbatke, bo smaki zawsze sa sztuczne (przewaznie) ... znowu cos mi sie dzieje z polskimi znakami... ehhh

A ja jutro do lekarza, zobaczymy co mi powie...
Buziaki :)

Mou matko kochana ale robisz smaka mi !!!!!!!!! Ale bym zjadła ;) takiej szyneczki cudnej :) a boczuś to juz w ogóle marzenie !!!!!!!!!! po dupsku dostaniesz i tyle
a fotki to koniecznie, chociaz sie napatrze !!!!!!!!!!! moja tesciowa robi taka kiełbasę ze palce lizac :)

To muszę Twoją teściową dorwać, żeby mi mięcho do flaków powpychała... albo maszynkę jej zakoszę :) :) :-D

O matko dziewczyny o czym Wy mowicie, jakie flaki, jakie wpychanie, to straszne ;-)))
Moj mi dzis caly wieczor marudzi zebysmy juz ta corke robili, podchody robil, ale nic z tego, nie ma jak;))

Siema kobietki!
Mousefish jestem ciekawa jak Ci to wszystko wyjdzie. Narobiłaś nam wszystkim tutaj smaka :tak: :-D
Dziś znów piękna pogoda. Super

Witam, a ja się szykuję do lekarza :) I to z niunią, nie wiem jak to będzie he he ... pewnie szału dostanę :)
A dziś jeszcze brzusio dokupię i wsadzę w zalewę, bo wczoraj nie dostałam niestety :)
Kurka, kasy brak, a tu jeszcze trzeba maszynkę do kiełbachy zakupić... ale to za miesiąc, nie wszystko na raz. W PL są tanie, bo za 130 zł już można kupić zelmera, a tu minimum 250zł.

Hej mamuśki :*
My dopiero co wstaliśmy ;P ale sie wyspałam :-D
klaudusia hej :* No dziś jeszcze ładniej jest bo cieplej :D kurcze myśle aby dywanu nie uprać i na balkon wynieść zeby sechł !!!! gości bedziemy miec w sobote wiec przydało by sie go doprowadzić do porządku bo mały tak go zapaćkał ze szkoda gadac!!!!!!!!!!;(

Wczoraj zamówiłam sobie woal na te zasłonki :) Bedzie to okno lepiej juz wyglądać , a nie te makarony dziadowskie !!!!!!!!

reklama
... no tak, wiosna przyszła, cieplutko na dworku, to i remonty, zmiany zasłonek, wędzenie... he he... ciekawe co sąsiedzi powiedzą na zapaszki he he

Do góry