reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ojjjjj klaudusia masz Ci los, !!!!! współczuje z tym zapaleniem, Ja nigdy nie mialam bo pokarmu prawie nie miałam, ale chyba sie okłady robi z kapusty, i ciepła woda i masaż piersi pomaga :)
Obyś juz nie miala wiecej tego cholerstwa i było ok !!!!!!! a pokarmu to zazdroszczę !!!!!!!!! haha przypomniało mi sie jak przyszedł kiedyś znajomy i stwierdził ze strasznie zazdrości mojemu żony dziecka mieszkania itd i powaznym głosem powiedział ze On by chętnie spróbował mleka z cyca :szok: bo ciekaw jest jak smakuje , matko ale te chłopy mają pomysły !!!!!!!!!:szok:

Rysica bidulko, noga boli a tu trzeba iść jeszcze !!!!!!!!!!! ja to dziś tak wykończona ze hej :(((((( i strasznie mnie dziś wysadziło :( mało co zjadłam a wyglądam na 5 miesiąc ;((((((((((
Ojj ja bym chętni pochodziła z Tobą po tych sklepach, bo ja tez uwielbiam ale mój nie znosi :( łeeeeeeeeee ;( i nigdy nie moge spokojnie popatrzec !!!!!!! tylko to co trzeba kupuje i juz nas w sklepie nie ma :(

Mamusia masaże pomogły. Teraz już jest prawie OK. Z jednego cyca bym go cały dzień mogła karmić ale kurcze później mogę mieć jeden cycek ochlapły i mniejszy :-)
A Ty kiedy do lekarza teraz???

Kasiurek moja znajoma kupila takie testy na allegro i byly ok ;)
Klaudusia 18 maja idę na druga wizytę, nie mogę sie juz doczekać, ;)

Kasiurek jak masz regularne @ to można mniej więcej określić kiedy jest owulka. Czasami jest przesunięta. Moja siostra miała regularne cykle i owulkę miała w 10dc nie w 14. Wyszło to dopiero jak poszła na monitoring.
Mamusia to już niedługo. Ja też się nie mogę doczekać wieści od Ciebie i od fasoleczki :tak:

Kasiurek jak masz regularne @ to można mniej więcej określić kiedy jest owulka. Czasami jest przesunięta. Moja siostra miała regularne cykle i owulkę miała w 10dc nie w 14. Wyszło to dopiero jak poszła na monitoring.
Mamusia to już niedługo. Ja też się nie mogę doczekać wieści od Ciebie i od fasoleczki :tak:
teraz byly rewgularne te dwa cykle ale nie mam pojecia jak bedzie w 3 cyklu bo tu juz moze sie pco odezwac

Dziewczynki ja już muszę się powoli pożegnać. Syn wzywa... Powinien jeść o 18... Już mi cyc wyskakuje z orbity...

reklama
Klaudusia Mały jest cudowny:) Mały słodziak.Rozumiem Cie,ja tez bym chciala parke,pewnie kazda z nas;-)ale jak bede miala druga coreczke to tez bede szczesliwa-u nas w rodzinie wiecej kobiet,mama ma nas 4.Same córy-wiec za bardzo nie licze na syna.Choc bardzo bym chciala,zas znajoma mojej mamy ma 5synow,a za 6 razem udala sie corka.Ale mowili ze gdyby byl kolejny syn-dalej by probowali:-)

Do góry